Eu vreau sa schimb lumea
Raspunsuri - Pagina 7
ioanadara spune:
Nu cred ca "noi le construim viitorul" copiilor . Eu nu vreau asta.
Vreau doar sa ii ajut sa fie impacati cu ei insisi in orice etapa a vietii lor.
Pentru asta, ii voi iubi in contiuare enorm si ii voi feri cat voi putea de hiene .
Nu datorita iubirii pentru copiii mei as fi vrut sa ma implic ci datoita unei alte iubiri : iubirii pentru tara pentru care simt ca nu am facut destul dar vezi tu, se pare ca prima o surclaseaza cu mult pe a doua.
Succes.
alinuk spune:
Ioana iti respecam decizia si te asteptam aici, in acest spatiu virtual, cu idei creative pentru campania pe care incercam sa o punem pe picioare.
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
ancadragoman spune:
Alina ai primit mail-ul meu?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
alinuk spune:
SIGUR Anca !
urmeaza sa va scriu un mail comun tuturor celor care ati ales implicarea directa
o sa propun si o intalnire fata in fata..
imi va face placere sa va si cunosc iar lucrurile sa treaca acest prag al virtualului
lumea reala e cea pe care-o 'simt' mai bine / campania noastra se adreseaza acestei lumi REALE
Alinuk
Martisoare UMANITARE
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
MULTUMIM Doaruntatic
ne luam notite si de acolo
O sa facem un 'test pilot' sa vedem cati din oamenii care scriu la subiectele acestea si isi exprima diferite opinii (demne de luat in seama) chiar ies din zona de confort (sa zicem ...aceea de a posta si de a discuta) in zona actiunii /
Pt ca nu e suficient sa ai idei geniale, pareri pertinente, e necesar ca acestea sa transceada (intr-un fel sau altul) in REALITATE, in practica.
Curand se va lansa un concurs aici pe forum, prin care se va incerca o evaluare a acestei 'iesiri din zona de confort'.
Alinuk
Martisoare UMANITARE
Nimic nu-i intamplator!
DoarUnTatic spune:
sunt de acord cu concursul... mi se pare ciudat ca din 107389 membri ai forumului nu posteaza la un topic decat aproximativ 15 persoane... si de obicei sunt aceleasi persoane... poate ca efectul acesta se datoreaza faptului ca acest forum in esenta nu este despre campanii, ci despre copii... si ca o parere personala, este cam incarcat pentru ca un utilizator sa citeasca toate topicurile (ceea ce inseamna ca majoritatea aleg sa caute punctual ce ii intereseaza si atat)...
poate ar trebui infiintat un alt forum pentru campanii... sau o ramura dedicata a forumului si colorata puternic (pentru a atrage atentia)...
alinuk spune:
cel putin aici pe site, eu zic ca va fi vizibil mesajul
daca vom avea feedback consistent la 'testul pilot', cum l-am numit,
cred ca vom avea si un site special dedicat campaniei
Alinuk
Martisoare UMANITARE
Nimic nu-i intamplator!
ioanadara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Pt ca nu e suficient sa ai idei geniale, pareri pertinente, e necesar ca acestea sa transceada (intr-un fel sau altul) in REALITATE, in practica. |
Cu totul altceva este sa faci ceva in viata reala unde stii clar cu cine vorbesti (il ai in fata ta) si pe cine ajuti si cu totul altceva este sa te expui in virtual .
Asta nu este REALITATE .
DoarUnTatic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanadara
Cu totul altceva este sa faci ceva in viata reala unde stii clar cu cine vorbesti (il ai in fata ta) si pe cine ajuti si cu totul altceva este sa te expui in virtual . Asta nu este REALITATE . |
ioanadara (daca ceea ce ai trecut tu aici ca locatie actuala este adevarat), cred ca nu foarte multi dintre noi isi permit sa se deplaseze in Fiji ca sa te intalneasca fata in fata si sa faca parte din REALITATEA ta... de altfel, ma gandesc cam ce ar putea cauta o romanca in Fiji, altceva decat sa lucreze pentru statul roman, ea sau barbatul ei (apropo de identitatea ta reala si fricile/anxietatile tale)... relaxeaza-te... problema este ca realitatea este diferita si unica pentru fiecare individ... eu vad realitatea x, tu vezi realitatea y... si nimeni nu va schimba niciodata aceasta REALIATE a naturii... sfatul meu pentru tine este sa nu mai fii atat de fricoasa si sa iti spui punctul de vedere (daca ai asa ceva) in mod pertinent... cat despre transcendenta, lasa-i pe Patapievici si bautorii lui de urina sa analizeze asta... (PS - nu suport politica/religia/armata)