Steroizi! Vreau sa-mi inteleg fetita.
Raspunsuri - Pagina 3
Victoria_mami spune:
Adelyna, multumesc.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
simi spune:
Desiree, nu am raspuns la problema ta, dar vreau sa-ti urez si eu multa sanatate pentru puiul vostru si multa putere voua!
Victoria_mami spune:
Simi, multumim!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Buna. Fetita mea de 2 ani jumate a fost diagnosticata cu leucemie acum 6 luni. Parte din tratament sunt steroizi (dexametazon). Vreau sa stiu daca dintre voi a luat cineva si cum s-a simtit. Victoria are dureri, o dor toate oasele in alea 5 zile la fiecare 3 saptamani cand e la steroizi, dar eu vreau sa stiu cum o afecteaza emotional si.sau mental. Face crize de nervi din cel mai mic lucru si dupa ce terminam steroizii a doua zi e alt copil. Va rog, ajutati-ma sa inteleg ce si cum simte o persoana care ia steroizi. Va multumesc. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
eu iau steroizi. M-am dus pe 1 dec. la dr, cu dureri in spate, picioare, crezand ca am vreo problema la coloana. Dr-ul a zis ca e durere de muschi. Alergologul mi-a injumatatit doza, si de 1 luna ma simt mult mai bine.
Alt efect secundar: irascibilitate, anxietate.
Alt: nu dorm noaptea.
Am cautat o cura de dezintoxicare, de sustinere a glandelor supra renale.
Iti multumesc ca ai deschis subiectul. Uite ca fetele au oferit din experienta lor - voi incerca si eu.
Pupaturi fetelor, cu mult drag!
Sabina spune:
cleo, dar ce doza iei? si ce anume? ca sunt multi steroizi.
despre cura de sustinere a suprarenalelelor as vrea sa stiu si eu.
Noroc ca micuta Vitoria nu trebuie sa faca asa ceva, ca sunt numai cele 5 zile, dpdv hormonal nu lasa urmari.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Antoanela23 spune:
Desiree, nu ma pricep la ce ai intrebat. Insa vreau sa-i urez multa sanatate micutei tale si voua, parintilor, multa putere sa puteti trece prin momentele grele ale tratamentului. Sa dea Dumnezeu sa fie pentru totdeauna leukemia free.
Victoria_mami spune:
Antoanela, multumim de urari.
Cleoti-am citit mesajul ieri dimi la 6... dupa cum vezi, si Victoria are probleme cu dormitul. Am inceput steroizii joi, de aceea nici nu am apucat sa scriu; vineri noaptea a stat treaza de la 1 la 3 si de la 6 la 8, si apoi a mai dormit pana la 9, deci suntem super-obositi. Daddy e acasa cu noi de joi, dar maine merge la servici si raman numai eu cu ea. Asta e, nu o sa fie decat o zi-doua. Azi noapte s-a trezit numai o data la 1, a cerut o felie de branza, a baut apoi un picut de apa si a adormit iar pana pe la 8 azi dimineata. Deci, nu e asa grav, dar azi a dormit o juma de ora si are niste ochi obositi, saracuta...
Sabina, da, asta intrebasem si eu, de 'dereglari hormonale', dar m-au asigurat ca steroizii nu o sa aiba efect pe termen indelungat. (Mie imi era teama sa nu inceapa ciclu la 7-8 ani, de ex., sa nu ii creasca sani de la 7-8 ani, etc...) Tu stii mai bine daca nepotica ta are ceva urmari. Imi pare atat de bine ca existi pe forumul asta, ca eu nu cunosc pe nimeni al carui copil sa fi avut leucemie acum cativa ani si sa fie tratat si sa fie ok... si iti multumesc ptr. mesaje si ptr. cel privat de acum cateva luni.
_
Victoria_mami spune:
Of, da! De diete, nici nu se pune problema! Ia un medicament impotriva durerilor care ii taie pofta de mancare si abia daca mananca, deci eu sunt fericita cand si daca mananca. De 2-3 zile nu mananca altceva decat hot-dog... ceea ce chiar nu ma incanta, nici nu aveam in casa asa ceva, i-a cerut ea lui daddy vineri si am cumparat; dar macar mananca... eu prefer sa manance chiar si asa ceva decat deloc.
_
Sabina spune:
nepotica nu are niciun fel de urmari hormonale de la cortizon, te asigur ca doza pe care o ia Victoria e de asa natura ca nu va lasa urme, plus ca la cortizon, cel mai grav e tratamentul continuu, 5 zile la 3 saptamani nu deregleaza hormonal.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo