Gravidutze si mamici de Cluj - 169
Raspunsuri - Pagina 15
ilinca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Ilinca, n-am primit PM. Anca si Stefan (13.01.2008) Povestea Nasterii |
am trimis ieri, te rog zi-mi daca nu l-ai primit
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
elenuta23 spune:
azi printesa din burtica face 30 de sapt
ce repede mai trece timpul,imediat o sa imi tin puiul in brate ....yuhuuuuu
se pare ca la Iulia i-a curs nasucul de la maselute, mai avem 2 jos
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+
Ioana13 spune:
Elenuta, mare iubire pe acolo pe la voi! De aia vin atitia copilasi in familia voastra!
LA multi ani NINA!!!!
LA multi ani, Andrei de Dulcineea!!
OAre pe unde e Simina? POate nu are net de nu ne mai spune nimic.
anca.b spune:
Salutare!
La multi ani Nina!
La multi ani, Andrei!
Lore, mercic. am primit PM de la tine. cum ma decid ca fac, te sun.
Ilinca, ms de PM. am primit si de la tine!
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
mihalav spune:
Fetelor,
Din ceea ce am putut sa vad pana acum - am facut scurta cercetare :)- sunt 5 pici cu 5 mamici nascuti in 2009, pe aici. Cu noi, 6. Atat am gasit eu.
Elenuta, cu Iulia; Ioana cu Alees; Alina B. cu Alexandra; Nina cu Iarina si Biara cu Maia Teodora.
Eram curioasa sa propun mamicilor cu pici de 1 an + o meditatie - ref. programul de papa si somn al pustilor la aceasta varsta. Asta pt ca eu simt ca neghinita mea isi schimba programul - e in lucru- si-mi da usor de furca. E prima oara cand tin mai greu pasul cu ea: mi-e greu sa stiu exact cand se va trezi dimineata [inainte stiam cu o eroare de 15 min., acum intervalul a crescut :))]; daca va adormi inainte de masa de pranz sau dupa, etc etc. Chestii d'astea. Aveti chef/ rabdare?
Va amintiti daca:
- Ati avut dereglari/ schimbari/ restructurari de program in jurul a 12-13- 14 luni luni?
sau
- Cum arata programul vostru acum? Culcare/ trezire- papa/ somn- plimbare/ joaca...
- Cum adorm picii vostri? Mancand, povestind? Singuri in patut? In brate?
M-as bucura sa aveti chef de joaca asta.
Nu sunt excluse nici celelalte mamici, ma gandeam doar ca ele poate au alte preocupari decat sa-si aminteasca cum era acum... o vreme. Dar eu as asculta cu drag toate istoriile. Am sa o spun si eu pe a mea, evident.
mihalav spune:
Ajutoooor!
Nu reusesc in ruptul capului sa fac caracterele bold- sau sa fac sublinieri in text. Nu mi merge din "Format". Este vreo smecherie pe care nu o inteleg?
pls help
elenuta23 spune:
miha e adevarata lista cu pitici , lipseste gaby cu sofia care e din 2010-ian, simina cu andrei
programul nostru e urmatorul, daca e si Drgaos acasa ne trezim la 7-8 si avem un somnik de la 1=3 maxim 4
daca Dragos e la gradi, Iulia se trezeste pe la 9
la 10 avem micul dejun dupa care joaca sau iesit afara pana al 12-13
12-13 papam supikca ,dupa care somnic singura
15-15,30 trezirea si avem felul 2, dupa care ieism afara, mergem dupa Dragos la gradi
17 in functie de dorinta ei, uneori se trezeste si nu vrea sa pape , iar atunci papam cu Dragos felul 2
19 un iaurtel , biscuite......
iar la 20,30 laptic cu cereale si somn pana dimineata,singura
exceptia de la regula se face din decembrie , cand am inceput cu ortezele si nu doarme noaptea, insa acum suntem pe drumul cel bun si nu se mai trezeste decat de 2-3 ori max pe noapte , ii dam apa sau bibicu "suzeta" si dormim la loc.
Iulia nu stie dormi in brate sau in pat mare, e un chin ,e obisnuita doar in patut, nu conteaza care, sa fie patut de copii
daca ar fi sa iti spun programul lui Drgaos , ar fi un haos, mesele le avea regulate, mic dejun, pranz si cina , in rest cu titi in gurita, zi si nopate .Seara dormea de la 8-9 pana la 00 legat, apoi din ora in ora se trezea sau cel mult dormea 2 ore , iar la 6 maxim 7 era sus. Nici nu mai stiam cum e sa dormi pana la 9, iar peste zi dormeaq 3 somnuri a cate 5 minute .Un copil activ
sincer , imi este mai usor cu 2 copii decat cu unul singur , totul se datoreaza Iuliei care a fost cuminte foc pana a inceput sa mearga, acum isi impune personalitatea si iti trebuie sa ai nervi de otel al 2 copii, plini de energie.
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+
elenuta23 spune:
Iulia daca se trezeste la 8, pe la 10,30 se cere la somnik iar atunci mai doarme un somn pe la 16, asta e stilul ei, cand ii e somn, isi i-a bibicu, paturica, maimuta si vine te i-a de mana sa iti arete patutul , e o scumpa cum isi cere drepturile .
doarme ea si in locul fratiorului ei .
ioana p e mare iubirea, insa eu clachez repede, noroc cu , care are o rabdare fantastica si ma ajuta ,sa depasesc momentele mele critice. E asa de bine sa fie acasa, parca sunt in comcediu , imi incarc bateriile.
va pupik, fug in patut la somnik
noapte buna
Ioana13 spune:
Miha, in casuta in care scrii mesajul, deasupra e format... .... ,,, mmm mmm si dai click pe ce vrei, si apoi scrii intre parantezele respective.... la unele programe de net (internet explorer) merge ca in word, selectezi textul dorit a fi boldat/inclinat/colorat, si apoi selectezi formatul dorit
Te prinzi tu... ceva exercitii numa