*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, si eu cred ca e doar o tuse rebela, dar e bine sa consulti si un specialist, pentru linistea ta. Multa sanatate!

RALUCUTZZA, este vorba de borcanul de colostru de 50 de grame care costa intre 125 si 130 ron? Acela a tinut asa mult? Eu sunt pe cale de a comanda, insa nu stiu daca sa comand 2 sau doar 1 pt inceput.

RAMO, foarte frumoase pozele, se vede ca v-ati distrat. Nu le-am vazut pe toate, dar ma delectez mai tarziu!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

NEBUNICA, imi pare rau pentru pierderea suferita! sa dea Dumnezeu sa vina si bb 2 cand va doriti! Ce dulce e Victor cu "patiina"... exact asa zice si Radu cand ii spun ca "ceva" nu se papa: "ata nu e papa".

fetelor, m-ati facut curioasa cu plastilina, o sa caut si eu la Carrefour sau la real Play-Doh (am vazut sigur inainte de sarbatori) sa vad cum reactioneaza la ea.

FLUTURASHA, ce frumos vorbesti tu despre "managementul crizei" Chestia cu apa functioneaza si la noi.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Manumanu despre acelasi tub este vorba, are 50 de gr, tu avand doi puiuti poate ar fi mai bine sa comanzi 2 dar dupa cum am spus eu in prima luna i-am dat doar un sfert de lingurita si abia din luna a doua am inceput cu o jumatate de lingurita, si lingurita este din aceea mica de cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna seara
revin maine

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ralucutza, nu-mi mai amintesc de ce mi-a zis doctorita de la acea vreme sa nu-i dau lui David colostrum. La vremea respectiva intrebam medicul din curiozitate nu consideram sa fie o necesitate.David avea 7-8 luni.La urmatoarea vizita voi aborda din nou problema.Oricum avem alt medic acum.

BraveGirl, era de asteptat ca Arianna sa planga dupa tine la gradnita, avand in vedere cat este de atasat de tine.

anca, sanatate multa Sarei.Sa dea DD sa gasesti un medic capabil care sa identifice exact problema.

amalia, ce ati facut la medic?

fluturasha, nu ne mai arati si nou fetele tale?


www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Alina am mai pus cateva poze de la Craciun
http://community.webshots.com/album/579304534eiPvXC




Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna mamicutelor!
Venim si noi cu vesti proaspete. Am scos gipsul si osul pare refacut. Trebuie avuta multa grija urmatoarele 2 saptamani minim, sa nu se sprijine in manuta, sa nu ma zic de o cazatura banala! Super avertizare!...de parca am avea cum, poate doar daca-l punem intr-un glob de cristal.
De cum l-am adus acasa i-am facut baita saracu, abia astepta mititelul pentru ca-l spalasem numai pe bucati de 2 saptamani jumate incoace.
Am decis sa-i infasor mana in fasa de tifon ca o manusa, iar peste sa pun o fasa elastica, in acelasi mod cum a fost pus gipsul, ca macar o vreme sa mai protejeze singur manuta, sa stie ca nu e chiar de folosit si sprijinit ca cealalta.
Doctora chiar ne-a urat ca spera sa nu ne vada din nou..."cum patesc cu altii"
Maine il duc deja la gradi. Astazi m-a sunat una din educatoare pe la 10 si ceva disperata: "ce face baiatul meu? intelesesem ca-l aduceti azi". Se pare ca directoarea a transmis gresit si femeia intelesese ca azi trebuia sa fim acolo, si nesosind, s-a gandit la ce e mai rau. M-a bucurat telefonul oricum si faptul ca-i era dor de el. Ca nu era vorba de bani...fiind particulara, aia se platesc oricum

De fizioterapie cica nu va fi nevoie. Manuta arata bine, nu-l doare si o misca asa cum trebuie. Trebuie doar ca seara, la baie, sa-l puneam sa faca miscari cu manuta prin apa calda.

Ah, ca tot vorbeati de ce spun ei....imi e drag de mor ca a inceput sa spuna: "mami a mea". In seara asta a vorbit cu bunica la telefon (apropo, e maaare fan...povesteste cate in luna si-n stele la telefon) si-i prezenta pe scurt situatia din casa:"mami a munca (gateam), tati a teleon (telefon), Dadi a teme". Deja spune tot din casa....

