Gravidutze si mamici de Cluj - 169
Raspunsuri - Pagina 14
puisorul spune:
La Multi Ani Sofia!!! Sa cresti mare si fericita si sa ai parte de tot norocul din lume.
Multumim tuturor de urari
Petrecerea de ziua lui Stefi a durat de fapt 3 zile : vineri la gradi,sambata cu prietenii si familia la locul de joaca si duminica la Aiud cu bunicii si rudele. S-a distrat foarte bine,s-a bucurat de cadouri si de tortul cu Mickey, a fost tare frumos
Anca,pune poze cu noua freza
Meli, destinatia mea de vis ar fi o insula exotica, soare,palmieri,o mare verde de smarald, nisip fin si alb... Cat despre destinatie de weekend pt voi depinde de ce vrei. Daca vreti sa fiti romantici, as alege Parisul. Daca vreti in tara, uita-te la Hotel Clermont in Covasna. Au pachete de weekend romantic cu sampanie,mic dejun in camera, masaje,etc. Pt relaxare totala,spa,piscine, alegeti Ramada Budapesta.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Gabriela77 spune:
Bravo, Stefi! Cam asa a fost si la noi, o petrecere la Deva, una acasa, bucurie mare pt toata lumea!
Bun venit gravidutelor!
Daca vreti sa vedeti sarbatorita, pag 1 si 2:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
O zi minunata!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
soanso spune:
buna dimineata,
Azi avem petrecere in Polus la spatiul de joaca, eu una nu-s asa incantata de locatie, nu stiu de ce dar nu-mi place , dar important este sa se simta bine Sorana si copilasii.
am pus aseara poze noi pe webshots( imi uitasem parola si nu am mai incarcat poze taree demult)
poze noi
ca si destinatie unde as dori sa ajung ar fi Dubaidar pb nu voi dispune de resurse financiare prea curand sa pot ajunge acolo, asa ca ma "limitez" la bulgaria hot de 4 stele din 15 iulie incolo.
redai spune:
Salutare remember me?
Meli nu m-am putut abtine sa nu raspund la intrebarea ta, visez sa vad Marocul, Argentina.... iar mai aproape, dasr vara vreau sa vad barcelona.
iar in tara, as fugi pana la Arieseni,e liniste ,aer curat, un pic de partie, conditiile la hotel 4seasons sunt ireprosabile pentru ce este in zona...
Andreea depinde de cat e de mare petrecerea de botez, de cat de pretentiosi sunt finutii... poti incepe de pe la 100 euro (+ trusou bebe) si cred ca aer ajunge pana la vre 300 euro , dar stiu cazuri unde nu s-a dat nimic separat inafara de ce trebuie luat pentru bebe. Depinde si de meniu, daca e la restaurant....cam ca si la nunta.
anca.b spune:
Miha, faine poze, faina locatie...din pacate eu sunt atit de departe de ceea ce visez...anul asta prindem cel mult o vacanta la marea noastra, inainte de 15 iunie...:((((
Anca, iti sta bine freza noua! Nici eu nu sunt fan locul de joaca de la Polus...din pacate lui Stefan inca i se mai face frica sus pe fringhii si e destul de nasol sa ma tot urc dupa el sa-l dau jos (mai ales cu kilele mele)
Ilinca, n-am primit PM.
De noi ce sa va zic...sunt aproape de marginea butoiului cu melancolie...mai am un pic si cad cu capul in jos in el...vreau macar sa se faca mai cald, sa scap de muci si tuse...
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
Anca, cine are tuse si muci? Tu sau Stefan?
Sa vina primavara ca ne razbunam noi pe frigu asta!!
EU am stat cu Patrikc 3 zile acasa, ca simbata si duminica se arata tare virusat, din fericire mai are numai niste tuse. Si ceva plictiseala, ca afara nu prea e de iesit!
Miha, in acelasi mod, cum sunt pozele cu voi, poti sa ne-o arati si pe Mara. DAca ai timp!
In picioare pe afara ai citit cartea! Chiar ca e interesanta!
Cum stati cu somnul?
elenuta23 spune:
poftiti la o cu pretentii
sa va specific, daca e servita la pat , inseamna ca e o cafea cu pretentii , iar eu, saptamana aceasta, am avut parte de ea ,
multumesc sotiorului meu drag
fetele cu gradinari, la voi sunt copilasi la gradi???
la noi ieri au fost 3 copilasi iar azi sunt 2, oare sa fie din cauzka gerului???
de joi Iulia a inceput sa fie cu muci verzi, sambata deja era cu tuSE urata, insa i-am administrat oscilo si stodal iar acum e ok, plus picurei cu betabioptal 2 zile , acum ii mai curge nasucul , dar sper sa fie ok
la Dragos , ii merge binisor dupa operatie, imi pare rau ca nu i-am facut-o maI repede, avem deja4 luni fara antibiotic,Doamne ajuta sa fie ok si pe mai departe.
a mai fost bolnavior de 2 ori dar nu a necesitat antibiotic.
sanatate prichindeilor
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana Ioana 26+
elenuta23 spune:
NINA,LA MULTI ANI!!!
SA AI PARTE DE O ZI SPECIALA, CA SI SUFLETUL TAU
ANDREI, LA MULTI ANI!!! FELICITARI PT PRIMUL ANISOR
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana Ioana 26+