Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 3
office spune:
Buna ziua dragelor!
Multumim pentru aprecierea fotografiilor!
MAI3, rochita de balet am luat-o de la un magazin specializat in astfel de articole!
CAMELUSKA, la gradinita face si balet si o probam pentru a doua zi cand avea serbare.
B_IRINA_C, bine ai venit la noi!Referitor la metoda de adormit, eu il culc in carucior cand e nelinistit, cu suzeta in gurita si il legan pana adoarme (cateva minute). de cele mai multe ori doarme la el in patut uitandu-se la carusel...La celelalte intrebari nu prea pot sa raspund caci el dorme cam toata noaptea si mananca rar si destul de putin .
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Clary, ce fetita mare ai!
Mai3, scumpi foc fratiorii si ce camera frumoasa are Alexandra!
Referitor la bb3 (daca tot m-ati intrebat ), si da si nu in proportii egale asa ca nu m-am hotarat exact la raspuns!
Meme de Maiu si Lulia
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b_irina_c Buna, Pot sa ma alatur si eu grupului vostru? Am o bebelina, Bianca, nascuta pe 12.10.2010, la 39 sapt, cezariana, 3600g, 52 cm, apgar 8. E o grasunica si o dulce, dar ma termina la capitolele mancare si somn. Suge din 2 in 2 ore si ziua si noaptea. Are nopti cand mai prinde 3 sau 4 ore, dar astea in general sunt exceptii. Presupun ca ati mai discutat de "problemele" pe care o sa le pun eu, dar n-am timp sa recitesc tot, asa ca va multumesc anticipat de intelegere. Asa ca as vrea sa va intreb pe voi daca mai sunt si alti copilasi care la 3 luni manaca (inca) asa de des. Si cu somnul e alta nebunie... a fost pana acum mucoasa de 2 ori (ce sa-i faci cand ai frate mai mare a gradinita...) si am luat-o pe cai gresite cu dormitul. Adoarme in brate si uneori o tin asa pana se trezeste... acum incerc sa o culc in cariucior ca nu ma mai tine spatele (are 6.900 kg). Ziua doarme de 5 ori: de 4 ori cate 30 min si o data ~2 h pe la 14-15. Noaptea se trezeste sa suga de 3-4 ori... Am citit pe aici ca sunt copilasi care dorm toata noaptea.. intrebarea mea e: mai sunt si altii ca a mea? Si inca una si gata: care e metoda voastra de a adormii puiutii? (la 3 luni) Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010) |
da, eu am una ca a ta :)
la 3 luni vrea papa din 2 in 2 ore. am incercat si cu biberon, sa vad daca nu cumva nu s esatura de la san, insa tot la fel, dupa 2 ore incepe sa scartaie. se mai intampla si 3-4 ore, insa rar..daca se intampla sa adoarma mai mult sau sa iesim afara.
noaptea doarme cate 7 ore legat..insa de la 2-3 noaptea. eu o adorm la san cand nu mai rezist, adica de cele mai multe ori...si noaptea s etrezeste, mai trage de 2-3 ori din san si se culca la loc.
-------------------------------------------------
proaspata mamica
Arianna11 spune:
Salutare mamici si pitici,
In sf dupa 3 nopti cam nedormite vad ca fata mea incepe sa=si reia programul
Azi noapte chipurile a stat treaza doar 2 ore de la 3.00 la 5.00,sunt si eu mai odihnita.
Fistiq LA MULTI ANI !...multa sanatate
Irina bine ai venit !
Cu dormitul ,fetita mea doarme in patutul ei.Pana adoarme sta intinsa pe patul meu sau intr-un scaunel care se si leagana...cand o vad ca e obosita si vrea sa adoarma o pun la san si somn...dupa care o transfer in patut.E cumintica foc,nu prea plange decat daca o doare burtica sau e prea obosita.
