Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

selenar, eu am ales sa incep diversificarea pentru ca ziua bea doar LP, cum am mai spus si pt. ca e destul de mare ca greutate si f.f. interesata de tot ce ducem noi la gura (mancare), mesteca odata cu noi. Vezi ca sucurile sunt si pe post de diuretic, doar daca are scaune mai tari si mai rare, daca nu, fructul pasat e mai indicat. Eu i-am dat suc cand i-am dat morcov fiert la amiaza.

donna, un pupic pt. Tudor de la Adelina, sa-i revina pofta de mancare!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Aaa, pai atunci mai asteptam cu sucurile...inca sunt moi scaunele. Niste morcov fiert m-ar tenta sa-i dau, stiu ca morcovul strange la burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi.
Capitolul asta nu l-am citit, asa ca doar va salut. Am fost ocupati cu botezul. Acum avem o micuta crestina. Iar apoi nu prea a mers netul. Am reusit sa pun cateva poze.

Va si sper ca maine sa am mai mult timp de citit, asta daca e ok cu netul.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare fetele,
vad ca vb tot mai serios despre diversificare... mai avem si noi un pic si o sa cer sfaturi

Petru nu sufera sa stea in sac de dormit, iat=r Ema e prea mare pt sac...doarme singura intr-un pat ..are peste 140cm...e aoproape cat mine
Petru nu sufera caciula , si afara cand iesim e o intreaga lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selenar

Aaa, pai atunci mai asteptam cu sucurile...inca sunt moi scaunele. Niste morcov fiert m-ar tenta sa-i dau, stiu ca morcovul strange la burtica.

selenar, da-i doar daca ti se par prea apoase scaunele si f. dese, peste 4-5/zi. Eventual ii fierbi orez si morcov si ii dai putina zeama. Stiu ca pt. diaree se face un fel de mucilagiu, insa nu mai stiu exact reteta.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

BEBECRIS - de data trecuta tot vreau sa-ti spun, de cand ai adus vorba, si nu stiu de ce am uitat. Eu personal am fost, si de ce sa nu spun, inca mai sunt, teribil de complexata din cauza asta. Cand eram mic, nu au fost atenti ai mei si m-au culcat cu o ureche indoita, mi-au pus probabil fara sa-si dea seama si caciula, si drept urmare am 1 bucata ureche clapauga si una nu...horror, mai ales pentru o fata. Drept urmare sunt de-a dreptul obsedata. La Bia mi s-a parut ca are dreapta putin departata si i-am pus leucoplast dintr-ala aerat, sa nu se irite...pe care de altfel il schimbam la baie, ca se uda.
La Darian mi s-a parut la fel ca are dreapta putin intoarsa invers si am aplicat, absolut fara nicio remuscare leucoplast. L-am tinut vreo doua saptamani (evident nu pe acelasi) si i-a tinut urechiusa lipita de cap si s-a indreptat vizibil, acum amandoua sunt OK. (am si poza daca nu ma crezi)Caciula nu a avut niciun efect, se foia si iesea, parca de-a naibii, fix urechea aia afara.
Eu una asa am procedat, poate din cauza complexului pe care-l am. Si la varsta asta se corecteaza foarte bine.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
Eveline. La leocoplast m-am gandit si eu si chiar i-am lipit intr-o zi urechiusa dar mi s-a facut mila de el si i-am desfacut-o. Chiar am zis zilele trecute ca i-mi vine sa i-o lipesc cu leocoplast si iata ca nu sunt singura . Eu am dinala de matase care am avut lipit la operatie peste bandaj. O sa cumpar si aerat si trec la actiune. Daca nu te superi poti sa pui poza sa vad cum l-ai lipit tu?

