Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

iar vb singura................

mi-am mai adus aminte ceva...
am aflat colorant alimentar.........
am luat rosu+albastru+verde+galben
aseara am facut proba..............am fc o suzi..............
destul de bine cred ca a iesit
tre sa merg sa o vad in frigi..................

numa ca tre sa mai caut ca tare mi se lipea de maini si nush de ce..............................

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Bea, nu vb singura!
Sarumana de cafea, si tie si Onitzei!
Felicitari pentru distractia de la strand!
Poate pui vreo poza de suzi..e facuta cu pasta de LP?

Eu sunt cam in butoi, cu copilul asta al meu, care nu papa deloc...
I-am dat cu glicerina cu stamicin in guritza, ca a zis doc ca are gingiile iritate, iar acu' i s-a facut guritza rosie-zmeurie, nush de ce...E prea devreme sa sun doc...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

La multi ani Maia Teodora!!!!!!!!
SA cresti mare si frumoasa!!!!!!
Sa ai noroc in viata!!!

La multi ani Rares!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatos, harnic si voinic!

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

subscriu si eu la urari...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili.....sarumana de coffe ...vad ca e multa azi....dar e nevoie

eu am av o noapte super...nu stiu ce-a avut...dar s-a trezit din sfert in sfert...juma in juma...nici nu mai stiu.....doar ca...cand atipeam...iar se trezea....si tot asa...cand m-am trez pt cafea...s-a trezit si el...si e fresh...

miki..f bine ca ai inceput sa faci ceva si pt tine....daca asta te face sa te simti mai bine.....e vremea ca fiecare dintre noi sa gasim o portitza de evadare ( pt fiecare asta inseamna altceva) si sa ne incarcam bateriile....

bea...super acolo....important ca te-ai relaxat...

fetili arunc si eu o intrebare mai delicata....ca sa nu fol termeni stiintifici....voi cum stati cu apetitul sexual?
....oare oboseala, stresul ca se trez copilul poate sa fie un factor care sa afecteze....pofta? sau poate m-am ramolit io de tot?

mai intru cand...se indura jiji sa-mi dea laptopul...

sa aveti o zi superba...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili arunc si eu o intrebare mai delicata....ca sa nu fol termeni stiintifici....voi cum stati cu apetitul sexual?
....oare oboseala, stresul ca se trez copilul poate sa fie un factor care sa afecteze....pofta? sau poate m-am ramolit io de tot?

Raspuns la intrebarea ..delicata:..PROSTTTT de tot stam...stress, lipsa de timp, cand o culcam pe cea mica, e treaza aia mare...intr-un cuvant:dezastru!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Larisel,le mai gatesti separat?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti."

Daa... Ma scol in fiecare dimineatza la 5-6 (cum reushesc... este greu zilnic) si le prepar cel putzin mancarea pt pranz, dar uneori si pt dupa-amiaza (orez cu lapte etc). Foarte rar le-am dat ce am pregatit pt noi (borsh de peshte proaspat de exemplu) pt ca noi mancam dupa ele (pe la 15-16) si abia atunci pregatim mancarea / mancam prostii (varza, porc, ciorba de 3 zile, shaorma samd).

Mergi la inceput

Citat:

neatza fetili.....sarumana de coffe ...vad ca e multa azi....dar e nevoie

eu am av o noapte super...nu stiu ce-a avut...dar s-a trezit din sfert in sfert...juma in juma...nici nu mai stiu.....doar ca...cand atipeam...iar se trezea....si tot asa...cand m-am trez pt cafea...s-a trezit si el...si e fresh...

miki..f bine ca ai inceput sa faci ceva si pt tine....daca asta te face sa te simti mai bine.....e vremea ca fiecare dintre noi sa gasim o portitza de evadare ( pt fiecare asta inseamna altceva) si sa ne incarcam bateriile....

bea...super acolo....important ca te-ai relaxat...

mai intru cand...se indura jiji sa-mi dea laptopul...

sa aveti o zi superba...

JUCARII PENTRU PITICI...

ehhhhhh relaxat....................
cand eram mai "ramolita " si eu luam aparatul, ca tot a fost cu mine si ma uitam la video-uri cu ivanelu' cum ma striga el mama.............

intrebare delicataaaaaaaa......................

eu stau asa...............::))))))

el fiind tot timpul acasa, 6 luni de zile.......si eu pe baricade, normal ca avea mai tot timpul chef...........eu normal ca mai tot timpul rupta............

apoi ne mai combinam noi cumva..........

mi-era nush cum....acu oare pot intra in detalii sau o zic mai cu termeni nestiintifici??????????????

deci..........el cum nu prea avea voie sa faca efort si asa, am trecut pe varianta el calul, eu calaretzul....si la inceput oboseam ca naiba..........apoi deja acu am intrat in ritm..........normal ca e innebunit dupa poz.........
si mie nu prea imi place asa da ce sa facem?
si treceam la actiuni ai altfel pe la sf..................

la mine variaza apetitul funvtie de ciclu...............
dupa e super ok....inainte cu vreo 2 sapt sa nici nu vad om..........
dar i-am zis de mai multe ori, cand are chef sa treaca la actiune, apoi vine el pofta mancand, nu?
este cand iese este cand nu.........................:)

asa la noi......................

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Raspuns la intrebarea ..delicata:..PROSTTTT de tot stam...stress, lipsa de timp, cand o culcam pe cea mica, e treaza aia mare...intr-un cuvant:dezastru!

va doresc zile mai bune!!!!!!!!!!!
doamne ajuta!
sa stii ca si lipsa e stresanta,............cel putin la mine.,.....:)

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Larisel,le mai gatesti separat?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti."

Daa... Ma scol in fiecare dimineatza la 5-6 (cum reushesc... este greu zilnic) si le prepar cel putzin mancarea pt pranz, dar uneori si pt dupa-amiaza (orez cu lapte etc). Foarte rar le-am dat ce am pregatit pt noi (borsh de peshte proaspat de exemplu) pt ca noi mancam dupa ele (pe la 15-16) si abia atunci pregatim mancarea / mancam prostii (varza, porc, ciorba de 3 zile, shaorma samd).

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

tot respectul...........

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

sorina o sa pun si poza normal
da e din pasta de lapte praf................
acu invatz............

mai incolo un pic, ca ap e dincolo si ai mei inca dorm.......................de aia is eu p-aci:)))

Happy New Year!!!

Mergi la inceput