*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*
Raspunsuri - Pagina 17
Ramo2007 spune:
Raluca, alunitele Sarei sunt mici si maro, cat varful de ac...dar mi-au sarit in ochi si azi i-am spus dr-lui.Eu si sotul avem multe, de diverse marimi, cele mai multe mici si nu iesite in relief...sunt de la soare...La mine cea de pe laterala unde o acopera sutienul e un pic iesita in relief...si ar fi o problema si la al meu sot...n-am prea inteles care e ok si care nu...ma zapacisem ca plangea Sara.
Dr a sous ca dat fiind faptul ca noi avem multe, Sara trebuie si mai mult protejata de soare.Eu sunt nebuna cu soarele...sa fiu cat mai neagra....dar o s-o las mai moale ca nu e de gluma.
Cel mai sigur eu si sotul spre vara vom merge sa rezolvam alunitele...sa fim mai lejer imbracati dupa interventii...sper sa avem curaj!
Cu mama trebuie neaparat sa ma duc sa-i rezolve o alunita care e pe spate si o incomodeaza din cauza sutienului...vara o ustura si o mananca...am fost in primavara la un alt dermatolog, care a analizat-o a zis ca trebuie scoasa si facuta biopsie...i-a fost frica mamei...acum vrea din nou ca o deranjeaza...
Ramo2007 spune:
Cu bicarbonat am incercat zilele trecute...azi o spal doar cu apa si sapun Aderma, maine la 8 mergem pt analiza.
Darling_ spune:
Loryd ce bine ca vine tati, te inteleg foarte bine, stiu ce-i in sufletul tau, 5 ani am fost in aceeasi situatie
. Mai pleaca iar??? Va doresc niste zile minunate, vor fi oricum.
Iulia bine ai revenit. Mult succes cu bb2
Malinas nu ma gandeam la scandal propriu zis
, ma exprim ca o cizma...eu sa fiu in locul tau, ma duceam inapoi si faceam pur si simplu o plangere la cine trebuie si-mi ceream banii inapoi. Nu mi se pare normal sa primesc ceva ce nu am cerut, care nu-mi place si sa mai si platesc. Hai ca ma irit iar...
Eli of iar probleme cu tz, imi amintesc de data trecuta ca era luna si mastita. Te admir pentru perseverenta si rabdare.
Crize de personalitate?? daca te referi la urlat, refuzul de a coopera, muscat si lovit eu am inteles un lucru. Intotdeauna copilul incearca sa transmita ceva, mai ales cand se comporta asa, clar ceva nu-i bine. Crizele astea trebuie potolite incercand sa le intelegi tu si explicandu-i si copilului de ce face asa. Nici el nu stie ce-i cu el, iar daca tu urli mai tare decat el incercand sa-l faci sa inceteze il sperii mai rau si data viitoare va fi la fel. N-o scoti la capat asa. Copilul trebuie inteles. La noi de cand s-a nascut bb, Eduard a devenit mult mai sensibil, nervos, urla si plange imediat. Se simte dat la o parte, si, desi il iubeste, ma roaga mereu sa-l pun pe bb in cosul lui si sa ma joc cu masinutele cu el. Iti trebuie muuulta rabdare si tact. Eu zic ca la noi a inceput sa fie mai bine. Tati iese cand poate cu Edu, asa ca barbatii
. Eu am timp sa fac una alta prin casa, sau sa ma plimb linistita cu bb. Iar el se simte apreciat si vede ca cineva se ocupa numai de el. Joaca cu apa il calmeaza, cu conditia sa fie dorinta lui. Vorbim mult cu el, il bagam in seama intotdeauna cand ne solicita, niciodata nu-l ignoram. Imi petrec si eu cat mai mult timp cu el, atat cat pot.
carmendu spune:
Ramo, spal-o cumm au zis fetele cu bicarbonat si apoi da-0 cu canesten. Functioneaza.
Ralukutzza spune:
Ramo sau o speli cu bicarbonat si o dai cu Reviken pana la vindecare... sa stii ca bicarbonatul este fff bun dar oricum dureaza vindecarea o sapt spre 10 zile , nu trece imediat insa tu nu trebuie sa intrerupi tratamentul cu bica.
malinas spune:
Anca, multa putere, rabdare si sanatate Sarei.
Darling, am inteles ca nu e vb de scandal in adevaratul sens al cuvantului, dar ma enervez numai cand ma gandesc, prin urmare mai bine uit.E mai bine asa.
Ramo, au dreptate fetele.Bicarbonatul este foarte bun, dar nu apar rezultate imediat.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
futuremother spune:
Ramo si la noi a fost problema asta la fetita si am rezolvat- o in cateva zile dar e foarte bine sa mergi la dr si mai ales ca iti da tratament in baza analizelor. Noi am facut si ceva sedinte cu lumina polarizata si am facut la farmacie o reteta de la dr de atunci care tin minte ca a vea in compozitie zinc, rivanol si pudra. Era o pulbere faina care a rezolvat problema dar era doar un eritem fesier fffff urat si pe o suprafata destul de mare.
futuremother spune:
Anca ai inceput serviciul in adevaratul sens al cuvantului nimerind intr- o perioada asa aglomerata dar sa vezi dupa ce te echilibrezi ce bine e. Z accepta lipsa ta voiniceste? Nu am citit ca ar fi o problema asta pentru ea. Si eu fac naveta la 20 km, stiu cum e dar o luam ca atare si speram la mai bine, nu ?
Malinas invatam din fiecare experienta. Eu ma cam las pe mana multora si nu sufar din pricina asta doar pentru ca imi creste parul f repede, dar am avut si eu o experienta nasoala ca i- am zis sa ma tunda frantuzeste si m- am trezit cu parul pana la jumatatea urechii intins, cand l- am spalat si nu l- am mai intins, pentru ca e ondulat, mi se ridicase in varful capului
Sper sa treci peste faza doar ca peste o experienta 
futuremother spune:
recitind mesajul vad ca experienta e cuvant de ordinae la mine azi. va rog sa ma suzati sunt cam zombi, rares e cu infectie in gat care nu trebuie sa va spun ce febra da, asa- i ? 
Mada spune:
neata,am rezolvat cu indemnizatia, mi-au intrat mai putin au calculat ei deja.
La Ilinca a trebuit sa duc banii inapoi, mi-au dat indemnizatia intreaga in ultima luna.
Ramo apropo de opareala si eu am avut cu Ilinca aceleasi probleme, la ea se acutiza in tp eruptiilor dentare, in concluzie m-am chinut cam 1 an jumate pana au iesit toate maselele si dintisorii.
Si am rezolvat asa dupa n-spe tratemente:
seara dupa baie inainte de ultimul schimbat de scutec tamponam usor cu violet degentiana, iar incepand de a doua zi la fiecare schimbat de scutec o dadeam cu cutaden sau reviken. numai asa scapam, dura cam o saptamana dar in fiecare zi vedeam ameliorare
eventual in ultima clatire seara la baie o clatesti cu apa cu bicarbonat sau iti poti face solutie intr-o sticla cu pulevrizator si o spray-ezi la schimbat de scutec, poate asa sta micuta.eu o inteleg ca ustura dar nu ai ce face, nu prea trece usor fara sa faci ceva.
Ilinca si Rares