Aspirante optimiste > 20 ani (625)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Yo-s aici dar daca nu zice nimeni nimic tac si yo
Acum merg pana la magazin daca intreba cineva de mine

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

si io-s aici, si tot verific si fac prezenta si daca nu scrie nimeni tac si io :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

salutare!
si eu sunt pe aici dar nu am chef de nimic, imi este si somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor....am revenit cu cateva vesti, am fost ieri la doctor, bebe a ramas 100% baietzel, are 15 cm si 240 de grame, este foarte activ, totul este foarte bine, astazi m-am programat la clinica la doctor ALbu pentru 12 februarie la ecografie morfofetala...cam atat despre mine, tin pumnii stransi tuturor aspirantelor care urmeaza sa se testeze, sa va ajute bunul Dumnezeu si sa aveti numai teste pozitive....va pupacesc pe toate.

18+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Luiza, foarte frumoasa burtica ai tu
Paula poti incarca tratamentul meu ca sa iti vina e natural si face si bine la organism. Eu am baut ceai de patrunjel 3 cani pe zi timp de 3 zile. Normal ar fi trebuit 5 zile si daca nu iti venea in timpul asta, in urmatoarele 2 zile de cand ai terminat cura. Numai ca eu am baut 3 zile si a 4-a zi nu am mai avut chef de el, iar seara aceea deja aveam spoting.

Multumesc tuturor pentru felicitarile legate de canapea. Asa a zis si sotul, ca o incercam din cand in cand, ca pe ea se va prinde

Va doresc o zi frumoasa

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Paula poate ai ovulat mai tarziu si intepaturile sunt de la implantare!
Luiza ne bucuram mult ca vestile sunt bune. sarcina usoara si frumoasa in continuare!
tote fetele!

http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna fetele mele vorbarete! Va multumesc tuturor pt incurajari, deocamdata punctia e programata pe 31 si transferul pe 2. Deci cam pe la jumatea lui februarie aflam rezultatul. Mai e ceva, pana atunci am asteptari mari de la voi, fetele nedefecte ca mine. De ieri am inceput sa ma si injectez, e destul de naspa, dar ce sa fac... produsul finit conteaza
Nico, Doamne ajuta sa fie totul bine cu Sebastian. Eu zic sa nu-ti faci prea multe griji, daca poti, ca a dovedit deja ca e un luptator.
Liaaa, mi-a fost dor de tine, de cafelute, de jap-jap, etc..
Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa si usoara!
Cine urmeaza la testare totusi? Hai ca n-am mai vazut demult niste motate dansand pe-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

luiza felicitari pentru ! sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine pana la 40s.
didi ma bucur ca treci pe la noi. Ma rog la DD sa se prinda samburelul/ii si la mijlocul lui februarie sa vii cu II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutele!
Am ajuns si eu de la munk si vad k nu prea ati avut activitate, am putin de citit

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Alex bun venit pe la noi si stationare cat mai scurta!
Gaby sa stapaniti sanatosi canapeaua....si cat mai mult cat este ink in garantie

Ancuta , in curand

Mergi la inceput