Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

FELICITARI BEBECT!
FELICITARI ZUMZU!

Sanatate si numai bine pt voi si copii vostri!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

HAI ANA!!

HAI RELUSHA!
Va tinem pumnii pe maine sa fie usor!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Fetele mai destupate, hai sa punem si la capitol la titlu Hai Shubulina!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

M-am gindit azi la Ambramburika si la puiul ei... Voi mai stiti ceva de ei? S-o fi adaptat bebe, e cam de multisor... Propun sa ne rugam toate miine dimineata pentru ea si mai ales pt bebe, la 11 fix sa ziceam toate Tatal nostru din inima... Sa-i ajute Dumnezeu...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

M-am gindit azi la Ambramburika si la puiul ei... Voi mai stiti ceva de ei? S-o fi adaptat bebe, e cam de multisor... Propun sa ne rugam toate miine dimineata pentru ea si mai ales pt bebe, la 11 fix sa ziceam toate Tatal nostru din inima... Sa-i ajute Dumnezeu...

Gabi

Nu mai stiu nimic de ea, a intrat si a zis ca o sa ne anunte ce se intampla....sper ca totul e ok ! foarte draguta propunerea ta si sa stii ca de cele mai multe ori functioneaza,cand multe peroane se gandesc la acelasi lucru in acelasi timp, atragem energia pozitiva ! asa ca, maine dim la 11 sa ne rugam sa fie totul bine !Doamne ajuta !

carmen
38+ cu Andrei
AMR 4 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Gabi

Nu mai stiu nimic de ea, a intrat si a zis ca o sa ne anunte ce se intampla....sper ca totul e ok ! foarte draguta propunerea ta si sa stii ca de cele mai multe ori functioneaza,cand multe peroane se gandesc la acelasi lucru in acelasi timp, atragem energia pozitiva ! asa ca, maine dim la 11 sa ne rugam sa fie totul bine !Doamne ajuta !

carmen
38+ cu Andrei

sunt de acord cu voi meritati cate o

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Gabi, de acord cu propunerea ta!
Bebect=Bebelana, a nascut, nu?Sa o trecem cu felicitari!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

hai ca ma bag eu sa o adaug pe shubu pe prima pagina, sa vedem cum ma descurc

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Fetelor, eu am schimbat pe prima pagina, am pus Hai Shubulina,Hai Relusha ca ele nasc maine. nu a mai intrat sa scriu Bv Lucia si Bv Bebelana.Am modificat doar la prima pagina a capitolului,am pus-o la felicitari pe Bebelana ca Lucia era deja trecuta. Sper ca am facut bine, daca nu, corectati voi si primesc bataita

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Super missmj! Numai ca mai trebuie trecuta si jos cu bebelusul si datele
Minunat te-ai descurcat.

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput