*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*
Raspunsuri - Pagina 28
eliza_cri spune:
hera exact cum zici tu e de groaza...in nici un caz nu am curajul sa ii las impreuna, sa iti spun ca in fata mea stateam cu ea in brate si el era langa mine mai in secunda 2 a dat fetitei cu palma in cap am ramas socata..apoi era fata la ion tot asa in brate ii dadea sa manance si dimitrie a venit cu perna si a aruncat cu ea inspre ei, noroc ca ionu are instincte bune si a barat...da asa face niste faze...uneori vine ma ajuta imi da pampersul, crema, sevetelele sau ii da fetei suzeta alteori are astfel de comportamnte..probabil in functie de cata iubire a primit pe ziua respectiva si cata atentie ...eu incerc sa ii explic ca el e mai mare, ca fata e mica i-am aratat si la masinute uite camionul e mare ca dimitrie masinuta e mica ca fetita...si cam atata ![]()
sa nu iti mai spun ca are pata pusa pe masina deci daca mergem prin oras pana la mama la intoarcere cand sa ne dam jos din masina tipa de zici ca il pui pe jaratec....se uita lumea ca la nebuni...il las acolo si nici nu se clinteste din loc, daca sunt mai autoritara plange de mama mama, daca sunt si mai autoritara vorbeste acolo pe limba lui printre 1-2 tipete a si la purtatul frumos tipaaaaa asa a vazut la nepoata mea ca pana atunci dimi nu a avut manifestari de acest gen de sarbatori a fost sorela pe la noi si fetita a inceput sa tipe pe nush ce pai ce ziceti voi ca seara a adoptat si dimitrie aceeasi tactica cand nu i-a convenit ceva 
deh crize de personalitate eu sper sa le gestionez cum trebuie ca imie tare teama sa nu il stric nici pe dimi nici pe fata 

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
Ralukutzza spune:
Am vorbit cu Steliana mai devreme, Alex este la fel, inca asteapta imbunatatiri, drenele de la plamanei functioneaza si se curata incet incet.Maine dimineata ma duc eu la ea cu mancarica si tot ce trebuie, am trecut dimineata si pe la biserica si am luat apa sfintita, mir si o iconita sfintita cu SF.Stelian protectorul copiilor pentru Alex.Trec maine pe acolo so le duc pe toate.
Steliana cred ca momentan doarme de aceea nu raspunde, s-a dus cumnatul sau cu masina sa doarma Steli un pic in masina si in timpul asta va sta cumnata ei cu Alex.
Mai vedem mai tarziu...sa ne rugam in continuare pt Alexutu mic.
IuliaCospy spune:
Raluca, multumim mult de vesti 
Sa dea Dumnezeu sa se faca bine si sa inceapa sa apara semnele bune cat mai repde.
Iulia, mami de
Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
eliza_cri spune:
asa da super vesti
edit
ralukutza ma bucur ca vei ajunge la ea
bravo asa da
ramo scuze de neintelegere
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
monicus spune:
Am vazut doi copii minunati.. mai dar mezina ta seamana cu tine si ce ochisori frumosi are.. sa va traasca..multumim de poze... si spor la treaba.
[quote]citat din mesajul lui eliza_cri
vai de mine Mada
saracul copilas, sper ca sunteti bine, vai prin ce sperietura trebuie sa fi trecut

sper sa va inveselesc sa numai fim pesimisti
eli la lopata
...a si derulati sunt 4-5 fotografi la final e zana zorilor
nebunica-zapacica spune:
Buna, mamici!
Ma bucur ca vestile sunt mai bune, ne rugam si noi sa fie totul bine cu Alex si si parintilor sa le dea DD putere sa treaca peste aceasta incercare crunta.
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
[font=Comic Sans MS][green] “Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
eliza_cri spune:
am vorbit cu futuremother si ea e in spital cu baiatul
..mai deja sunt prea multe vesti cu cozonacei bolnaviori
sa treaca cu bine peste aceste clipe grele mamicile si puiuti greu incercati 

monicus 
.pai era cazul la baieti parca am fost numai purttatoare atat ![]()
dulceata de fetita
aleinad.g spune:
Futuremother, sanatate multa micutului Rares. Sa va intoarceti repede acasa, fara probleme majore. 
Eli, pupam cozonacelul si frumusetea mica.
Da' tu ce faceai cu lopata in mana? Hmmm... lasa baietii. ![]()
Ralukutzza, multumim pentru vesti. Sa auzim tot de bine.
Felicitari pentru initiativa cu papica.
In grup nu vii?
Cine are parola de la contul DC? Ar trebui facut capitol nou.

Eduard Stefan (12.10.2008)