*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*
Raspunsuri - Pagina 20
manumanu spune:
Steliana, suntem cu gandul langa tine si Alex, sa se faca bine cat mai repede

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
ginye55 spune:
Am vb acum su Steliana (mi-am platit telefonul
). I-au facut punctie lui Alex...in 2 ore primesc rezultatul. I-au mai facut o analiza la care primesc rezultatul in 3 zile. In functie de acest rezultat ii trimit la Budimex sau ii trateaza in continuare la MedLife. Daca tb drenat lichidul o sa-i trimita la Budmex pt ca ei nu au echipament necesar unei astfel de interventii si nici chirurg pe pediatrie.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
loryd spune:
offf, ce de cozonacei bolnaviori !!!
Multa sanatate pentru Alex de Steliana. Suntem cu gandul alaturi se voi si ne rugam sa va faceti repede bine.
Ginye multumim ca ne tii la curent cu evenimentele.
Ramo, sanatate multa si printesei Sara. Cum spunea si aleinad, hidratarea e fff importanta, nu mancarea. Insista pe acest aspect.
Hera multa sanatatea si puiutilor tai. OFF si bebe mic racit. Sa treaca repede si sa va faceti bine. 
Eli, am citit ca sunteti gata cu pregatirile de botez si asteptati acum nerabdatori momentul.
Ce-mi place pseudonimul Antoniei - "zana zorilor"!!!!
Noi am ajuns la C-ta si inca il asteptam pe tati acasa. A ajuns vaporul in rada la C-ta dar inca nu au aprobare sa intre in port. Ce greu e sa stii ca e asa aproape si nu ne putem vedea. Si nici nu se stie cand se va intalmpla acest lucru. Asteptam
.
O zi frumoasa sa aveti!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Ramo2007 spune:
Cand mi-a spus Steliana de pneumonie era si dr lui Alex langa noi si eu am intrebat cum de a facut daca a fost vaccinat cu Prevenar, raspunsul medicului a fost ca este un alt virus decat cele care le acopera Prevenarul 
Am vorbit si eu cu ea si la fel mi-a spus de Budimex.Trebuie sa soseasca o parte din analize si in fc de ele ii muta sau nu.Doamne ajuta sa fie bine!
Am primit si eu rezultatele Sarei, nu are candida in gat sau pe limba...iar pt pasa antifungigrama e in lucru si e gata luni.Sper ca am scapat de Diflucan, neavand in gura...urmam doar tratamentul local.
A papat covrigei, 2 masline, 2 ciocanele la gratar ca imi cerea disperata cane cane si a baut ceai de menta f bine.I-am dat si 2 pliculete de Hidrasec, acum doarme dusa.
Sanatate multa tuturor cozanaceilor bolnaviori,sa se faca bine repede!
malinas spune:
offf doamne ce de probleme.
Ramo, aleinad are dreptate.LAs-o pe Sara sa manance doar cat vre si daca vrea.Da-i covrigei, stcsuri, orez expandat.Sunt bune pt un stomac cu probleme.Si multa apa.Sanatate multa.
Steliana, multa putere iti doresc.
Sanatate lui Alex. 
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
Ramo2007 spune:
Vad ca e rupta de foame, s-a trezit si a papat o banana si cativa covrigei, iar ceaiul de menta il bea de cine stie ce bunatate este...deci este pe drumul cel bun.
Am sunat la Steliana si are telefonul inchis...mai stie cineva ceva?
anca_27 spune:
Steliana! 
Future, of, injectabil, cum reactioneaza saracutza?
Alra, sa stii ca m-am gandit la un pui de astm. Cine-o vede - a fost aseara cineva la noi, si-a `remarcat` ca e racita - crede ca e racita, pare exact ca un copil racit, infundat. In schimb, ea n-are muci, n-are nimic, nu gat rosu, nimic; respira pe nas, insa cand mananca de ex., trage si pe gura. Cand doarme, azi am obs, ii suiera usor respiratia, trage puternic. Respiratie abdominala usoara.
Cherie, inca suntem pe aerosoli, de 3X pe zi, ser+ACC, si apoi mergem iar.
Ma dispera incarcatura asta a ei. In timpul/dupa aerosoli mai tuseste putin, incarcat, dar doar atunci. Deci tusea s-a dus. Dar incarcata, undeva, e. O tot aspir, la sugestia dnei doctor, dar nimic. No, in fine, sunt probleme si mai mari, dibuim noi pana la urma ce e.
Multumesc ca va ganditi la noi!
Tu, mai poti?
Gynie, hai ca eu mi-s mai sus pe butoi, da mana si sa sarim afara!
Criss, Bertha, Laura?
Eu sunt mai pink si pt ca am reusit sa ma detasez in oras. Dau de baut azi. ![]()
Va pup tare! Sanatate cozonacilor! Scoate Eli biciul ala si alunga toate astea de la noi! Pup `zana zorilor`!Tocmai am facut-o la scoala cu copiii, povestea lui Slavici.
ginye55 spune:
Anca
felicitari pt detasare! Si eu sunt in asteptare pana se afiseaza lista posturilor...sper sa fie ceva si in oras!
Eli si eu zic sa dai cu biciul!
Probabil Stelianei i s-a descarcat telefonul si nu are incarcatorul la ea. Nu are obiceiul sa il tina inchis. O sa o sun maine....poate sunt vesti ceva mai bune!
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
criss703 spune:
Anca
pe aici si noi putin raciti (muciosi) , mai greu cu intratul din lipsa de timp .Ma bucur mult pt. tine ca ai reusit sa te transferi in oras si ai scapat de naveta
.Pupam Sara cretulina si frumoasa !
Monicus
in general suntem bine , multumim de intrebare , sper sa pot pune si cateva poze zilele astea .
Brave imi pare au ca nu am vazut pozele cu Patrick , nu le am gasit.
Ramo am vazut poze frumoase cu voi de la munte
tare dulcica Sara , ii dorim insanatosire grabnica 
Printesa
multa putere sa treceti cu bine peste problemele de sanatate .
Anes
sper din suflet ca puiul tau mic e bine acum !
Mai aveam o gramada de scris din urma dar iar nu-i timp , pup gasca de mamici si pitici 
eliza_cri spune:
bahhh ce cu atatea bube pe la cozonacei...ce, cum? bici se rezolva ![]()
na de aici 

sa se duca unde vror da sa ne lase
loryd pai zau de nu i se potriveste....inca putin pana la marea intalnire 

anca ce tare ha ha cu zana lui slavici...fatoh ne e dor de voi de tot ce tine de tg-m ne uitam din cand in cand la poze..pupem pe sara
sa pleci bubile rele 
ginye multu de vesti
..pe ion tot nu il conving 
oti zi ceva prea muulta liniste de la voi 
noapte buna la noi incepu schimbul 3 sa vedem cand vrea zana zorilor sa adoarma 
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita