Fluturasi de martie-aprilie 2011 (116)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
yasmi, cred ca 250 ia bebe, tu iei mai mult pe saptamana, cam 450 scrie pe DC ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cu Catalina IoanaAMR 5 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
de bebe vorbeam ca "iau" 250 gr/sapt....
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan
33+ Lucas EduardAMR 6 s !!!
claubut spune:
Vad ca voi va agitati cu cumparaturile! Nu este cam devreme? Este adevarat ca noi vrem sa mai folosim de la bb1 patut, carut, etc, care sunt ca si noi si nu le-am aruncat.
29
bb_yasmi spune:
pana o asteptam pe alina.n cu pozicile
am pus eu 1 pozica de aseara....:))
33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!
miki1979 spune:
buna dimineata la pranz si de la mine![]()

n-am reusit sa intru pana acum ca asta mic cand e bolnavioe daca ar putea cred ca s-ar lipi de mine..e ceva de groaza, nici cand doarme nu pot sa plec de langa el ca ma simte si plange dupa mine..e ceva mai bine, desi a dat-o pe tuse..dar febra azi a fost mai mica, spre deosebire de azi noapte cand a facut si frisoane desi i-am pus la culcare novocalmin..f greu si-a facut efectul..i l-am pus la 11 seara si la 2 inca avea febra si tremura..spre dimineata insa i-a scazut iar azi n-am mai sarit de 39..sper sa fim pe drumul cel bun..partea nasoala e ca nu vrea sa manance nimic de sambata..nu stiu ce sa-i mai fac, nu vreau sa-l fortez dar burtica lui e varza de la siropurile astea si fara mancare..
azi l-am pacalit cu o banana ca nu mai aveam imaginatie..nimic nimic nu vrea..
cam atat despre noi ca m-am plans destul![]()
am intrat de fapt sa-i urez simonei LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai. 

sa ai o zi minunata si in curand o nastere usoara si un bebe perfect

va las ca deja s-a trezit..si n-au trecut decat 5 minute
mami de Vlad 09.04.2009 si
s32 cu 
wmagnolia spune:
Clabut nu e devreme. Eu am cumparat tot inca de cand eram in saptamana 20. Chiar cred ca am cumparat cam multe dar probabil ca asa e cu primul copil. Esti poate mai entuziast. Dar am zis ca de acum inainte nu mai cumpar nimic. Vad dupa ce se naste daca mai am nevoie de ceva.
Dar poate ca tu ai deja multe lucruri de la primul copil asa ca e mai usor.
Asteptand o minune 7+months
alina06st spune:
Hop si eu! Adica noi ![]()
Dupa un week-end pe la frate... ce bine e sa stai la casa...
Azi am tras o fuga pe la Auchan si am mai facut si eu o achizitie, dar tot pt mine: chiloti din aceia de unica folosinta. Daca tot mi-au sarit in ochi, am luat un set de 5, la vreo 9 lei.
Si sa va mai spun: mi se pare si nu e prima data cand constat, ca de cand sunt gravida, am inceput sa uit mai repede, sau mai mult si parca nici mintea nu-mi mai merge asa bine ca inainte
. Cred ca obosesc si neuronii, nu doar corpul
. Am jucat la frate-meu un scrable si am iesit ultima
. Nu vedeam cuvintele de nicio culoare, ma uitam ca Fulga la tabla aia minute in sir si scoateam numai cuvintele de cateva puncte...
. Eh, lasa ca-mi revin eu dupa nastere ![]()
Ma duc sa vad ce ati mai povestit ca am vreo 13 pagini de recuperat.
Pup pe toata lumea! 
in sapt 26 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
simonacip spune:
Hello. Am venit de la shopping..am cheltuit 4 milioane si parca nu am luat tot ce mi-as fi dorit...Dar perioada de reduceri abia a inceput, nu??
Va multumesc tuturor din suflet pentru urari, va imbratisez pe toate cu putere, nu va mai enumar ca nu vreau sa pierd vreuna!

