*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Doamne ajuta sa fie totul bine pentru puiul Alex. Ne rugam ca totul sa decurga bine si lucrurile sa se indrepte. Steliana, suntem alaturi de voi cu gandul si speram sa auzim de bine. .

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Steliana,
ma rog pentru voi!sa se faca Alexutu bine si sa uitati repede tot!doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, o veste buna de la Anes!!
Sunt acasa din data de 19. Puiutul mic este cu sonda gastrica. Astazi i-o scoate si va reinvata sa manance. A terminat tratamentul cu antibiotic, au scapat de icter si se prezinta bine din punct de vedere neurologic.
Inca nu reuseste sa intre pe forum, asa ca m-a rugat pe mine sa va spun pe scurt. Va pupa si va multumeste pentru mesaje.

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Of, Doamne, ce bine ca avem o veste buna astazi! Multumim, Amalia si speram sa fie de bun augur!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

In sfarsit o veste buna de la Anes!

Amalia, asteptam sa ne dai vesti bune si despre Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Steliana este inca in asteptare. Datorita unor cazuri mult mai grave aparute acum, Alex va intra abia la 20 in operatie.

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

steliana iubita suntem cu gandul la tine

daca nu face nimeni grupul il fac eu am facut si la ginye cred ca mai stiu , sper..netul mere ce hopuri da ma ofer voluntar la orice

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

a inceput sa-l faca aleinad. nu stiu daca are mail-urile tuturor, sa dea invite, poate ar prinde bine cate-un mail catre ea, sa ne poata invita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Alex , Doamne ajuta sa fie bine!

Anes ce vesti bune , Amalia multumim

Alra eu is pe diafara, nu stiam ca ai intoleranta/alergie??? la lapte? ce tare Nicolu, auzi "kiki te bate" , hotarata fata. Cine stie ce coace ea, sa vedeti cand o incepe sa tot vorbeasca, acum vi le pregateste.

Malinas zi-mi cand vii sa facem o shopuiala . Eu am mai luat de la mothercare o salopeta de dormit cu thomas. Am verificat pe site si nu am gasit-o, am gasit insa www.mothercare.com/Boys-Newborn-Fleece-Walk-In-Sleeper/dp/B004GY90U2/sr=1-4/qid=1295800112/ref=sr_1_4/280-7357333-6346440?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank"> asta . Vad ca au numai pana la 3 ani, poate o fi vreun cozonacel sa-i vina? Totusi salopeta cu thomas e fff groasa, tr s-o las deschisa cateva capse intre picioare sa se mai aeriseasca. Aa si e cu capse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

care-i adresa de mail a Danielei??

Mergi la inceput