Eu vreau sa schimb lumea
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Si eu vreau sa schimb lumea,copii nostri merita totul si doar noi le putem oferi asta.
Alina,Sirmie contati pe mine
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
nikkei spune:
Ce ma bucur!!!! Ne adunam din ce in ce mai multi.
Hai sa incepem prin a iubi mai mult si neconditionat si a incerca sa nu mai judecam pe altii. ннннн?
alinuk spune:
dragilor,
care dintre voi alege implicarea directa
va rog sa-mi dea mail
la
am2000ro@yahoo.com
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
DoarUnTatic spune:
Sustin campania in functie de raspunsul lui Alinuk la PM... Noi suntem inca tineri si putem schimba totul acum, astfel incat copiii nostri sa traiasca intr-o lume diferita si mult mai buna.. dar ATENTIE! lumea mult mai buna presupune ceva cu totul si cu totul diferit de ceea ce cunoastem noi acum, diferit de toate actualele oranduiri sociale si economice... generatia noastra trebuie sa inventeze o noua ordine sociala, o noua formula existentiala, care sa fie buna pentru copiii nostri.. daca nu reusim sa facem asta, atunci inseamna ca traim degeaba pe lumea asta si nu suntem nimic mai mult decat niste marionete in mainile sistemului actual... puneti-va imaginatia la incercare si ganditi... contribuiti la o campanie doar daca voi insiva ii vedeti utilitatea si o finalitate concreta (nu neaparat violenta) care sa schimbe lumea dupa gandurile voastre si nevoile copiilor vostri...
alinuk spune:
doaruntatic
ti-am raspuns la PM
iti multumim mult pentru suport!!!!!
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
Nimic nu-i intamplator!
sirimie spune:
DoarUnTatic - eu nu ma simt in stare sa schimb ordinea sociala. Ma gandeam sa facem ceva ce putem face cand iesim pe strada, in viata de fiecare zi. Omul sfinteste locul. Daca toti facem cate putin bine acolo, in suma va fi mult bine facut.
ioanadara spune:
Alinuk, imi cer scuze.
Incep prin a-mi cere scuze pentru ca desi stiu ca aici pe Dc cu ajutorul unor oameni ce mie mi s-a parut ca gandesc normal s-ar putea incepe ceva bun (si in continuare cred asta) in urma implicarii la subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160947&whichpage=1
mi s-a facut frica.
Am constatat ca exista printre noi si oameni foarte rai, oameni foarte patimasi ce daca mi-ar afla identitatea reala mi-ar putea face mult rau.
Fara un motiv real, cu motive si situatii inchipuite care nu le pot fi scoase din cap.
Mi-e frica pentru copiii mei si consider ca riscul este prea mare.
Prefer ca DC sa ramana un loc in care doar eu si administratorii putem avea acces la datele mele (ID< locatie, nume, mail etc)
Daca ma implic asa cum m-am gandit, trebuie in primul rand sa comunic prn mail si in timp grupul se va largi deci mailul va fi stiut de mai multe persoane , nu doar tu si Sirimie . Apoi, ma gandisem ca prin FB sa implic mai multe cunostinte si prieteni de-ai nostri ce ar putea fi de folos insa pe FB este numele meu real deci s-ar vedea imediat cine sunt, etc.
Nu ma mai intond, vreau doar sa spun ca punand in balanta cat de putin pot ajuta cu riscul enorm la care imi expun copiii, am hotarat ca DC ul sa ramana doar "un loc de sueta"
Imi cer inca o data scuze, va sarut si pe tine si pe Sirimie, va urez succes si felicitari adminilor pentru ca dau dovada de mult curaj.
DoarUnTatic spune:
eu zic ca daca faceti ceva din dragoste pentru copiii vostri, orice ar fi acel ceva, nici o frica nu ar trebui sa va opreasca din drumul vostru... la urma urmei de ce ati facut copii daca nu le sustineti interesele? din egoism?... copiii nu sunt niste masini colorate frumos, cu care sa va dati mari fata de prietenii vostri... copiii sunt viitorul, dar viitorul il construim noi acum pentru ei, la fel cum parintii nostri au construit prezentul nostru, si parintii parintilor nostri au construit vietile parintilor nostri... un copil nu isi poate sustine singur interesele... de aceea are nevoie de parintii lui...