Puiuti de Randunici 2008! (473)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Miha, te imbratisez! Mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

n-am nici eu cuvinte acum la mine. azi NU ma gandesc. sau AZI ma gandesc la Luca si la mine, care trebuie sa fiu bine pentru el. in rest... a fost voia Celui de sus.
a picat cerul pe mine initial. am cerut cezariana, sa ma adoarma, sa nu mai stiu, dar deja era prea tarziu. de la clinica m-au trimis la spital. din motive "administrative", care le inteleg la rece, nu m-au tinut acolo, asa ca sunt si fara sprijinul lui Dan.

toata lumea a fost exemplara la spital, doar ca trebuie sa stau singura si sa aud din celelalte camere plansete de bebe.

revin c-a sosit Dan la grilaj cu una alta

Mamica de berbecut-Luca si 40s+1 cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008

te imbratisez straaans!! varsa tot, povesteste, plangi, suntem aici pentru tine acum... poate ajuta asa... sunt alaturi de tine in fiecare secunda!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Am aflat si eu de la Alina, mi-a zis pe messeger,nici eu nu ma pot exprima in cuvinte intr-o asemenea situatie pentru ca nu stiu efectiv ce sa zic,i-am pus de nu stiu cate ori intrebarea Alinei daca despre Miha noastra este vorba.....ca speram sa nu fie adevarat

imi pare nespus de rau......de ce o fi vrut Cel de sus asa???nu-mi pot imagina.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Am intrat putin de dimineata dar nu am avut timp sa scriu si acum cand am intrat

Miha multa putere si D-zeu sa va intareasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miha, am o mie de imbratisari pentru tine !!!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

miha am ramas fara cuvinte,imi pare ff rau
acum am intrat pe Dc ,azi am avut o zi plina si n-am intrat deloc,acum am vazut mesajul lui Gudi pe FB si mi-a tresarit inima,nu stiam despre ce miha e vorba..offf imi pare rau nu am cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va pe toate

nu mai plangeti, trebuie sa fiti tari cu mine!!! e un rost in toate, unele nu le intelegem, dar este! n-a fost sa fie! il am pe Luca si abia astept sa fiu cu el acasa. voi avea timp sa jelesc. NU vreau acum. acum vreau sa ma recuperez cat pot de repede si sa fiu langa el.
m-m ridicat, circul, sunt bine. DD m-a ajutat sa fiu tare. m-am descurcat. AZI sunt mandra de mine. maine nu stiu ce zi va fi. le iau pe rand.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

va pe toate

nu mai plangeti, trebuie sa fiti tari cu mine!!! e un rost in toate, unele nu le intelegem, dar este! n-a fost sa fie! il am pe Luca si abia astept sa fiu cu el acasa. voi avea timp sa jelesc. NU vreau acum. acum vreau sa ma recuperez cat pot de repede si sa fiu langa el.
m-m ridicat, circul, sunt bine. DD m-a ajutat sa fiu tare. m-am descurcat. AZI sunt mandra de mine. maine nu stiu ce zi va fi. le iau pe rand.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

si eu sunt tare mandra de tine, esti o femeie puternica si o mamica de nota 1000! asa ca iti doresc sa ajungi cat mai repede acasa la Lucutz, el te va ajuta sa treci peste fiecare zi, putin cate putin...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La rand sa le iei, draga noastra! Si asa cum spui, cu Luca pe primul plan, ca prima si cea mai mare sursa de putere si curaj! Si daca ratacesti vreo clipa ordinea, puterea, luciditatea-suntem aici atatea, toate pentru orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Miha, te strans de tot si te Ai dreptate, toate au un rost, dar nu-l intelegem mereu, e peste puterea noastra...

Nu ma pot opri din plans...am trecut de la soc la plans, cand am vazut titlul am inlemnit

Mergi la inceput