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Seara buna fetelor !
Nu am prea reusit sa parcurg mesajele , care curg , curg.....

Daniela sper sa mearga remediile indicate de fete ! Sa ne spui daca au efect. Deocamdata nu avem probleme dar Eva are scaun o data la doua zile .O monitorizez insa deocamdata e bine. Aaa...noi cu bradul am avut alta problema : se ducea pe furis si scutura din tepi. Si dupa aceea ne anunta smerita : mami bladu s-a murdarat pe jos ! Daca ii este asa dor de brad puteti sa ii cumparati un bradut de plastic , din acela pitic.


Corina sugestia mea este sa mergi pe programul , daca nu normal , cel putin mediu. Este recomandarea universala a psiho-pedagogilor .Incerc , dar nu promit - din lipsa acuta a timpului si a unei oboseli accentuate , sa atasez niste link-uri cat pot repede. Oricum pentru inceput , din ce povesteti tu , e foarte bine.

Nebunica te pup dulce. In timp.....va deveni mai suportabil.

Malinas ma bucur ca a vut succes plastilina. Totusi chiar daca pentru inceput nu a avut tentatia sa nu bage in gura mai devreme sau mai tarziu tot o va gusta - si poate o va face chiar sub ochii tai in fractiuni de secunda. Trebuie sa o guste.Altfel nu-i tacamul complet. Sa nu te lasi pacalita dar sa nici nu te panichezi.Niste frimituri acolo de plastilina nu vor face nimic rau.Problema este sa ramina in stadiul de frimituri.


Amalia pupam gipssul ! Cat mai curind sper sa pupam minuta !

Fetelor Eva imi cere sa ii cant despre furnica. Daca aveti la indemina citeva sugestii mi-ar fi extrem de binevenite. Orice cantecele despre furnici , cu putine strofe si usor de memorat. Am rugat-o si pe mama dar abia maine ma poate ajuta cu ceva materiale.Maine googalesc si eu , problema este sa imi gasesc timp sa si descarc , sa le memorez si sa le si tin minte pina seara. Asa ca orice sugestii...nu ezitati.


Sa aveti o noapte cat mai linistita !




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Furnica

de George Toparceanu


O furnica duce-n spate
Un graunte jumatate

-Incotro fugi surioara?
-Ia, ma duc si eu la moara
Si-s grabita, si-s grabita
Ca mi-i casa ne-ngrijita
Si mi-s rufele la soare
Si copii-mi cer mancare!

Nu, la noi in musuroi
Nu e timp pentru zabava
Ca de n-ar fi cu isprava
Ar fi vai s-amar de noi!


Din pacate, nu stiu cantece cu furnici...

Edit...ba, pardon...cica e si cantec...ete aici linia melodica: www.you-tube.ro/cantecele-copii-furnica-duce-spate-v266825.html" target="_blank">http://www.you-tube.ro/cantecele-copii-furnica-duce-spate-v266825.html
Pup Mirtha, sa-ti foloseasca!










poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna dimineata,
nebunica, imi pare tare rau. iti doresc sa mai treaca barza pe la voi!

si noi ne gandeam sa mai incercam cu al doilea. am discutat si suntem hotarati. cred ca prin martie ma duc la sibiu la embrionasii mei sa-i salut! pana atunci mai am o sesiune de ski.

vorbeati de plastilina. incercati plastilina IClay http://lexgrupsrl.bizoo.ro/vanzare/289575/Plastilina-Amos-Iclay-pungulita-50-gr se gaseste la carrefour. e diferita de plastilina pe care o cunoastem noi. se modeleaza usor, nu are miros, nu are grasime, mu se lipeste de masa (de ex), are o textura foarte fina si poti face combinatii de culori uimitoare. incercati. ideea e ca, dupa folosire, trebuie sa o depozitati intr-o cutie ca se usuca.

si victor are probleme cu constipatia. lassbaby nu prea isi mai face efectul. am niste doze de microclisme cu glicerina lichida si i le aplic cand deja nu mai poate. se chinuie uneori si cate o juma de zi sa faca, se screme pana transpira si nu iese nimic.

Mergi la inceput