Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oramona/oramona.jpg)
oramona spune:
Vad ca a fost ziua dragei noastre Fistiq, asa ca-i spun si eu La multi ani! sa aiba parte numai de bucurii si de cei mai frumos in lume .
Mari Mariuk, multa sanatate lui Vladut. In rest nu mai vreau sa comentez si eu. Un mare sa-si revina repede de tot.
Pentru Mara Elena, Carina Maria, Ioana Adelina si Tudor avem multi si va spunem La multe , multe lunite si ani, sa cresteti mari , frumosi si sanatosi.
Mari, ai toata sustinerea noastra si stim ca esti o mama exceptionala si pentru Ema si pentru Petru.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
offf, mari, prin ce ati trecut.bine ca ati scapat si sa va puneti rpd pe picioare.
fulguta, si eu zic sa mai lasi cantarul un pic.nu iti face bin.fiecare are ritmul lui.
bebecris, si eu i-am pus lu ala mare leucoplast.asa ca eveline, bine ai facut.mie dr mi-a recomandat.dar ale lor sunt bine urechile numai ca una e un pic de tot tuguitata.la amandoi.si pe aceeasi parte.decat daca te uiti atent se vede.nu s-a corectat la noi.
mari, multa admiratie din partea mea pt tine.asa am patit si eu.mi se parea ca totul e vraiste in casa, ca toate se vad, ca nimic nu sta la locul lui.dar am luat masuri:o curatenie generala cu sotul, dar la sange frate.oau ce bine a fost, dar intai m-am plans la el ca nu mai rezist, ca nu mai pot.eu am cel mai mare ajutor in el.
donna, ma duc sa ma uit si eu la poze noi.
fug ca imi vine teror mare acasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Din ce am citit eu cica da, poti alapta, este chiar indicat. Corpul tau va forma anticorpi pentru raceala cu pricina care vor fi transmisi si celui mic prin lapte. Incearca totusi sa alaptezi cu o masca, ceva pe fata. Da tot mai bine intreaba medicul, sper ca nu te-am zapacit de tot. mamica de ![]() |
mersi mult de raspuns
![](pupic.gif)
![](bang.gif)
diseara vine pe la mine dr. cu care am nascut (suntem rude) si o sa o intreb si pe ea.
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b_irina_c Valentina ![]() Intrebare urgenta. Daca racesc mai pot alapta? Simt cum mai ia cu friguri si am tempe 37.1 ![]() Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010) |
Da poti. Eu am intrebat medicul si a zis ca e ok sa alaptez dar cu masca si sa nu iau medicamente contraindicate alaptarii. Eu am baut mult ceai de tei cu lamaie si am luat oscilloccocinum. Cel mai greu a fost sa ma abtin de la pupacit.
Idalis, mamica fericita cu
![](copilas.gif)
pozele noastre
adelena spune:
Buna si LA MULTI ANI pe anul acesta! Sa dea Domnul sa fie cel putin la fel ca cel ce a trecut si sa aveti parte numai de sanatate si bucurii!
La multi ani si celor care si-au serbat zilele onomastice, dar si celor care au serbat implinirea lunitelor si a anilor! Nu nominalizez pentru ca mi-e teama sa nu uit pe careva
Bun venit si fetelor care ni s-au alaturat de curand!
Noi am avut nistre sarbatori tare zbuciumate...de Craciun l-am botezat pe Radu si-am tinut-o vreo 3 zile , de Revelion am fost plecati la munte cu totii si, la fel, tot vreo 3 zile, apoi am inceput sa vizitam Ionii pentru ca nu avem decacat vreo 5
si toti din familie. De astazi sper sa intram in normal.
Acum vin si eu cu o problema cu care ne confruntam, mai acut, de vreo saptamana. Radu regurgiteaza intr-un mare fel ...de fapt pot spune ca vomita. Nici nu stiu din ce traieste copilul asta pt ca nu pare sa fi slabit. Am fost cu el la MF si mi-a dat Sanzyme si mi-a spus sa-i dau LP anti regurgitare. Nu va spun ce show-uri avem...cand il vrea, cand nu-l vrea, cand cauta tzatza, cand n-o vrea nici p-aia...cert e ca daca are o masa numai cu LP, nu-l mai vomita ca pe cel de la san.
Nu mai stiu, parca Chichiutza mai avea probleme de genul asta cu Toma.
Voi v-ati confruntat cu asa ceva? mamici si bb-lusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui idalis
Da poti. Eu am intrebat medicul si a zis ca e ok sa alaptez dar cu masca si sa nu iau medicamente contraindicate alaptarii. Eu am baut mult ceai de tei cu lamaie si am luat oscilloccocinum. Cel mai greu a fost sa ma abtin de la pupacit. Idalis, mamica fericita cu ![]() pozele noastre |
![](floare.gif)
![](icon_smile.gif)
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fistiq/Fistiq.jpg)
Fistiq spune:
buna seara!
spunem si noi la multi ani celor ce mai adauga o lunita la virsta frageda sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parinti!
noi ne-am trezit azi pe la 8, ne-am jucat ceva, am mai papat un pic si apoi am dormit impreruna de la 11 la 14.
ne-am intins impreuna in pat si pt ca eram obosita am adormit inaintea lui Tudor. cert e ca el a adormit singur, fara scandal. se pare ca i-a fost suficient ca eram linga el ca sa se linisteasca.
m-am uitat si eu in gura lui Tudor ca prea roade nervos orice, sa vad daca sunt noutati, dar nu are decit aceeasi 2 canini care se zaresc albi prin gingie. i-am dat girafa Sophie si-i scritie urechile prin gingii. daca tot nu ii ies dintii, ma gindesc ca le-or folosi la altceva rosul asta, ca daca il practica toti bebelusii nu e doar un obicei prost. poate ca ii ajuta la invatat... ceva, ca nu-mi inchipui ce anume.
Donna nu te ingrijora, a avut si Tudorul tau o zi mai grea
Oramona, thank's pt urari. le primesc cu bucurie
Anuska, cum te mai simti? ti-au trecut colicii?
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eveline/eveline.jpg)
eveline spune:
Gata, a inscris-o sotul pe Bia in clasa I pt anul 2011-2012. Dar n-a retrs-o de la 2012-2013...a zis s-o lasam asa, sa vedem ce-o fi.
A avut un noroc teribil...ma rog de el de nustiu cand sa mearga s-o inscrie si azi a mers...a intrat in secretariat si era si directorul scolii acolo. A zis omul ce vrea, la care invatatoare, si secretarele au cam dat-o cotita, ca sa vedem daca mai sunt locuri... eee... mai e 1 loc. Ultimul loc....ce noroc... daca nu era directorul acolo cine stie, zic si io...
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian