Prietene la bine si la greu - 97
Raspunsuri - Pagina 10
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Licu incearca cu ulei de migdale daca te supara mirosul celui de masline. Foloseste-l numai seara daca zici ca ai fata prea lucitoare dimineata. Mie tare bine imi prieste acest ulei. Incearca cand te dai cu el, sa folosesti cateva picaturi de apa (intra mai bine si mai repede in piele). Eu seara il folosesc doar pe post de demachiant (pun pe o discheta) si doar dimineata pun cateva picaturi si le intind pe fata dupa ce folosesc lotiunea tonica. Lidia |
da lotiune tonica de care folosesti?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Lidia74 spune:
Folosesc din asta:
http://www.shopmania.ro/magazin~online-produse-naturiste-diverse~produs-tenapin-lotiune-nutritiva-pentru-fata-cu-laptisor-de-matca-125ml~p-6713687.html
Mai foloseam intr-o vreme si lotiunea de la Garnier si imi placuse si aia.
http://www.farmablu.ro/farmacie/garnier-essen-lotiune-tonica-pnm-200ml
dankutza spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Dankutza, multam de raspunsul rf la crema. De altfel multumesc iar tuturor fetelor. Au venit uratii? |
Nope. Dar sunt la al treilea test negativ. Probabil ca s-a neregularizat din nou.
dankutza spune:
Multumesc pt articlolele referitoare la sare. Eu am scris mesajul catre Smara, inainte sa citesc ce ati scris voi.
Deci? Iar sunt in ceata, ca multe aletele, de altfel...
dymomo77 spune:
Dankutza la capitolul alimentatie si eu sunt in mare ceata. Iaurtul nu e bun, sarea iodata la fel, tigaia de teflon nu, LP nu si mai citisem cum ca nici laptele de vaca nu bun, biberoanele de plastic nu etc. Sunt prea multe informatii contradictorii asa ca incerc sa tin calea de mijloc mai ales cand ma gandesc ca acusi vine gradinita unde primeste prajitura "Magura" ca desert.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
Biara spune:
Mami Ilinca LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi/b],
[b]Dana, Anca, Krelia cu va doresc si voua tot binele in lume alaturi de cei dragi. Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
gabitza35 spune:
neata si poftiti la
nu am citit nimik in we, am citit aseara dupa ce i-am adormit cate ceva, acum dimi am continuat...sa vedem ce am si retinut
Scutece- noi folosim Pampers premium care,aia subtiri. De vreo cateva ori s-a intamplat sa iasa noaptea pisu din ei,dar am pus-o pe faptul ca nu mai stau deloc linistiti cand le pun pampersul,e o adevarata batalie, se sucesc,urla...asa ca nu il pun mereu la fix.Atunci cand vad ca nu-i chip sa ne intelegem,le dau din cei tip chilotel,tot de la pampers.Am un Kauf langa mine,voi incerca si eu marca lor de scutece sa vad cum ne este.
Sare - primesc f putina,f rar, acum de cand fac aceeasi ciorbita pt noi si ei mai pun un pic de sare(noi o saram in farfurie cat ne trebuie)
Ficatel le-am mai dat,nu le place... ma gandeam sa le fac un pateu (am niste ficat bio acum de la o gaina si un curcan) sa vad daca le place pt mic dejun( Tina,mai spui odata reteta te rog) sau poate imi place mie
Controlul nervilor - e cam greu,ma mai rastesc la ei,imi pare rau apoi,dar nu rezolv nimik.Ei acum se si iau unul dupa altul la prostiute.De ex,daca se trezeste unul din ei,se ridica si incepe sa bata in zid cu palmele (e perete despartitor,dar rasuna casa) ... imediat e si celalat in picioare si bate si el,ei se distreaza asa.La masa,daca unuia nu-i place ceva,sau a gasit o bucatica mai mare si isi face sila,automat,din senin,incepe si celalalt sa icneasca.De aruncatul jucariilor,mersul la prize,tras de fire,etc,nu mai vorbesc,le fac numai impreuna.Acum au o faza cu ghetutele,toata ziua desfac la scaiuri.
Crema de fata eu folosesc,cred ca din obisnuinta,e si necesara ca dupa ce ma spal pe fata imi simt moaca uscata. Eu sunt multumita de o crema Roche Posay.Am folosit si eu cea verde cu Spirulina de zicea Coque, dar se pare ca a fost vara,era mult prea grasa pt mine si imi ramanea pe fata- poate ii mai dau o sansa acum iarna.Vreau sa incerc si eu numai ulei (cel de migdale il luati de la Plafar?) sa vedem cum se comporta tenul meu.Demachiant si tonic am de la Ana Aslan,gama cu argila.
Ma apuc sa listez si eu cartulia de la Lyly,sa citesc cat pot in timp ce ii supraveghez...de ieri a inceput si Eva timid sa faca 5-6 pasi, asa ca o sa ma tot invart in jurul lor (sunt singura de la Craciun, si nici nu cred ca voi avea dublaj in curand).
Meniul deieri
gris cu lapte,biscuiti cu gem
piure legume(dovlecel,morcov,ardei rosu,cateva picaturi lamaie, smantana) cu copan de pui la cuptor
iaurt cu niste paine
Lili,parca si Monis..si oricine altcineva : de unde ati luat caciulitele patratoase,cu urechi,imblanite/captusite,cele gen militar/rus ca eu am fost sambata in AFI si nu am gasit. Aveau ceva similar la Miniblu,dar sistemul de inchidere era ciudatel si mai erau si mari pe ei.
va doresc o zi buna si probabil voi mai intra sa citesc dupa 12 cand ii culc
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Folosesc din asta: http://www.shopmania.ro/magazin~online-produse-naturiste-diverse~produs-tenapin-lotiune-nutritiva-pentru-fata-cu-laptisor-de-matca-125ml~p-6713687.html Mai foloseam intr-o vreme si lotiunea de la Garnier si imi placuse si aia. http://www.farmablu.ro/farmacie/garnier-essen-lotiune-tonica-pnm-200ml Lidia |
ce taree..prima lotiune o am in casa, am folosit-o pana zilele trecute, iar a doua lotiune pare-mi-se ca am avut-o anul trecut, era tot ceva de la tenapin, dar nu stiu daca era cu laptisor de matca..
Serviciu usor, banuiesc ca ai inceput cursurile!
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Si niatza si de la Mangalica
O saptamana frumoasa va urez!
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
Neatza,
tina - am uitat sa te pt semnatura vazut poze cu "frumoasa" scufitza rosie
Lyly - sa traiesti sa infloresti, buna cartea, eu clar am zis ca pe la 1,5 ani ma mai duc la o intalnire cu supernanny
incerc sa incarc poze ,
revin
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura