Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

irina, cred ca sunt putini bebeii care adorm singuri sau cu suzeta...si norocoase mamicile. si al meu adoarme ziua doar in brate pt ca la fel ca tine l-am obisnuit sa pape cand se trezeste deci nu pot sa-l adorm la san, desi am incercat sa-l pacalesc si sa-i dau sa pape si cand il culc....urla daca nu-i trebuie si am renuntat. noaptea mi se trezeste o data pe la 3 si dimi la 6, apoi la 9. ar fi bine daca somnul de la 6 la 9 nu i-ar fi asa agitat...screme si se agita prin somn si eu nu mai pot dormi...
iar de papat..idem..doar dintr-un san la o masa...mi se pare ca papa putin...dar asta e.daca atat ii trebuie.

ufff mari...biata de tine, te cred ca ti-e greu. incearca sa faci papik de seara dupa ce-ti adormi odraslele iar curatenia...cate un pic cate un pic pe sarite...zic si eu..dar eu am numa unu si mi-e greu ca sunt singurik dapoi tie....

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Mari, te pupam si te imbratisam cu drag nu stiu ce sfat sa-ti dau ca sa poti face treaba... te cred ca e greu singura cu 2 copii, cu atit mai mare e admiratia mea pt tine!
poate daca il tii pe Petru in carut pe linga tine? asa ii poti supraveghea in timp ce mai faci cite ceva la bucatarie.
dar sunt sigura ca nu iti pretinde nimeni nimic acum

sa-l vezi pe tati al nostru ce gospodina a devenit de cind a venit Tudor pe lume...de unde nici mincare din frigider nu-si scotea, acum spala, da cu aspiratorul, ma serveste pe mine cu papa, imi prepara ceaiul, imi aduce orice ii cer la nas, si ma ajuta si cu Tudor la baita sau sa stea de paza. si astea dupa ce merge si la serviciu.
ce vreau sa spun e sa fii linistita ca se descurca sotul si singur in casa daca are nevoie. pe Ema nu o poti antrena la bucatarie cind ii pregatesti masa? sa-i dai o ocupatie?

sper sa nu mai fii trista ca se rezolva lucrurile pina la urma pupam copiii si pe mami lor

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

va multumesc pt incurajari...
Ema are autism, e ca si cum as fi cu 2 bebelusi...Ema vrea atentie cand ii dau lui Petru sa suga, trebuie sa o duc la baie, sa stau langa ea ca sa nu se joace la apa, ori sa o imbrac...si e mare are 140cm si 40kg, la fel trebuie sa ii pun sa manance si sa stau cu ochii pe ea sa nu ii faca ceva rau lui Petru...

sotul ma ajuta mult, si la curatenie si la gatit..insa mai merge si la job, frustrarea mea e ca la mine nu se poate si la cumnata DA poate sunt rea insa...nu pot sa spun ca nu vad...diferenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

mari, ar trebui sa ti-o trimit pe soacra-mea ca ea abia asteapta, pe mine una ma sufoca. uneori nici la telefon nu ii raspund ca nu-mi place sa tot spun nu la insistentele ei de a ma ajuta sau a face ceva pt mine. eu ma simt bine in lumea mea, singura cu Tudor.
pe tine cred ca te inteleg pt ca la tine e o situatie speciala si sunt 2 copii care trebuie supravegheati cu responsabilitate. of, of, macar de ar fi fost mai cald sa puteti iesi la plimbare.
Ema nu doarme la amiaza?

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

La multi ani, Fistiq!!! Si tot ce iti doresti !!

Irina Bine ai venit ! Si Tudor manca asa des pana acum vreo 3 saptamani cand m-am hotarat sa-i fac program de mancat la 3 ore. Acum s-a obisnuit cu el dar la inceput ii dadeam putin ceai daca bazaia si nu trecusere cele trei ore. Si asa i s-a reglat putin si somnul , adica avem si un interval de 5ore - 5 ore jumatate in care nu se trezeste.

Fulguta cand ne arati martisoarele ? Ce mai face burtica Marei, s-a reparat?

Ana Ai mai vorbit cu Mari? Ce mai face bebe Vlad ? Nu vrei sa vorbesti cu mine... te-am mai intrebat de vreo 2 ori in ultimele zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Sorana imi cer scuze! Nu am mai vb cu Mari,nu stiu cand sa o sun. Mi-e sa nu o deranjez. Nu te supara pe mine,sunt cam aeriana!

De ieri ma simt f rau,ma doare burta f tare,am fost la cred ca de 10 ori! Deja ma doare . Am tot luat furazolidon,dar vad ca nu ma lasa.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

pop_adelina stiu ca e greu si ca suna aiurea, dar cand vad ca nu-s singura in situatia asta parca ma mai linistesc putin. Si Bianca doarme "frichinit" dupa 6 dimineata. Rar mai apuc si eu putin somn pana se trezeste de tot.

Sorana de saptamana viitoare incep si eu cu ceaiul sa vedem ce-o sa iasa. Sper sa-l accepte ca nu e obisnuita cu biberonul.

Mari .

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput

Mari Imi pare rau ca nu te ajuta nimeni. Te cred si eu ca e greu cu doi copii,mai ales ca Emei ii trebuie multa atentie.

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Irina bine ai benit!!

fistiq am o voceeee...de te sperii,dar pt tine am cantat frumos!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Irina daca ii este somn vrea la san chiar daca nu ii e foame,o tine mai mult pe post de suzeta,trage un pic si adoarme.
Mari stiu cum e...nu sunt chiar in situatia ta dar uneori as vrea ca mama sa ma ajute mai mult,dar lucreaza si ea si nu vreau so deranjez prea tare...insa eu am doar un copil,tie tr sa-ti fie tare greu,curaj,azi e asa dar miine cum ai spus si tu e o alta zi,bine ca te ajuta sotul cand poate la treburi.

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput