*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetele, dragele...astept PM de la cine doreste sa intre pe grupul creat pe yahoo. Se poate intra si fara invitatie (am incercat eu).
Pup!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Doamne...nu pot sa cred! Am vb cu Steliana in jur de 12.30...era optimista...se indreptau spre Budimex.
Steliana suntem alaturi de tine! Doamne, ajuta puiutul sa treaca cu bine peste operatie!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

feti dragi am trimis pm tuturor cu datele va rog verificati...au am trimis tuturor de pe prima pagina..ins aunele dintre fete imi da ca nu mai exista...speram sa reusim ceva,da?

bag acum grupul
este "cozonacei2008"

amalia multumim de vestea despre anes..hai incet incet apare si soarele pe la noi..sa mai bag niste bici?

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

la je nu merge grupul zice ca nu exista???/
intru sa vad care e buba

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cred ca ar fi nimerit sa ne rugam impreuna pt sanatatea lui Alex si linistea Stelianei, la ora 20, macar pret de 5 minute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Cum se numeste grupul, ca sa il caut si sa ma alatur?

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

grupul se numeste cozonacei2008, are si anca drepturi depline

Edit, am vazut ca eli a dat de el

Mergi la inceput

fete merge intrati pe adreva voastra de yahoo, apoi cautati grupul cu find group cozonacei2008, va cere niste date sa introduceti un cod si gata sunteti pe grup.....cel putin la mine asa a fost

eu sunt pe grup momentan

dulceata de fetita

Mergi la inceput

gata am postat merge...

dulceata de fetita

Mergi la inceput

am trimis 117 PM-uri, si am vazut ca deja cateva au fost deschize semne bune seara are

dulceata de fetita

Mergi la inceput