Puiuti de Randunici 2008! (473)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:

sunt inmarmurita... ma doare sufletul... nu am cuvinte, jur! Miha draga, putere multa sa va dea Dumnezeu..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Am ramas stana de piatra, nu realizez ce se intampla 

, am vorbit putin cu Alina, doamne, e groaznic , nu-mi revin...

. Nu inteleg cum s-a intamplat...
Kya spune:
Nu pot sa cred asa ceva... am citit de zeci de ori, si refuz sa cred. Tremur toata...
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Nu inteleg cum s-a putut intampla asa ceva... sunt consternata... Miha, sa ai multa putere... nu stiu cum se poate trece peste asa ceva... nu stiu!!
natynic spune:
M-am prabusit efectiv din picioare cand m-a sunat Alina...
I-am dat sms pt ca nu ma pot opri din plans. Nu exista cuvinte.
ii dau acum sms si lui George al Simonei...pe care Miha l-a ajutat si sustinut atat in calvarul cu Siluan...e mare, mare nevoie de rugaciunile lui de preot acum...
Olgutzika spune:
Dumnezeule....Miha, draga mea
Toate gandurile mele bune catre tine
Ce sa spui in asa clipe? Ce poti sa spui
?
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
tuchita spune:
M-a sunat Naty sa-mi dea vestea...nu apucasem sa intru azi pe forum.
Sunt socata, indurerata si al naibii de furioasa!
I-as impusca pe toti, frate, dar pe toti!
Miha, as vrea sa fiu acolo sa te strang in brate. Atat.
mihatp spune:
n-am nici eu cuvinte acum la mine. azi NU ma gandesc. sau AZI ma gandesc la Luca si la mine, care trebuie sa fiu bine pentru el. in rest... a fost voia Celui de sus.
a picat cerul pe mine initial. am cerut cezariana, sa ma adoarma, sa nu mai stiu, dar deja era prea tarziu. de la clinica m-au trimis la spital. din motive "administrative", care le inteleg la rece, nu m-au tinut acolo, asa ca sunt si fara sprijinul lui Dan.
toata lumea a fost exemplara la spital, doar ca trebuie sa stau singura si sa aud din celelalte camere plansete de bebe.
revin c-a sosit Dan la grilaj cu una alta
Mamica de berbecut-Luca si
40s+1 cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008