Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI BB MAIA SI RARES!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI VOIOSI!!

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili arunc si eu o intrebare mai delicata....ca sa nu fol termeni stiintifici....voi cum stati cu apetitul sexual?
....oare oboseala, stresul ca se trez copilul poate sa fie un factor care sa afecteze....pofta? sau poate m-am ramolit io de tot?

mai intru cand...se indura jiji sa-mi dea laptopul...

sa aveti o zi superba...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

La mine chef mult dar...cateodata adorm inaintea copiilor, daca ei au un program din asta sexi pana pe la 23.30 sunt praf si pulbere la ora aia

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Fetele cu crema cand va decideti imi spuneti cate bucati doriti,cu plata-gasim noi solutii.Crema se numeste Graphites Salbe.

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti."

Multumim mult

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

sorina Sa shtii ca "ma descurc" ca n-am incotro, dar nu e mereu roz totul. Am si noroc de fete relativ cumintzi (nu in sensul ca unde le pui acolo stau, ci mai degraba ...poate mai ushor de ingrijit decat altzi copii, aka de cele mai multe ori adorm singure (am si lucrat la partea asta, dar ma rog), macar una din fete manaca bine, fara prea mari probleme de sanatate pana acum (Doamne-ajuta la fel si in continuare)... chestii de genul asta) si de un tati maxim implicat. Cu toate acestea, anul care a trecut nu a fost unul prea ok pt noi (deshi ar fi trebuit sa fie poate cel mai fericit fiind primul si cel mai frumos al fetelor)... Oboseala pana la surmenaj, neintzelegerile cu sotzul (eu sunt o fire mai irascibila/nervoasa dintotdeauna - partzial ereditar partzial dobandit, plus impulsivitatea caracteristica scorpionilor - asta imi displace cel mai mult la scorpioni... in fine, cert e nu prea am fost pe aceeashi lungime de unda anul trecut... mie imi trece repede "supararea" dar lui nu), nervii mei tocitzi, criza financiara (curs chf enorm, cheltuieli nemasurat mai mari, scaderi de salarii)... toate au contribuit la o stare generala foarte proasta (pt mine). Ma bucur ca am trecut intr-un nou an, mereu mi-am luat repere praguri de trecut (gen simplicity)... si unele mi-au ieshit altele nu. Pe anul asta pana acum sunt multzumita, cel putzin de elanul psihic pe care-l am... si de cheful de viatza.

Hai ca mi-am varsat si eu amarul... pfuuu...

Mergi la inceput

Kapitolul sex? Nici nu intra in dicutzie... ...varii motive si motivatzii... ne-chef, ne-timp, ne-intzelegere, ne-singuri samd samd

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca vroiam s-o intreb pe mp cum a scapat de blender... Rog detalii, metoda, exact...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

haircut/ratusca - vorbim la tel deci, eu pot sa va pescuiesc cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neataaa!!!!!!!!!!!!

AM SCAPAT DE COLICI!!!...care au avut un motiv...mama denaturata.....ca sa guste si el din ce e pe masa (aka masa de sarbatori...)......si am avut si un cocos de tzara din care am facut o ciorba si i-am dat si lui, inclusiv piept atzos de cocos....in fine...a trecut si maaaare atentie de acum inainte. acu 2 zile mi-a facut un KK bomba chimica, nu altceva.....s-a umplut toata casa pana sa apuc eu sa-l schimb, stat cu geamu deschis desi erau -100 de grade afara.....ei, si cu ala a scos cred ca tot ce-l mai deranja pe burtica, ca de atunci nu am mai avut program sexi de la 4 la 7-8....pfiu!

larisel, eu am scapat de blender la legume, pe care le pasez bine-bine cu furculita.

as vrea si eu crema pt putza, dar sotu zice ca sa vedem ce zice doctoru mai bine....cutit scrie pe noi.....daca n-am avut curaj.....vai, si putzalaii aia....da oare pot si mancati fara sa te ineci de ras?!

va pup....mai tarziu revin

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

[quote]citat din mesajul lui Beatrice1982

La multi ani Maia Teodora!!!!!!!!
SA cresti mare si frumoasa!!!!!!
Sa ai noroc in viata!!!

La multi ani Rares!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatos, harnic si voinic!

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Subscriu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

sorina Sa shtii ca "ma descurc" ca n-am incotro, dar nu e mereu roz totul. Am si noroc de fete relativ cumintzi (nu in sensul ca unde le pui acolo stau, ci mai degraba ...poate mai ushor de ingrijit decat altzi copii, aka de cele mai multe ori adorm singure (am si lucrat la partea asta, dar ma rog), macar una din fete manaca bine, fara prea mari probleme de sanatate pana acum (Doamne-ajuta la fel si in continuare)... chestii de genul asta) si de un tati maxim implicat. Cu toate acestea, anul care a trecut nu a fost unul prea ok pt noi (deshi ar fi trebuit sa fie poate cel mai fericit fiind primul si cel mai frumos al fetelor)... Oboseala pana la surmenaj, neintzelegerile cu sotzul (eu sunt o fire mai irascibila/nervoasa dintotdeauna - partzial ereditar partzial dobandit, plus impulsivitatea caracteristica scorpionilor - asta imi displace cel mai mult la scorpioni... in fine, cert e nu prea am fost pe aceeashi lungime de unda anul trecut... mie imi trece repede "supararea" dar lui nu), nervii mei tocitzi, criza financiara (curs chf enorm, cheltuieli nemasurat mai mari, scaderi de salarii)... toate au contribuit la o stare generala foarte proasta (pt mine). Ma bucur ca am trecut intr-un nou an, mereu mi-am luat repere praguri de trecut (gen simplicity)... si unele mi-au ieshit altele nu. Pe anul asta pana acum sunt multzumita, cel putzin de elanul psihic pe care-l am... si de cheful de viatza.

Hai ca mi-am varsat si eu amarul... pfuuu...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

mami...ma bag si eu ca musca in lapte...

in primul rand...toata admiratia pt tine....de la inceput ai fost un exemplu pt noi....totul calculat....documentat...etc..

de ce nu incerci sa pui de ex azi"( faci mai mult pt ele) si o portie o pui la congelator....si le-o dai peste 2 zile..ma refer la masa de pranz...unde fie ca faci 2 linguri de mancare fie o oala...tot atata timp iti ia...si mi se pare criminal sa gatesti zilnic...
sau ai zis c-ai fc bors de peste...de ce nu l-ai pus deoparte...si le dadeai a doua zi din el????...

incearca sa te mai menajezi putin...pt ca, chiar daca mancati porcarii....macar cand nu sunt pune si pt ele...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput