Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 47 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Adriana, ai o imbratisare maaaare de la mine!

26+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multumesc mult pentru raspuns adrianaady
Aspenter am luat pana sa incep Clexanele...dupa ce am intrerupt Clexanele nu am mai revenit la Aspenter...nu stiu sa spun de ce...mi-a iesit complet din minte...dar,ai dreptate cred ca mai voi intoarce la Aspenterul meu de zi cu zi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira poti lua linistita aspenter a la long. Eventual la menstruatie poti intrerupe citeva zile daca ai flux mai mare. poti citi despre el, ajuta mult. Ca vitamine poti lua omega 3, e f bun si la trombofilie, implicit pt inima , si ca un mic secret ar ajuta si la calitatea ovocitelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76
Si totusi nu inteleg unde a fost greseala? DOctorita mea zice sa ma linistesc ca am facut totul ca la carte si singura explicatie ar fi ca nu a fost embrionul de calitate.

alla Am tot vrut sa iti spun dar am uitat. Eu, pt linistea mea si pt a stii pe viitor pe picior dansam, am cerut sa mi se faca ce analize se pot din ceea ce se recolteaza la chiuretaj. Mi-au facut cariotip si a iesit OK, deci fetita mea (am aflat ce era fetita ) nu avea probleme de genul asta. Si mie dr tot cauza asta o invoca pe primul plan - la mine din cauza varstei mele matusalemice.
Asa ca daca ai bani, la medlife a fost aprox 1.500 ron, poti sa ceri sa o faci.

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Cand am fost ultima data la Fundeni era acolo o fata care pierduse cateva sarcini, si extrauterine, etc. Asistenta s-a uitat pe hartia ei (trimitere, cred), si acolo scria ceva si de rezultatul anatomo-patologic. Deci banuiesc eu ca se face si la spitalele de stat, asta daca nu sunt resurse pt particulari.

26+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

adrianaady uite ce secret deti tu !!! Omega 3 nu mi-a dat nimeni pana acum. se gaseste asa, pur si simplu, sa in combinatie cu altceva ?

2000 - extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

QiaoBing, e foarte bine sa repeti lunar hemoleucograma. Stiind ca ai mutatia MTHFR, vei avea oricum tratament cu complex de vitamine B in doza mare (mai gasesti pe site cu ce medicamente...Medyn forte si altele), din cate am mai citit pe site, nu mai are rost sa repeti homocisteina. Sau, mai este varianta sa mergi la Fundeni si sa dozezi homocisteina acolo (costa 30 lei). Si iti poate da dr. Uscatescu scrisoare medicala pentru Clexane (s-ar putea sa ai probleme din cauza dozei gresite pe reteta).
Samira33, cantitatea de Clexane dintr-o doza se metabolizeaza intr-o zi (de asta e indicat sa se faca injectia, zilnic, la aceeasi ora)...am citit pe un site ca un dr. cunoscut si cu experienta in trobofilie zicea ca e inutil sa te mai injectezi, daca nu o faci zilnic.

2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

QiaoBing sunt vitamine obisnuite, insa e bine sa cauti un complex care sa nu aiba si vitamina E. Se gaseste mai greu, dar se gaseste. Desi eu am luat si unele care aveau inca o concentratie f mica si de vitamina E, dar am inteles ca nu e asa mare bai .

Mergi la inceput

MeAlex deja iau Femibion, Magne+B6, Cetebe+Zn si acid folic.
Clexane mi-au ramas 7 fiole de data trecuta deci pt inceput am, dar nu mi-ar strica sa le iau compensat asa ca o sa ma (z)bat pt scrisoarea medicala si reteta compensata.
adrianaady multumesc mult de informatie. o sa ma interesez la farmacie chiar azi, sunt deja in z9 si cine stie ... poate 3-4 pastilute acolo se vor simti

2000 - extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mie mi-a dat in sarcina dr. Uscatescu: Omega3, Tarosin, vit C, Elevit, ac.folic, 1 aspenter la 2 zile si Magne B6.

2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant

pentru

Mergi la inceput