MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandu,lasa ca ii buna si mazarea.

Acum e la dospit aluatul de placinte. Revin mai tarziu cu impresii

Si vreau sa incerc reteta de inghetata de banane pt ca mai nou Stefi e mare amatoare. Deocamdata bananele sunt la congelator si o sa fac si un topping de fructe de padure. Intrebare pt fetele care au mai facut aceasta inghetata: pot sa o tin la congelator dupa ce mixez bananele inghetate?

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisorule cum se face inghetata asta de banana?ca am incredere in gusturile cretei tale ca am observat ca nu mananca orice...ca mine

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Nu am mancat niciodata naut prajit la cuptor, dar mi-ati facut pofta, deci maine o sa fac si eu (parca mai am ceva naut prin camara).




Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

child eu am incercat sa fac naut prajit acasa si mi-o iesit asa de tare de o trebuit sa-l pun dupa in ciorbe ca imi rupeau dintii...

nautul asta de-l mananc aici e altfel de naut..cred ca e special pentru prajit, e bobul mult mult mai mic si moale ashea...adik e mai moale decat sunt alunele de exemplu. acasa imi faceam soia prajita la cuptor si eram fana

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandu, e super simplu. Tai banane felii, le pui intr-o punga la congelator, iar cand sunt inghetate le mixezi. Voila inghetata

Child, numai sa pui nautul la inmuiat din seara asta. Eu pun peste el ulei de masline, sare si boia. Si sa le tot verifici pt ca intr-adevar pot sa se coaca prea mult si atunci sunt tari de nu se pot manca.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetele, merci!

PUISORUL da-mi si mie, te rog reteta ta de paine la masina, ca am luat masina, dar programul 4 are si ulei si zahar...
Acum am pus asa, dar cu fructoza, sa-i fac sotului paine, sper sa iasa, ca am pus doar faina integrala, alta nu am in casa


Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata

PUISORULE zi drept cum iti plac placintele?
io am facut azi pizzza cu aluat asemanator-faina monti[50-50],ulei,feta ,drojdie,condimente pizza, sare- toate la ochi...am amestecat bine si lasat la dospit..apoi intins cu degetele o foaie suuuubtiire de tot,ketchup de casa +bulion ,cascaval,ciuperci,salamic,si iar condimente de alea uscate...nu vreau sa va fac pofte dar e musai sa zic ca mi-o iesit mortal de gustoasa ..am avut ceva emotii din cauza ca prima data cand am facut pizza monti[anu trecut cred] mi-o iesit groaznica de am aruncat-o la gunoi..am sperat sa nu se repete istoria si nu s-a repetat dimpotriva e prea buna meniu de azi
[list]
  • md-2 mere + 2 portocale cu pauza intre ele
  • p-un bol supa de fasole verde+ 2 buc.pizza
  • c-o abatere
  • [list]




    NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

    Mergi la inceput

    Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

    Maya . Cel mai fraged si gustos aluat monti ever. Ar trebui pusa reteta undeva pe prima pagina pt ca e de exceptie. Eu am pus branza degresata, ulei cam 100 ml si tarate de ovaz. O parte sunt cu gem de cirese(pt pitica), unele cu magiun de prune, cateva cu varza calita si una cu branza de burduf. Cum eu sunt cu saraturile cel mai mult mi-a placut cea cu branza. Oricum am mancat deja 3. Maya ce-mi facusi...

    Cristina, aceeasi reteta o am si eu doar ca nu pun zahar. Va iesi o paine mai indesata dar e ok. Eu pt ai mei fac reteta 5,paine taraneasca. Pt cea de 500 de gr pun 200 faina integrala, 200 faina de secara, 100 faina alba. Si cand bipaie mai pun seminte de in macinate si cateodata seminte de floarea soarelui. Reteta asta o fac cel mai des.

    Ani de Stefana (23.01.2008)
    ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

    Mergi la inceput

    Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

    Buna fetele.
    Ce active sunteti, imi place "despre" voi
    Eu am fost la mosie, culmea, n-am pacatuit, prea rau!
    Meniul de ieri:
    md.un pahar maare de iaurt
    g.un mar
    p.ostropel de purcel cu gogosari murati
    c.ciorba de legume
    carnati prajiti cu salata de varza murata

    Azi:
    md.jumatate de grep
    p.ciorba de legume, carnati prajiti cu muraturi
    g. jumatate dintr-un papanash

    c.limonada, un borcan de vreo jumatate de kg

    Altceva, nimic!Ca am mancat papanasul ala si nu vreau maine sa-mi arate cantarul cu plus ca fac urat!
    Ne "vedem" maine, la cantarit!

    De mancare
    Dulciuri
    Din gradina mea

    Mergi la inceput

    Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

    fain de tine VALI daca ai curajul sa te cantaresti..io si cu placinte si cu pizza sigur zic pas

    asa-i PUISORULE ca-i un aluat minunat?
    pai musai sa-l punem mai la vedere asa,sa-l incerce si celelalte fete...ce ,numai noi doua sa balotam placinte si implicit sa ''uitam '' de raport?
    si usor,sapte purici pe-un picior



    NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

    Mergi la inceput