*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eli suntem bine cu totii.
Atat ca sunt obosita, ma seaca astea mici de putere, fiecare cu ale ei nevoi. De dimineata pe la 9 am atipit cand ii dadeam lui bb sa suga. Noroc ca Elisa e cuminte, a vazut ca-s cam lesinata (si ea era ca doar cine a trezit toata casa la ora 6 ca ii este foame )si a venit in pat langa noi. A mai tras si ea un pui de somn pana la 11. Efectiv n-am putut sa nu adorm, m-am predat definitiv lui mos Ene cand am realizat ca e si ea in pat adormita. Si acum n-am somn, ca ei dorm toti deja si treburile le-am terminat.

Vad ca sunt atatea mamici cu copilasi bolnavi si nu pot decat sa le urez multa sanatate si lor putere sa faca fata cat mai usor. Sa vina si vestile bune odata ca parca e crescatorie de virusi in Ro.

Da tu Flori de ce esti suparata. Ca parca era totul bine si frumos la voi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata mamicute dragi! Muuulta sanatate puiutilor bolnaviori!

Am vorbit aseara cu Steliana si a ramas ca luni se vor transfera la Budimex pentru interventie (cea de drenare a lichidului de la plamani). Alex e deja pe 2 antibiotice, plus cortizon, e slabit si nu mananca. Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si sa ne rugam pentru el sa-si revina complet!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Da tu Flori de ce esti suparata. Ca parca era totul bine si frumos la voi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Abia din febr o sa se aseze lucrurile...cu putin noroc din martie incepe sa se vada....luna asta e luna f grea, nu stiu cum o sa p scoatem la capat!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Amalia, multumim de vesti. De Anes mai stii ceva?

Giney, mult noroc in tot ce ti-ai propus si sa dea DD ca lucrurile sa se aseze, asa cum iti doresti, cat mai curand posibil.

Ramo, ce face Sara, cum se mai simte?

Anca, ma bucur ca esti mai bine.Sper ca si Sara sa isi revina cat mai repede.

Eu azi am facut sapun de casa. nu a fost tocmai un experiment reusit (nu s-a intarit foarte tare, dar sper sa o faca in zilele urmatoare), dar nu ma las batuta, mai fac si saptamana viitoare o portie. Cat eu am facut sapun David a fost cu tati la locul de joaca de care pomenea fluturasha.Sa distrat copios si nu mai voia sa plece de acolo.

Fluturasha, multumim mult de pontul cu locul de joaca.

Bebecris, ce mai faci? nu ne mai zici nimic? Se apropie termenul, cum te simti?

Otilia,

Bertha, unde ai disparut?

Alex,

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Steliana, ne gandim la voi.
je e varza. ambii copchii sunt raciti, si bineinteles ca am luat si eu. acum ma lupt cu bebe sa-l adorm. am recurs la feon
Eli,

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Sanatate multa tuturor, mamici si bebici!

si noi cu muci si tuse. Azi am fost la dr cu amandoi. Eduard e mai bine, Alex cu muci, nu poate sa doarma ca se chinuie sa respire, se trezeste la o ora. Si eu sunt in urma rau cu somnul.

voi cum imbracati copiii noaptea? Eu am incercat numai cu o pijama si cu plapuma insa se dezveleste si-l gasesc dimineata cu picioarele sloi. Mai doarme cateodata si pe jos. Acum peste pijama i-am pus un costum din ala cu fermoar de jos pana sus, din flece si-l invelesc numai cu o patura, tot din flece. Se pare ca el e multumit.

Steliana, Anes asteptam vesti bune

Flori

Eli azinoapte cand vedeam ca trec orele si se face 5 dimineata ma gandeam la tine si la zana zorilor....

ma bag la somn, sper sa fie o noapte mai linistita, sa prind macar 4 ore de somn legate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

am uitat

Mav multumesc mult pt curs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adriana, a mea doarme intr-o salopeta de bumbac de la Next care are si picior. Asa ca la 18 grade am setat caloriferul si ea doarme peste plapuma. Doar spre dimineata se baga pe langa mine.
Salopetele sunt cam [url=]asa[/url] iar eu nici gand nu aveam sa cumpar ca nu credeam ca le va accepta dupa experienta cu Ana care la 1 an tragea de capse si iesea din salopete foarte multumita de distractie, asa ca nu mai puteam s-o culc decat in pijamale normale.
Aici am vazut multe feluri de salopete de bumbac, de lana foarte subtire, de fleece, toate bune pentru copii mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DARLING, OTILIA, cand spuneti salopeta, va referiti la sac de dormit? Aseara am incercat si eu sa-i bag in sacii de dormit de la IKEA pe care i-am luat mai mari anul trecut si inca le sunt buni, dar nici vorba sa stea. Cand s-au vazut cu picioarele inauntru, au inceput sa protesteze. Exista si altfel de salopete, cu picioare? Eu as fi interesata pt ca nici ai mei nu stau inveliti noaptea.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, sa ne rugam mai cu sarg! Alex al Stelianei se simte f rau, acum il transfera la Budimex pt operatie...

Nu stiu cum altfel sa procedez, v-as trimite PM-uri, dar n-am nici timp pt asta si nici nu vreau sa fortez lucrurile cu fiecare in parte, asa ca scriu aici si o sa sterg mesajul ulterior....
..............
V-as putea trimite nr de telefon al Stelianei, sa-i puteti trimite macar cate un sms de incurajare, in asemenea momente CONTEAZA ENORM!
Va multumesc din suflet pentru tot!

Mergi la inceput