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
Arianna11 spune:
De vreo 3 zile Alesia cam tuseste devreo 2-3 ori pe zi....am inceput sa-i fac aerosoli.
Am observat ca noaptea daca ii pun muzica(de bebei in special) oboseste mai repededecat daca ar fi liniste,asa ca azi noapte am ascultat ..podul de piatra s-a daramat,etc...
Fulguta fata harnicutza,si eu mi-am propus sa fac aceleasi treburi ca si tine,dar mai dupa masa acum nu prea am chef
Arianna11 spune:
Fulguta confectionezi tu singura martisoare? Cum?
idalis spune:
b_irina_c bine ai venit! sa iti traiasca fetita ! o cheama ca pe mine hihihi
sa stii ca si bebele meu manca dezordonat, cand la 2 ore cand la 3. Un pediatru mi-a spus sa scot 30 ml de lapte inainte de a-i da sa pape. Astfel papa mai mult lapte gras si ii tine mai mult de foame. La mine a functionat si acum papa la cerere iar cererea e la 3-4 ore. In plus papa la o masa numai de la un san, urmatoarea masa de la celalalt san. De o saptamana nu mai papa noaptea. Doua zile i-am dat suzeta sau ceai cand se trezea noaptea si acum nu se mai trezeste ca stie ca-l pacalesc . Eu am riscat sa fac experimentul acesta pt ca aveam de unde slabi... tu decizi daca e bine pt copilul tau.
De dormit doarme oriunde daca il mangai pe capusor. Ziua doarme cand si cum vrea dar seara incerc sa-l culc mereu la aceeasi ora, urmand un ritual : papa, schimbat, imbracat in pijamale, stins lumina, leganat, cantat si
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
idalis spune:
Adelina cred si yo ca esti zombi ca doar cine bantuia azi noapte pe forum
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
b_irina_c spune:
multumesc de primire .
Dar si mai mult multumesc de raspunsuri .
summertime lasa ca se fac ele mari .
Eu nu o pot adormi la san ziua, ca programul ei e: somn, mancare, joaca si de la capat.
Idalis si eu ii dau in principiu un san la o masa si celalt la urmatoarea.
La noi nici nu se pune problema sa adoarma singura. Cand ii e somn plange si nu se linisteste singura. Oricum as face adoarme plangand :( (ziua asta). Daca o adorm in brate deschide ochii in momentul in care atinge patul...
Arianna11 masa se "potriveste" cu somnul? Ca Biancai daca nu-i e foame nu pune gura nici de ciuda pe san.
Noaptea adoarme la san, de fapt suge fara sa deschida ochii. Ziua e foarte dificil la noi. N-o pot pacali cu suzeta noaptea. Ma gandeam ca de la 3 luni sa-i dau ceai, poate tine asa...
Si baiatul a fost cam tot asa... si stiu ca va trece la un moment dat, dar tare e greu acum...
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)
mari_paun spune:
hei bomboanele,
azi am intrat in depresie...m-a ajuns oboseala, frustrarea ca nu le pot face pe toate, sunt singura ca aman2 acasa,sotul e la servici, nu am mancare si nu pot sa fac pt ca Ema nu-l lasa in pace pe Petru, cand doarme vrea sa-l trezeasca , cand e treaz sa se joace cu el...casa e vraiste, tatal emei nu isi face timp macar 1 data pe luna sa o plimbe, am sunat la soacra mea sa ma ajute si a zis ca e solicitata la cumnata care are o beblina de 3 saotamani... noi suntem mari, dar ea e ajutata si de mama ei si nu e lasata singura deloc, pe cand eu ma chinui singura de cand l-am adus acasa pe Petru...toata lumea ma crede puternmica ...insa sunt si eu OM...si uite asa ma apuca dorul de mama si tata si am plans toata dimineata, incerc sa ma descarc pe aici, am sunat si o prietana ca sa imi treaca...
eh, maine sunt alt om... insa azi