Vis, sunt frumoase tare lenjeria si paturica. De burtica ce sa mai zic...mie mi se pare ca s-a mai miscorat un pic... Esti slaba in rest si n-ai nici o vergetura. ASa da!
Salo_sama, bine ai revenit. Pozici ceva??
Strumpf, plimbreala placuta!
DJLaura, bafta la eco!Madutza are dreptate, pot fi de la sarcina, e chiar mai bine ca te vede drul azi!
Madutza, imi pare rau ca n-ai avut masina, spor insa maine la cumparaturi!
Stefy, incearca sa nu te mai gandesti la burti. Ea n-a patit nimic...doar piciorul. Sper sa-ti treaca repede si durerea la picior!
Andreea, sa nu-ti fie frica de durere...daca faci epidurala va fi superok!
Speranta, sper sa iesiti repede din spital refacuti si puiul sa recupereze retardul de crestere
Lavi, scumpa, vezi ca e totul ok?Va fi din ce in ce mai mare si mai voicic, nici gand de martisor...Frumoasa pozica de aseara!
catank, tie spor la treaba iti urez, ca stiu ca asta faci de regula
Cami
spor maine la shopping si tie!Am fost si la obaibi, au lucruri frumoase, insa sunt f scumpe la ei...cam 30% reducerile dar parca nici n-ar fi
ALina.n
si eu ma simt la fel
Fete nu stiu de unde sa-mi iau inca o camasa de spital?Gasisem una misto la Eetam dar se ridica pe burta si era asa scurta...Nu mi-a venit s-o iau asa..
Simona, mami de baieti
David, Matei si
32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki1979 buna dimineata la pranz si de la mine ![]() n-am reusit sa intru pana acum ca asta mic cand e bolnavioe daca ar putea cred ca s-ar lipi de mine..e ceva de groaza, nici cand doarme nu pot sa plec de langa el ca ma simte si plange dupa mine..e ceva mai bine, desi a dat-o pe tuse..dar febra azi a fost mai mica, spre deosebire de azi noapte cand a facut si frisoane desi i-am pus la culcare novocalmin..f greu si-a facut efectul..i l-am pus la 11 seara si la 2 inca avea febra si tremura..spre dimineata insa i-a scazut iar azi n-am mai sarit de 39..sper sa fim pe drumul cel bun..partea nasoala e ca nu vrea sa manance nimic de sambata..nu stiu ce sa-i mai fac, nu vreau sa-l fortez dar burtica lui e varza de la siropurile astea si fara mancare.. azi l-am pacalit cu o banana ca nu mai aveam imaginatie..nimic nimic nu vrea..cam atat despre noi ca m-am plans destul am intrat de fapt sa-i urez simonei LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa ai o zi minunata si in curand o nastere usoara si un bebe perfect![]() ![]() va las ca deja s-a trezit..si n-au trecut decat 5 minute ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu ![]() |
Miki
sper sa fiti pe drumul cel bun. Nu-l fortza cu mancarea, cand va fi mai bine va simti singur nevoia sa recupereze. ofof.Sanatate multa!Simona, mami de baieti
David, Matei si
32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
simo ce minunatii ai cumparat??? 

miki,
, ufff sa se faca bine vlad. cuma spus si simo, nu il forta, nici noi oamenii mari nu prea putem manca cand suntem bolnavi....:( sa vezi ce pofta de mancare o sa aibe apoi!!
33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!
alina06st spune:
Gataaa! Am reusit sa citesc ce ati mai povestit.
Simoooo, La Multi Ani, mamico! SI pt tine si pt surioara ta! Sa fiti sanatoase si fericite!
Miki
, multa sanatate puiului tau!
Yasmi, ma bucur ca ai fost la un alt ecograf si te-ai mai linistit 
Strumph, salo_sama speranta, bine ati revenit printre burtici si sanatate multa, speranta!
Cami, imi pare rau ca a plecat mamica ta si ai ramas iar singurica. Dar de', ce sa facem... Ar fi bine daca ar reusi sa vina cand nasti sa stea cu fetita. Scapi de grija asta 
Madutza, mi-au placut aparatorile. Ce idee buna mi-ati dat cu catalogul on-line de la ikeea. O sa ma bag sa-l studiez si apoi sa programez un drum pana la Bucuresti ![]()
Laura, asteptam vesti! 
in sapt 26 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Cristian Andrei-29.12.2008 si acum