*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*
Raspunsuri - Pagina 23
alra spune:
Eu o imbrac inca cu body. Asa nu are spatele gol.
Sacii mie mi se par geniali, nu as stii sa culc un copil fara sac. Pana si pe laura ma gandesc sa o pun iarna in sac din ala de adult caci numai pe deasupra plapumii sta.
Azi nicole cred ca a zis prima ei propozitie "kiko te bate!" - in timp ce incercam sa ii schimb pampersul ![]()
De alex mai stim ceva? Mav?
Amalia spune:
Mamicute dragi, tocmai am vorbit cu Steliana. E deja cu Alex la Budimex, la terapie intensiva, si-n 2 ore (la ora 17) i se va face interventia de drenare a lichidului. Ambii sunt slabiti, nemancati si nedormiti, dupa o noapte alba
. Da-le Doamne multa sanatate!
Nu reusesc sa dau de Anes de vreo 3 zile, dar stiu ca tot in spital erau ultima data
.
poze-Luca la 2 ani
alra spune:
Am uitat, am facut clatite cu lapte de cocos. Suuuperrrr
Eu nu mai consum nimic care a atins laptele la modul foqrte strict (ioana berthei ar fi buna sa imi fie fata :)) si fac tot felul de inventii culinare. Majoritatea imi ies :)))
manumanu spune:
Probabil voi cauta si eu o pijama/salopeta cu fermoar, iar sacii de dormit ii transform in vestute![]()
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Steliana, Alex, Doamne ajuta!
Darling, am citit reteta, musai s-o fac si eu azi!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anca_27 spune:
Of, Steliana, am vb aseara cu ea, era cat de cat ok, slabit, nu manca, dar ... stabil. Acu am ajuns acasa si vroiam sa va spun ca pe dimineata la 8 jumate au programare, sa fim cu gandul la ei. Of, Doamne-ajuta sa treaca totul cu bine.
Am gasit grupul pe care vorbeam inainte, pe yahoo, cozonaceii_minune, aleinad, daca ai acces, sunt niste spamuri ultima data intrate, fa curat si de restul si povestim acolo detalii.
Oti, si z da orice salopeta jos cu succes. Cele cu capse le adora, una-doua scoate picioarele, spre disperarea mea si incantarea ei. Asa ca, pantaloni, body si bluza. Sosete nu suporta, nici patura. Asa doarme ea bine. La 21,5 grade.
Cu gandul la Alex si Steliana.
anca_27 spune:
Mai, cel cu cozonaceii_minune, ca si cel cu mav_costi au fost deschise ambele de Steliana. De primul nu sunt sigura, dar al doilea sigur. Hai sa facem un alt grup, vreti? Pe facebook daca nu?
Am nr de cont al Stelianei de la BTRL - deschis atunci cu cozonaceii minune (operatiunea Gynie cred), n-o pot intreba acum daca e activ, dar maine cineva verifica si imi spune.
No, spuneti cum facem. Eu, opinie proprie si personala, as vrea ca fiecare caz sa aiba grupul/locul lui.
Amalia spune:
M-a sunat acum Steliana si este mult mai grav decat credea! Nu i se va face o interventie pentru a i se pune drena. Lichidul a devenit mult mai gros si mai urat, nu mai poate fi drenat. Va fi operat, deschis, scos lichid si lasata drena pentru scurgeri ulterioare.
Doamne ajuta, acum intra in operatie! Sa ne rugam pentru el!

poze-Luca la 2 ani
mav spune:
Fetelor, va multumesc din suflet ca ati raspuns apelului meu!
Trebuia sa fac ceva... sunt sigura ca ma intelegeti... si oricum, pt Steliana va conta faptul ca suntem o mana de mamici inimoase care o sustinem indiferent ce!
Multumesc inca o data, imi era putin jena sa vin -dupa atata timp cat am lipsit de pe forum- sa "cer" ceva, orice, dar mi-am luat inima in dinti cu gandul ca n-o fac pt mine, iar pe de alta parte, pt ca stiu cat de mult a contat pt mine sustinerea voastra (nici n-am cuvinte sa exprim recunostinta pe care am simtit-o), atunci cand am fost la mare necaz.
E foarte bine daca faceti grup nou pe yahoo (eu nu ma pricep), e ok din partea mea sa folosim si grupul de anul trecut. Consider ca pe forum nu-i locul potrivit pt discutii de acest gen (de aceea o sa-mi editez mesajul de la pagina 21).
Cel putin cand am fost in cauza, am simtit ca nu vreau sa se vorbeasca in public despre situatia noastra.
M-a intrebat una dintre voi daca si Anes are nevoie de ajutor. Sunt sigura ca are si ea nevoie de sustinere morala!
Astept raspunsurile voastre (eventual pe grup)... caci singura nu ma descurc!
EDIT: Medicii au decis transferul lui Alex si interventia pt ca azi noapte a facut febra mare, 40'C si cu greu i-au scazut-o si dimineata, s-a vazut la radiografie ca plamanul stang era tot acoperit si lichidul s-a intins si la plamanul drept.
Ar fi trebuit sa-i puna o drena, cu care sa stea cat va fi nevoie, cateva ore sau cateva zile, in functie de evolutie.....
....Acum am vazut ce-a scris Amalia.... mi s-a strans sufletul in mine........
Dzeu sa-i aiba in paza!!!!!
Va multumesc inca o data ca existati!