Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

S-a rezolvat foarte bine, nu mai stiu, max 2 saptamani. Poate chiar nici atat. Au inca elastic crantul ala din pavilionul urechii si e usor de modelat (si in sens rau daca nu esti atenta, cum a fost la mine).

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua si de la noi
Ati fost foarte productive, de dimineata m-am tot chinuit sa citesc pana la zi ce am pioerdut peste week-end.
Fulguta, cred ca sfatul fetelor de a nu o mai cantari pe Mara asa des este cel mai bun. Cred ca asta va trebui sa fac si eu,ca altfel ma apuca toti nervii
Poimaine merg si eu la cabinet, la controlul de 3 luni, sa vedem ce ne zice dna doctor. Se pare ca si-a facut un obicei ca in fiecare seara sa zbiere cand o asez pe parna de alaptat, de zici ca cine stie ce-i fac. Deja este a 4-a zi cand se intampla asta...Am citit pe undeva ca am ar influenta si "uratii" astia. Sau asta ma face sa ma simt mai bine si sa sper ca nu va mai face astfel de crize.

Traiesc aproape cu groaza momentul in care voi pleca cu sotul in vacanta, Alexandra va ramane cu mama si cu un congelator plin de lapte de la mine, iar cand ma voi intoarce sa nu mai vrea sa suga de la san

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Donna dar ce a adus "Mosul" in sac? Ce bolfute si-a pus si ce ochisori!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Irina, bine ai venit printre noi. Voiam sa-ti spun ca ma bucur tare mult ca avem fetitele nascute in aceeasi zi, doar ca a mea este mult mai... "subtirica", cam 5500g la aproape 3 luni, dupa calculele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Acum sa revin cu altele...
Revelionul l-am facut in familie:sotul, Vlad, mama, tata, nepotul si eu. Am ciocnit in cinstea sarbatoritilor zilei de 1 ianuarie (tata si sotul) apoi ne-am uitat putin la tv si nani.
Am vazut toate pozele din albumul cu bebelusi si de la semnaturi, dar nu am lasat inca nici un comentariu, las alta data.
Bun venit mamicilor noi pe aici (Adelina si Irina parca, sper sa nu gresesc).
Vlad face intoarceri de pe spate pe burta cu usurinta, doar ca nu le face des. In schimb ii place fooooarte mult sa stea pe burta, cu o pernuta pusa sub piept pentru a fi mai sus. Ii place sa ,,zboare''pe bratele noastre si rade cu gurita pana la urechi cand ii facem asta. Ii place la nebunie cand il dezbrac, chicoteste si isi strange bratele si gatul sa nu il gadil. Din spital am fost nevoita sa gasesc alternativa sa-l adorm acolo, deaorece 3 seri mi-a plans ingrozitor, iar ziua nu putea adormi ca de obicei din cauza galagiei, asa ca l-am leganat pe picioare. Efect garantat, in 3 minute sforaie. mai devreme tot asa l-am adormit deoarece pica de somn si totusi nu voia sa doarma, avea chef de chinuit nervii mei.
Cred ca ii vor iesi dintisori deja ca are nervi din cand in cand si isi roade pumnul, ba chiar musca de tot ce prinde, inclusiv degetele mele le-a strans cu gingiile de m-a durut.
Mai aveam ceva sa spun si am uitat ce...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna mamicute!
Bebecris legat de urechiuse, asa am patit eu cu fetita anul trecut...nu i-am pus caciula ca era vara dar ii tot puneam bentite si fara succes, nu le suporta...urechile i s-au departat amandoua...insa medicul mi-a zis ca orice as fi facut n-aveam cum sa previn ca e genetica treaba...desi in familie nu avem "urecheati".Acum nu stiu ce sa cred, asa o fi sau as fi putut face ceva? Dar Radu doarme numai pe burtica si nu avem probl asta deocamdata.Am auzit ca ar fi leucoplast special pt urechiuse...am auzit, nu dati cu pietre
Mari-Mariuk sanatate lui Vladut!
Si Radu are zile cand nu mananca mai deloc si zile cand papa normal...oricum mi se pare mie ca nu mai mananca asa mult ca altadata, de multe ori se trage de la san...nu vrea sa suga cand il pun in pozitia de alaptat, plange si se incordeaza...si il lasa...cu Andreea nu tin minte sa fi patit asa...
Acum ultima masa seara e undeva pe la 11 si apoi mai papa la 5 dim...dar suge ff putin si sanii sunt pietroi

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Valentina .

Intrebare urgenta. Daca racesc mai pot alapta? Simt cum mai ia cu friguri si am tempe 37.1

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

ati aflat de focarul de infectie ROTAVIRUS la Slobozia?
bine ca i-am facut lui Petru rotavirusul!!! mi-e si teama sa mai ies afara...si maine aveam de gand o plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna mamici si bebici!

Noi nu prea scriem,dar citim mereu si am vazut ca se discuta deja espre diversificare,so...am trimis pe mailul comun cateva carti cu diversificare si meniuri.Sper sa va fie de folos.
In rest suntem bine,sanatosi..Multumim lui Dumnezeu pt acest lucru!Crestem frumos...avem 6300gr la nici 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui b_irina_c

Valentina .

Intrebare urgenta. Daca racesc mai pot alapta? Simt cum mai ia cu friguri si am tempe 37.1

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Din ce am citit eu cica da, poti alapta, este chiar indicat. Corpul tau va forma anticorpi pentru raceala cu pricina care vor fi transmisi si celui mic prin lapte. Incearca totusi sa alaptezi cu o masca, ceva pe fata.

Da tot mai bine intreaba medicul, sper ca nu te-am zapacit de tot.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput