Aspirante optimiste > 20 ani (625)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Buna ziua fetelor....am revenit cu cateva vesti, am fost ieri la doctor, bebe a ramas 100% baietzel, are 15 cm si 240 de grame, este foarte activ, totul este foarte bine, astazi m-am programat la clinica la doctor ALbu pentru 12 februarie la ecografie morfofetala...cam atat despre mine, tin pumnii stransi tuturor aspirantelor care urmeaza sa se testeze, sa va ajute bunul Dumnezeu si sa aveti numai teste pozitive....va pupacesc pe toate.

18+ cu Matei

Felicitari Luiza pentru rezultatele micutului!
Multumim k treci pe la noi si ne ti pumnii
sa se lipeasca si la noi

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Eu de vreo 3 zile am f umflate si dureroase. Astazi am simtit intepaturi pe partea dreapta iar mameloanele sunt lucioase, clar semne de ovulatie dar fara a aparea vreun mucus

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Simona ce mai faci draguta?

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Simona ce mai faci draguta?

Ancuta , in curand

Buna Ancuta....va urmaresc din umbra....Va citesc in fiecare zi dar nu am nimic de spus despre mine.Din pacate am facut o toxiinfectie alimentara ieri si nici azi nu ma simt prea bine.
Sa fii in continuare la fel de optimista ca anul asta e bun de facut copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna seara, ce fac fetele mele? didi abia te asteptam la odisee katy, kitty aveti de lucrat, pe caii, va tin pumnii sa se lase cu ochisori -ici la toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna seara
am intrat sa va salut..ma apuc de citit.. la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

pup fetele

am intat si eu putin pe net sa va citesc...hai ca va astept cu liniutele ca sa ma trageti si pe mine la odisee.

eu anunt ca tocmai al luat ultima pastila de duphaston. de maine asteptam vizitele uratilor si dupa sper ca facem hsg-ul ca sa curatam trompitele sa se prinda piticul bine.

va

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Didi tinem pumnii. Pe 2 feb e mare sarbatoare, poate iti poarta si tie noroc. Bafta multa! sa vina in burtica.

http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Ankuta eu durerile de sani le am de regula dupa ovulatie, dar fiecare organism reactioneaza altfel. Tin pumnii sa se prinda . Cu sau fara mucus, spor la prestat cu folos.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Bella deci luna viitoare facem amandoua HSG, vom avea bebei de-o seama. Bafta multa.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput