*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*
Raspunsuri - Pagina 27
Ramo2007 spune:
N-am cuvinte, sunt socata...Doamne ajuta ca Alex sa se faca bine cat mai repede si Steliana sa aibe putere sa-l ingrijeasca!
IuliaCospy spune:
Sfanta Fecioara ai grija de micutul Alex si da-i curaj si vointa sa se faca sanatos, iar mamicii lui da-i putere sa-i fie alaturi si sa il ajute. Doamne fi milostiv si indurator cu ei!
Eli, multumim mult pentru grup.
Eli, Mav, Ami, Ramo, Gynie si tuturor mamicilor care s-au voluntarizat sa faciliteze comunicarea cu Steliana si sa dea o mana de ajutor
sper sa nu fi uitat de nimeni, iar daca da rogu-va sa nu fiti suparate. Sunt de-a dreptul socata
toti cozonaceii bolnaviori si mamcile lor
Iulia, mami de
Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
manumanu spune:
Doamne, da-le putere si vindecare cat mai repede!
Fetelor, eu sunt la serviciu, dar poate unele dintre voi aveti timp sa cititi acatistul Sf Stelian, ocrotitorul copiilor, pentru Alex.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Hera25 spune:
Offff ma rog pt sufletelul mic de Alexutu sa aibe putere sa treaca peste aceasta mare incercare. 
eliza_cri spune:
neata fetele
am dat si eu mesaj stelianei cu incurajari virtuale, sper ca toate rugile noastre si ale ei sa se implineasca cat mai curand.
fetele ce ma bucur ca ne mobilizam asa usor, usor 

eu sunt moarta de soamna am facut si eu de 3 ore de somn in noaptea ce a trecut si evident acuma dimitrie ma ia de buna 
fug mai pun o oala la fiert, o masina la spalat, poate schimb si lenjeria 
a si vreau sa incepem saptamana cu optimism va fi bine nu trebuie decat sa lupte pana in panzele albe
totusi cine poate si e din buc nu ar strica daca ar merge la steliana, cu ceva mancarica si o tona de optimism care sa il transmita si stelianei, hai cineva, oricine ca eu ce sa fac de la 300 si ceva de km 
merg sa numar cate mesaje au fost deschise ![]()
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
Ramo2007 spune:
Am sunat la Steliana si nu raspunde...nici la mesaj...
Telefonul lui Catalin, sotul ei il are cineva?
Doamne ajuta sa fie bine Alex!
eliza_cri spune:
pana acuma mesajul a fost citit de 30 de persoane
macar sa strangem cat factura de la medlife
sunt in zona 
edit eu il astept pe ionu sa ma rezolve cu banca adica dupa orele 14.00
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
Mada spune:
vai de mine eu am acum am intrat am vazut si pm
Doamne ajuta pe micutul Alexsi mamicuta lui sa va dea putere sa treceti cat mai usor si mai repede peste boala!
rares si-a spart capul sambata am fost la budimex l-au cusut are 3 fire.
Ilinca si Rares
eliza_cri spune:
vai de mine Mada
saracul copilas, sper ca sunteti bine, vai prin ce sperietura trebuie sa fi trecut

sper sa va inveselesc sa numai fim pesimisti
eli la lopata
...a si derulati sunt 4-5 fotografi la final e zana zorilor
http://family.webshots.com/photo/2322749970104281140VDMaQF
dulceata de fetita
Hera25 spune:
Eli ce mare a crescut Dimitrie, iar zana zorilor e super scumpa si frumoasa. Imi e tare dor de perioada de bebelusie a Lorenei. Fetitele sunt altfel.
Cum se mai poarta Dimitrie cu ea, ai curaj sa-i lasi unul langa altul? Ca eu dc o las pe ea langa el se urca pe el, sta ce sta si apoi hop pe el.
E de groaza.