Fluturasi de martie-aprilie 2011 (116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

sa ma plang si eu la voi....am terminat muncile la 17 si mi-am luat ubitu' la plimbare..am papat si dupa am luat-o la picior sa se aseaze papa...cand sa plecam in fata masinii in singurele 5 secunde in care mi-a dat drumul ubi de la mana m-am impiedicat si am cazut..cred ca am fost norocoasa pt ca era un indicator rutier si m-am apucat de el si am cazut doar pe un picior...faza e ca in secunda urmatoare am inceput sa plang de frica si de panica din cauza lu' bebe....pe ubi meu la adus barza la 7 luni si si asta s-a intamplat pt ca soacra-mea s-a impiedicat de scariule din autobuz si a cazut...la ea a fost mullllt mai grav,dar eu stiind povestea cand m-am vazut cazut-a si mi-am simtit corpul zdruncinandu-se am intrat in panica.... l-am sunat pe dr care a incercat sa ma calmeze in toate felurile spunandu-mi ca nu am nimic din ce ii povestesc eu ca am cazut apoi ca sa ma conving m-am dus la spital,la urgente...m-au controlat si aia (fara sa imi faca eco) si mi-au zis ca sigur nu am nimic...eu sunt inca panicata...cred ca am sa ii fac dr-ului meu o vizita maine sa imi faca un eco

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

deea, am luat simple albe, ca am cumparat material de asternuturi colorat si nu mergea altfel, uite www.ikea.ro/product/show/code/30113939" target="_blank">aici aparatorile, dar mai aveau si cu rosu pe margine ff frumoase. Mi-au placut mult si alea din Kiabi, dar eu vroiam din astea scurte, iar in kiabi am vazut doar lungi.

roxy, sa folositi cu placere lustra printesei

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

deea, si eu tot la 39 si 2 zile sunt programata , dar eu sper sa stea pana atunci

stefy, of imi pare rau de ce ai patit. Dar cum ai cazut? ai ametit? sau ce s-a intamplat? e bine ca ai fost la spital si ai vb si cu doctorul. Te poti duce si maine la eco, dar nu cred ca se riscau sa-ti dea drumul acasa de la spital daca era ceva nasol. Incearca sa te linistesti

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Deea si mai lasa treaba, ca vezi ca nu iti e bine. Nu are cine sa te ajute la curatenie?

Stefy incearca sa te linistesti.Ai mare grija, imi pare rau pentru ce ai patit.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32 Rares Andrei

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

deea, pai sa-ti mai dau o idee din prelungirea ghencea vii glont spre ikea pe centura! crede-ma, e testata cand faceam noi maraton intre home design mall, kika si ikea daca ii zici si de catalog si ii propui si traseu, iti zic eu ca n-ai cum sa nu o scoti la capat

stefy, imi pare tare rau ca ai cazut daca la spital ti-au zis ca esti bine atunci stai linistita ca o agiti pe micuta...pentru linistea ta fugi maine si mai fa un eco!

s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

va pupacesc mult si dulce si va multumesc!!! m-am impiedicat ca o impiedicata ce sunt,ca in ultimul timp cred ca s-au ingreunat picioarele ori sunt eu mai vacuta de nu le mai ridic....si asa ,de vacuta ce sunt,ma calmez ci niscai ciocolata...
va pupacesc pe toate..vb maine..imi iau laptopul in brate si bag o comedie sa rad un pic(daca pot)

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

Mergi la inceput

stefy , la mine nu mai intra ciocolata ..si asa mi-as dori sa manac ceva care sa-mi placa..si nu gasesc nimic sa ma satisfaca...

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

miki pai daca te duci la spital cu el cu febra asta ti-l interneaza sigur
si pe tine cu el
nu ai un pediatru la care sa poti suna in caz de urgenta?
fa ceva
nu sta asa ca nu e de gluma cu febre din astea la bebicii asa mici sa nu faca convulsii
e periculos
dar tuseste sau are muci?
ca poate ii trebe totusi un antibiotic
cine stie?
eu sunt mai panicoasa de fel
si ma stresez rau la febra de peste 38 cu 5
ii dau algolcamin 5 picaturi
si scade imediat
sau supozitor cu novocalmin
ai si tu grija
dar daca vezi ca persista nu sta cu el asa
mergi la urgente sa iti dea macar un tratament
pupam vladutulllllllllll

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

cami,
o sa-i pun seara novocalmin ca mi-e cam teama..si am sa stau 3 zile asa..atat stiu eu ca pot sa-l tin pe antitermice..n-are mucisori sau rosu in gat sau altceva..f putin ii curge nasul si incepuse si o tuse seaca dar rar momentan ..si ii dau prospan deja pt tuse ..si ridiche neagra..si propolis..doar ochisorii sunt injectati, parca ar plange..si respira greu..
om vedea cum se prezinta maine..
nu-mi vine sa ma duc aici la dr ca tot timpul nimeresc la altcineva si sigur mi-l baga pe antibiotic..la pediatrul lui in bucuresti nu prea am cum sa ajung..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

yasmi a zis ce face in week-end? daca e ocupata? nu a intrat nici ieri, nici azi

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

uff ce nervoasa sunt
ori forumul merge greu , ori tot calculatorul asta al meu

Miki sanatate lui Vladut si ai si tu grija de tine sa nu te molipsesti chiar acum pe ultima suta de metri..ca tare greu e sa tusesti cu burta mare

de tatal tau ce sa zic...uneori imi zic sa nu ajung si eu asa de ciudata si incapatanata cum am parintii
poate il sperii si ii spui ce a patit talal meu care toata vara trecuta a racit si a avut o tuse care si-o trata cu paracetamol si pe 28 octombrie il aduc la gamera de garda de la universitar cu tensiune 24, glicemia 400 si o pneumonie de toata frumuseatea , care abia i-a tratat-o....si toti dr.care l-au vazut au zis ca din cauza acestei infectii netratate si-a dat organismul peste cap....si diabetologul a zis ca tot de la infectie i-a crescut asa glicemia apoi corpul a fost ff solicitat si a facut si tensiune
am zis bine ca nu a patit ceva vreo pareza
dar mereu cand ii ziceam ca tuseste..ei lasa ce nu trebuie si omul sa mai tuseasca , ce eu sunt ca voi gata sa fug la dr.
acum o trage ca face si insulina
tine regim
maine are control la un dr. cardiolog renumit sa vada daca nu cumva are inima atacata de la tensiunea aceea mare...

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

pai si eu il banuiesc de ceva la plamani ca e cam al 4-lea episod de cand suntem noi aici, toate tratate necorespunzator si o tuse urata de se cutremura tot..si toate episoadele se manifesta identic..si glicemia o are mare si diabet ca acum isi calculeaza cat zahar ia din siropurile astea ca nu prea are voie..
dar cu incapatanarea sunt de acord..nu poti sa-i zici nimic ca le stie pe toate

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput