Puiuti de Randunici 2008! (473)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eu...Eu nu am putere sa-ti transmit! Iarta-ma!!
Pot sa-ti ofer in schimb,un umar virtual pe care sa-ti plangi durerea,pentru ca sigur va veni vremea cand vei vrea sa faci asta.Si e normal sa fie asa.Ai pierdut un puiut,un sufletel pentru care ai fost mama 9 luni. Sunt aici,suntem aici,si plangem alaturi de tine,si-ti strigam durerea cu totii,si ne rugam pentru tine si pentru ingerasul tau! Iti doresc sa ajungi repede la Luk,sa-ti umpli sufletul cu el,sa ajungi repede la Dan,sa ai pe cineva fizic(,) care sa te sustina si doresc sa-ti gasesti cu adevarat puterea aia despre care spuneai mai devreme
E asa cum spune Nati-esti inconjurata de bratele noastre,nu ai cum sa cazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

imi verificam mailul mai devreme, si printre altele primisem un mesaj scris de Gudinde pe "randunici" de FB. cu greu am realizat ce s-a intamplat...

Miha, forta fie cu tine! stiu ca ai psihicul puternic, sper sa poti face uz de acest dar. sigur nu a fost in zadar... ai ajutat un sufletel sa mai urce o treapta spre Dumnezeu. as vrea sa fi fost langa tine macar o clipa sa te imbratisez...

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, au dreptate fetele, suntem alaturi de tine!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Miha!
ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere sa treci
peste aceasta incercare!
Luca e norocos sa aibe asa o mama cu suflet
mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Miha, chiar daca nu ne cunoastem te rog sa primesti o imbratisare virtuala de la mine!

Daca nu ti-a fost aratata ingerasa, cere sa fii lasata s-o privesti si s-o strangi in brate. Stiu ca pare sinistru pt. unii sfatul meu dar iti spun din proprie experienta ca te va ajuta f. mult, mai ales pe viitor! Fa pt. ea tot ce este crestineste si omeneste posibil, chiar daca s-a nascut ingerasa.

Daca vrei sa stam de vorba te rog sa-mi lasi nr. tau de telefon pe PM.

Zoze, &

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

stuart,iti multumesc din inima!
Miha,vorbeste cu stuart,cand poti,te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sunt si eu fara cuvinte!!!
...am intrat repede sa aflu vestile,si....
Miha draga,din tot sufletul,multa multa putere....
SUnt alaturi de tine cu tot sufletul....

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Doamne,tremur toata...

Miha draga,gandeste-te ca iti suntem alaturi TOATE si te tinem in brate...nu esti singura acolo.Vei gasi puterea sa te ridici.Domnul te va ajuta!!Luca te va ajuta!!
Spune aici tot ce simti,ce ai pe suflet,elibereaza-te ca sa redevii puternica...stii ca noi "te auzim" si suntem langa tine.Domnul sa te intareasca.Cu totii suntem mandri de tine,draga Miha!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Miha te imbratisez tare de tot! Dumnezeu sa va dea putere si sa va ajute in aceasta incercare! Esti o fiinta minunata, o mama extraordinara, iar noi, prietenele tale te iubim si suntem mandre de tine.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitolul urmator

Mergi la inceput