*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*
Raspunsuri - Pagina 19
Ramo2007 spune:
Asa o sa fac, i-am dat la 11 si urmatoarea doza o luam la 16 si daca e ok, apoi la 6 ore si cresc si la noapte.
IuliaCospy spune:
Intru in fuga de la serviciu pt ca am vazut ca tot discutati de pitici cu febra... este o viroza, daca nu cumva chiar gripa de anul acesta, care indiferent de tratament (cu antibiotice sau nu) nu cedeaza decat dupa ce parcurge tot "procesul". Adica vreo 3-4 zile de febra, 2-3 zile pauza si apoi iar un puseu de febra, dupa care gata. Suplimentar tuse cat cuprinde si/sau simtome ca la sinuzita.
Cum va spuneam intr-un mesaj trecut noi am trecut toata familia prin asta si la toata lumea a fost la fel. Febra nu cedeaza la antibiotic si e destul de mare, insa se reduce binisor de la antitermice.
Tratamentul e cel clasic, iar antibioticul, daca ajungeti la el, este mai degraba pt a evita alte complicatii. Sara mea a ajuns la aerosoli, exact asa cum povesteste Anca. A facut si febra cu cauza neidentificata la fel ca Sara de Ramo si a continuat cu febra sub antibiotic la fel ca David de Malinas. Deci, mult calm si rabdare ca trece si nu e nimic de speriat, doar ca stiu foarte bine din experienta noastra ca numai liniste nu puteti sta.
Pupam toti cozonoceii bolnaviori
!
Iulia, mami de
Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
ginye55 spune:
Neata...si eu pe aici! 
Mai stie cineva ceva de Steliana? O sa incerc sa o sun azi (momentan am telu' oprit pt ca nu l-am platit ...sper sa reusesc azi sa-l platesc
)
Sanatate tuturor cozonaceilor...am vazut ca sunt cam multi bolnaviori. 
Eu am o stare de-mi vine sa dau cu mine de toti peretii
...
Ami ceva vesti de la Anes? Cum se mai simte puiul ei? 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Ramo2007 spune:
De ieri o dau pe Sara cu cremele pt candida si e un pic mai bine...dar a dat-o in diaree....Antitermicele le ia la 8 ore, dar acum vad ca transpira si face kk ca apa...de aseara e pe lapte fara lactoza si cereale de orez...ieri a mancat numai regim, f putin ca nu-i place, azi ii fac pui la gratar cu morcov fiert, sper sa aibe succes.II fierbe stomacelul rau de tot.
Azi sunt gata si celelalte analize sa vedem daca trebuie sa ia si pastile...dar nu as vrea ca sunt f puternice..
Cu Steliana am vorbit ieri,Alex e pe perfuzii si antibiotice, e tot slabit si nu papa mancare solida...nu poate.Cristi e acasa, doar racit.In timp ce vorbeam mi-a cazut telefonul din mana si s-a dezmembrat...cand am sunat-o nu mi-a mai raspuns...si nici astazi...probabil discuta cu medicii sau doarme Alex.
ginye55 spune:
Ramo multumim pt vesti! 
Tocmai m-a sunat Mav. Vesti despre Steliana: Alex se simte f rau. Are apa la plamani. Din pacate nu se poate rezolva cu medicamente, trebuie drenat lichidul. Steliana e f ingrijorata.
Haideti sa ne rugam pentru Alex sa treaca cu bine peste acest moment! 
Steliana suntem cu gandul alaturi de tine! 
Din cate am inteles si Cristi este acasa cu tratament. Mama Stelianei a venit sa stea cu el.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
IuliaCospy spune:
pentru micutul Alex sa se faca bine si pentru Steliana sa aiba multa putere 
si pentru toti ceilalti puiuti bolnaviori
sa treaca repede
Multumim mult Ramo, Gynie si Mav pentru ca ne tineti la curent.
Iulia, mami de
Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
aleinad.g spune:
Steliana,
sa se insanatoseasca Alex cat mai repede, sa scapati de emotii. 
Anes, sper ca sunteti deja acasa, ca a trecut grecut greul. 
O calda imbratisare pentru toti cozonaceii bolnaviori! 
Ramo, in perioadele de boala importanta e hidratarea nu mancarea. Asa ca, da-i apa, ceai de menta, apa de orez si n-o stresa cu mancarea. Daca bea lapte fara lactoza sau supa chioara de morcovi e deja mancare pentru un stomacel cu probleme.
eliza_cri spune:
steliana multa sanatate puiului
sa va faceti repede bine 

ramosanatate si fetei tale
sa treaca repede
ancule ce spui ca mai faci, uff olimpiada, eminescu cunoastem...si ionu cu olimpiada noroc ca nu are genii ![]()

aleinad.g ne-am hotarat ajungem in martie la voi pentru ca atunci faca fata 3 luni si facem echo la inimioara...sper sa reusesc sa prind prog la doca si pt mine insa prioritara e fata momentan....anunta si pe mirtha draga de ea sa nu stea in supans va pupam 

la noi domnisorica a facut nanuca deabea la 05.15 frateeee ce prog are 
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
futuremother spune:
off Steliana
, sanatate multa multa. Stiu cat e de greu in spital, fi tare si veti trece cu bine peste aceste momente.
Si noi suntem pe injectabil, 'bucata de infectie' s- a raspandit pe ambele amigdale asadar nu era alta solutie.
Hera25 spune:
Uram si noi multa sanatate la copilasi bolnaviori. Si Lorena e cu muci si vad ca si bebe...exact ce ne trebuia. Nu am putut sa-i facem vaccinul de 2 luni.
Acum suntem in dubii ca nu stiu dc sa-i facem Lorenei, Prevenarul. Noi nu i-am facut nici un vaccin optional. Si totusi Alex al Stelianei a facut Prevenarul si a facut si pneumonie. Oare care e rolul Prevenarului? Nu trebuia sa-l protejeze?
In rest noi suntem mai bine. Mult mai bineeeee. A inceput si Lorena sa mai inteleaga. E si ea un pic geloasa dar mi se pare normal...si o inteleg...Sper sa fim din ce in ce mai bine..
Nu mai pot scrie - motiv - am un fomist aici care tot urla dupa tzitzi..
Sper sa revin.
Va pup pe toate.