Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !
Raspunsuri - Pagina 4
gabivalceanu spune:
Shubulina, eu stiu ca nu trebuie facute unghiile... cel putin, nu cu lac colorat, maximum un lac transparent. Ca la anestezie ei se uita la unghii, sa vada oxigenarea in timpul operatiei... Dar asa era acum 7 ani cind am nascut eu, acum or monitoriza altfel...
Si...galerie! SHUBULINA! SHUBULINA! SHUBULINA!
pup.
shubulina spune:
Gabi,am intrebat asta.Si a facut misto de mine,a zis ca daca ajung sa mi se invineteasca unghiile,e cam tarziu
Gata,maine-i maine!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
madalina_m spune:
Ma doare spatele de mor!!!!
36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
gabivalceanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Gabi,am intrebat asta.Si a facut misto de mine,a zis ca daca ajung sa mi se invineteasca unghiile,e cam tarziu Gata,maine-i maine! Cu Dumnezeu inainte! Ana |
Super dilau doctorul!
Apoi, pe vremea mea asa era... si zisei si eu sa (dez)informez...
G
maimutzica10 spune:
Madalina, baga husbandu' din dotare la masaj.. Eu fac o data pe sapt masaj pt mamici si nu ma poci plange pana acu (bat in lemn).
Pacaleste-l sa-ti faca cand e sport la tv
Cand se poate bea ceaiul de zmeur? Tre sa fie din frunze, muguri sau ce? De la cate sapt? Ca tin io minte ca pregatea uterul de nastere.
rox 34+ Marie Lorelei
think pink
Neli_ra spune:
LA MULTI ANI ! Ziki,sa traiesti mult si bine si cu cine iti convine,sa ai sarcina usoara si nastere usoara,un bebe voinic,mare,frumos si sanatos,dar si papacios,sa va bucurati toti 4 impreuna ca o adevarata familie !Distractie placuta in continuare ,la multi si fericiti ani !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
maimutzica10 spune:
Gabi, si io auzisem ceva cum ca n-ar trebui oja.. Acu nu si-o face Shubu chiar rosii, ca n-o deoache nimeni; toti ochii o sa fie pe bb, klar.
Si io ma gandeam sa mi le fac un roz transparent, acu nici cu ghearele nefacute nu m-as duce ca parca arata mai bine pictate; plus ca o sa le fluturam pe sub nasul tuturor.
rox 34+ Marie Lorelei
think pink
florintunde spune:
Shubu;fa-te frumoasa mama...e marele eveniment din viata ta
da-te cu oja linistita...da baga si acetona in buzunar..dr asta glumet..e acela la carae a nascut si SIMO?
Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
dangabriela spune:
Buna seara fetelor!
Felicitari Lucia
LA MULTI ANI , sarbatoritelor noastre Mayane si Ziki
Shubu,fata, te admir! Esti atat de calma. Auzi la ea, ii arde de coafat si manichiura! Eu cred ca o sa fiu terminata cu o seara inainte! Maine de dimineata bagam motatele in functiune, nu de alta, dar sa ramai tot asa de calma, si sa dormi bine la noapte!
FVL heterozigot, 36 de saptamani Andrei