*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Multumim, Eli, Ami, Dana. Am dat Join. Mergem inainte!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Of ce ghinion.
Steliana ma gandesc la tine, te imbratisez, fii puternica. Multa sanatate lui Alex, sa fie recuperarea usoara!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

am dat si eu join acum. Steliana multa putere, iti transmitem un gand bun! O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

De abia la ora asta l-au luat pe Alex in sala de operatie. Daca va fi in stare, o sa-mi trimita mesaj Steliana dupa ce-l vede iesit... Daca nu, abia maine...
Noapte usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

steliana suntem alaturi de tine. sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Tocmai am vorbit cu Steliana. In 2 minute aduce puiul in salon. Operatia s-a terminat, iar detalii prea multe nu i s-au dat. Pneumonia este inca in evolutie. Vor sta la terapie intensiva, iar pe Alex se pare ca-l vor lasa intubat pana maine dimineata.
da-le doamne putere sa treaca peste incercarea asta grea!

Va multumeste tuturora pentru sustinere! Nu mai are putere sa sune pe nimeni acum...si noi am vorbit pe fuga sa nu vina puiul intre timp.

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Am dat si eu join la grup.
Ma bucur pentru Anes si bebe mic. Multa sanatate si de acum. Amalia, multumim de veste.

Acum ne rugam tare pentru Alex sa se faca bine si pentru parintii lui sa fie tari. Doamne ajuta!!!!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Tocmai am vorbit cu Steliana. In 2 minute aduce puiul in salon. Operatia s-a terminat, iar detalii prea multe nu i s-au dat. Pneumonia este inca in evolutie. Vor sta la terapie intensiva, iar pe Alex se pare ca-l vor lasa intubat pana maine dimineata.

Va multumeste tuturora pentru sustinere! Nu mai are putere sa sune pe nimeni acum...si noi am vorbit pe fuga sa nu vina puiul intre timp.

poze-Luca la 2 ani
Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Am citit si eu... Doamne ... fiecare rand pe care il citesc parca astept sa vina o veste buna.. dar sper sa fei cat mai curand.
Doamne ma rog sa fie bine pana la capt.
Multumim frumos pentru toate informatiile. draga mamica.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata!

DIn pacate, nu vin cu vesti prea bune! Alex e destul de rau, toata noaptea a stat intubat, de dimineata i-au pus masca de oxigen. Are dureri f mari...i se administreaza calmante destul de puternice. Problema a fost mult mai grava decat au crezut dr pana sa il bage in operatie. Infectia e f puternica. Acum are 2 drene. S-ar putea sa mai fie nevoie de o operatie.

Cum a spus si Ami, Steliana va multumeste din suflet ca va ganditi la puiutul ei!
Rugati-va in continuare pt sufletelul acela mic!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput