Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Sorana imi cer scuze! Nu am mai vb cu Mari,nu stiu cand sa o sun. Mi-e sa nu o deranjez. Nu te supara pe mine,sunt cam aeriana!

De ieri ma simt f rau,ma doare burta f tare,am fost la cred ca de 10 ori! Deja ma doare . Am tot luat furazolidon,dar vad ca nu ma lasa.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Credeam ca te-ai suparat pe mine.
Sper sa te faci bine, dar trebuie sa vezi si partea buna, sa vezi ce slabesti acum ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

dragele mele asa de bine imi pare ca sunteti alaturi de mine...
tocmai m-a sunat sotul sa vada ce fac...am zis si eu ca sunt ok dar ca trebuie sa facem diseara mancare impreuna pt ca nu am cum sa fac si pe politaiul, a ras si a zis ca ne descurcam noi
Petru doarme de 2 ore si ceva Ema se invarte ca titirezul si tiot da tarcoale la camera unde doarme bebe...a trecut si nasa pe la mine ca sa ma intrebe daca am nevoie de ceva cumparaturi...pana la urma am late pers care ma ajuta, si prieteni care ma inteleg
imi revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

idalis, adelina, arianna si sorana, o praji care nu ingrasa pt voi si un galbenus de ou pt voce + o smecta + multe lichide pt Ana
ce mincasi bre cuscra? bine macar ca te lua in uikend si are cine sa stea cu Maia

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

SORANA nu am de ce sa ma supar pe tine.

FISTIQ saru-mana Nu e de la mancare,am baut ieri niste apa minerala mai dubioasa si de atunci is asa.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Fistiq multumim!!! Exista si astfel de prajituri ? Una bucata prajitura cred si yo ca nu ingrasa, numai ca eu de obicei iau toata tava
Mari te admir si te sustin!
Ana o gura de "rakiu", un ceai de menta, o felie de cascaval, masline, boabe de cafea,un imodium, cu ce te ajutam?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Mari Paun,
draga mea, nu ti-am spus niciodata dar de 2 ori m-a bufnit plansul citind intamplarile povestite de tine despre Ema. Te-am admirat pt puterea cu care lupti in fiecare zi. Copilul asta oricum avea soarta asta, dar Dumnezeu l-a trimis la tine pt ca stie ca tu esti puternica si poti sa ai grija de el. Si mai mult de atat, ti-a mai dat inca un copilas minunat si un sot cum multe femei si-ar dori. Sa nu uiti asta ca e pacat!
Si sa stii ca nu moare nimeni daca amani curatienia in casa si al;te treburi cu 2-3 zile!
Ganteste-te la ce a zis Fulguta mai devreme:
A inceput o alta zi minunata din viata noastra!
Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Te pup! si sper sa gandesti pozitiv!

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Irina, bine ai venit printre noi. Pana acum 2 saptamani si al meu manca din 2 in 2 ore, ma zapacise, iar acum nu stiu ce are ca mananca si la 3-4 ore, cateodata il fortez sa pape si papa putin. Nu-mi vine sa cred ca el care era un mancacios, acum ma rog de el. Sper sa i-si revina repede ca daca nu, vom merge sa facem niste analize. Noaptea se trezeste cam la 2-3 ore si mi se pare ca papa mai bine ca ziua.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

dragele mele asa de bine imi pare ca sunteti alaturi de mine...
tocmai m-a sunat sotul sa vada ce fac...am zis si eu ca sunt ok dar ca trebuie sa facem diseara mancare impreuna pt ca nu am cum sa fac si pe politaiul, a ras si a zis ca ne descurcam noi
Petru doarme de 2 ore si ceva Ema se invarte ca titirezul si tiot da tarcoale la camera unde doarme bebe...a trecut si nasa pe la mine ca sa ma intrebe daca am nevoie de ceva cumparaturi...pana la urma am late pers care ma ajuta, si prieteni care ma inteleg
imi revin ...

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

trebuie sa vezi partea plina a paharului...yo pe principiu asta merg...am si eu o poveste destul de deprimanta dar nu prea las sa ma afecteze. sunt mama singura si nu o am decat pe mama care lucreaza pana seara si mai am o bunicutza de 80 de ani de care trebuie sa mai am grija ca nu prea se poate deplasa, curatenie...macar de mancare am scapat ca face mama seara...dar e greu. plus ca sunt ca pe ace ca am foat diagnosticati din sarcina cu ceva probleme la creieras si acum trebuie sa monitorizez foarte indeaproape cum se dezvolta si controale peste controale...dar totusi cand il vad vesel sunt optimista...so toate celelalte, nesomnu si papatu des nu mai conteaza

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Mari roagate la Dumnezeu sa-ti dea putere si incearca sa vezi partea frumoasa a lucrurilor, bucura-te de minunile tale si de sotul tau si incearca sa gandesti pozitiv. Vei vedea ca te vei simti minunat.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

idalis, adelina, arianna si sorana, o praji care nu ingrasa pt voi si un galbenus de ou pt voce + o smecta + multe lichide pt Ana
ce mincasi bre cuscra? bine macar ca te lua in uikend si are cine sa stea cu Maia

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

multumim de praji...chiar acum zicea mama ca face ceva rulada si mi se facea gura apa...si cand colo ea se referea la rulada de carne dar tot o conving yo sa-mi faca ceva dulce ca yo la prajituri si deserturi nu ma prea pricep

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput