Puiuti de Randunici 2008! (473)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 19
Shines spune:
Miha..intreaga Odisee a buburuzelor sufera alaturi de tine!!
Iti dorim multa putere si curaj draga mea.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
ramo_cata spune:
miha draga mea
sunt mandra de tine..nici nu stiu ce sa-ti zic ca sa-ti alin sufletul,gandurile mele nu stau locului deloc,sunt ravasita tare
...stiu ca alaturi de Lucuta iti vei gasi linistea si puterea de a merge mai departe...

roxx26 spune:
MIHA..n-am cuvinte...o imbratisare calda de la buburuze!
Tot respectul pt puterea de care dai dovada!

_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
mihatp spune:
hai ca odata cu venirea noptii am mai pierdut din curaj, dar am rezolvat si asta. am vorbit cu cineva care lucreaza pe sectia asta si acum nu e de serviciu (cunostinta) sa vina sa stea cu mine. ca nu fac fata singura in salon. s-a rezolvat, o astept. sunt mai linistita.
speram sa nu se afle la buburuze, ca n-am vut sa le stresez. imi pare rau ca le pun o greutate in plus fata de stresul inerent.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
miha, nu esti singura, suntem cu tine! iarta-ma ca plangeam la telefon, trebuia sa fiu puternica pentru tine...tu, care ai fost mereu alaturi de noi. draga mea, cat as fi vrut sa fiu langa tine, sa te strang in brate, cat as vrea sa pot lua macar in gram din durerea, sa iti mai scad povara.
draga mea, cand simti ca nu mai poti, suna-ma, promit ca voi fi mai tare de data asta! 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
mimonix spune:
Daca as avea cuvinte pentru un asemenea evenimentas spune ceva
Am vrut sa pun o poveste , sa pun o poezie, sa scriu o pilda...dar nu exista nimic care sa aline nici pe departe asa o suferinta
Imi pare teribil de rau , nu inteleg si nici nu cred ca e ceva de inteles
Cine stie ce planuri are universul cu voi, cine stie vreodata ce urmeaza?
Un singur om senin in durerea lui am intalnit in viata asa si acela e George. El sau un alt preot cu har poate , si sper din tot sufletul ca-l vei gasi, va reusi sa-ti readuca linistea in suflet , zambetul pe buze, increderea in viata....nu stiu, o oarecare normalitate in simtiri si o impacare cu viata.
Imi pare tare rau
tare rau
tare rau
O imbratisare mare mare si plangi fata draga, ai voie sa plangi! 

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Lorich spune:
Miha te imbratisez si-ti doresc putere, multa putere sa treci peste! Nu exista cuvinte care sa usureze durerea ta, stiu, de asta ma opresc aici. Te imbratisez cu drag!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
natynic spune:
Am o mare usurare, Miha, ca va sta cineva cu tine peste noapte, ma ingrozea ideea ca esti singura acolo.
Esti un om extraordinar, rar.
Noapte usoara! Si, daca iti da tarcoale descurajarea gandeste-te la noi tinandu-te in brate; suntem departe, dar, cu gandul, TOATE o facem si o vom face 

remaliss spune:
Miha, atunci cand am avut probleme in sarcina si am povestit pe forum la vremea respectiva, ai sarit in ajutorul meu si ai cautat “dovezi” care sa ma mai linsteasca si sa am incredere ca o sa fie bine.Acum e randul meu sa-ti fiu aproape, dar realmente cuvintele mi-au inghetat la citirea vestii!Dumnezeu stie de ce s-a intamplat asta, este dincolo de capacitatea noastra de intelegere! Descatuseaza-ti sufletul, elibereaza amaraciunea din inima ta si vorbeste despre ceea ce simti atunci cand vei simti nevoia! Esti o femeie foarte puternica, sa stii! Dumnezeu sa te ajute sa treci peste incercarea asta!
alexalorena spune:
Ma rog si eu pentru Randunica ranita Miha.Multa putere in intelegerea si acceptarea acestui plan , asa cum l-a vrut Dumnezeu pentru Ingerasul ILINCA.
Chiar daca nu te cunosc decat prin postari, sunt cu gandul alaturi de tine, scumpa Miha si plang pentru ca nu sunt atat de puternica precum esti tu !