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am terminat treaba prin casa si am timp acum sa va spun cum am ajuns noi la urgente.
Miercuri Vlad a facut vaccinul de 4 luni, dar zilele dinainte s-a jucat cu el a mea cumnata ce era racita iar eu nu mi-am dat seama de asta decat tarziu. La controlul dinaintea vaccinului totul era super ok, copilul nu avea nimic. Ajungem la sat, intram in casa, ne asezam la masa si Vlad incepe sa tuseasca cu expectoratie. Medic acolo...pauza...era plecat din localitate. Chemam joi asistentul, il vede, zice sa luam Humex ca trece, mai ales ca nu facuse temperatura. Luam, pare mai bine, expectoreaza, temperatura nu face...buuun, asta pana duminica, atunci a inceput o tuse mai uratica. Problema a fost ca nici nu mai aveam cu ce veni la Tulcea pana marti, ca asa e la noi in balta. Afara nu l-am scos deloc, de frica sa nu ii fac mai rau. Duminica a fost somnolent rau de tot si nici nu a mancat cum trebuie. luni de dimineata a inceput iar tusea, de data asta mai rar dar plangea de fiecare data si nici in ziua aceea nu a mancat decat foarte putin. Imi dadusem seama ca nu mai e doar provocat totul de sirop pentru a expectora ci e altceva. De la 5 dupa amiaza a inceput sa creasca temperatura si asa am ajuns de am chemat salvarea. Bineinteles ca pareau foarte deranjati cei ce au venit, de parca ar fi venit pe jos. La miezul noptii ajungem la spital, ne face internarea si il baga pe penicilina (intravenos). Medicul de garda nu face decat sa il asculte la plamani,zice de tratament si pleaca...restul de intrebari si nelamuriri ramanand sa le discut cu asistentele de serviciu. Halal sistem!!!
Marti i-au luat sange, urina, a facut radiografie si control orl.
Sa va spun ca pana joi nu am avut cum sa dorm altfel decat pe marginea patutului pentru copil? Si ca din cauza oboselii miercuri seara nu mai aveam lapte? A fost un cosmar numai gandul ca pierd laptele. Mi-am sunat sotul si l-am trimis sa caute ceai pentru stimularea lactatiei si cu chiu cu vai mi-am revenit. Si joi inca nu stiam rezultatul analizelor, dr nu venise la vizita desi era in spital...si ne spusese cu o zi inainte ca vom pleca acasa si facem tratament cu siropuri. Spre seara eram deja disperata ca nu stiam nimic si am inceput sa urlu si sa tip pe hol pana a venit dr si mi-a spus ca are faringo-traheita, anemie si o usora pneumonie...si pentru ca am urlat la ea ca imi pierd laptele de oboseala si din cauza stresului provocat de faptul ca nimeni nu spune nimic, mi-a ,,oferit'' camera de rezerva, unde am putut si eu sa imi intind spatele putin, ca altfel picam pe acolo. Tot atunci ne spune ca sambata la pranz plecam acasa. Asta a fost prima amanare. Pana sambata nu am mai vazut-o decat cand a venit sa ma intrebe de suntem mai bine si ATAT! Iar sambata la pranz nici urma de externare sau de vizita...merg peste ea la cabinet si imi spune ca duminica plecam, ca ultima doza de penicilina e la ora 6 dimineata, apoi vine sa il consulte si gata. Sambata sotul nu a fost la munca pentru a veni sa ne aduca hainele si sa ne ia de acolo, iar amanarea l-a scos din sarite de a inceput sa tipe si el pe hol, facand ca trenul si nimic altceva, printre urlete spunand ca vine dimineata sa vorbeasca cu dr despre toate astea. SURPRIZA: duminica la 6 apare asistenta, face tratamentul si nu ii scoate branula, ca ea nu stie de externarea mea. Peste 2 ore apare cu un teanc de hartii si imi spune ca alea reprezinta iesirea din spital. Unde era dna dr???nu se stia...asa ca am plecat fara sa stim daca Vlad e mai bine la plamani sau nu, ceea ce e cert e ca nu mai tuseste, mananca mult si des (ca trebuie sa puna la loc ce a pierdut in zilele cand nu a mancat), rade mult si ,,vorbeste'' non-stop de stau langa el.
De ieri seara ii dau siropuri si ii plac, rade cand i le dau. problema e ca nu mai vrea sa stea fara mine deloc si ca se sperie destul de usor de orice zgomot. Sper sa isi revina.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

BEBECRIS - iti dai seama ca n-am facut poze special, insa in asta care am pus-o aum in album se vede foarte bine. In poza asta e leucoplast dintr-ala normal, i-am pus 2 zile pana sa cumpar aerat...asa de fixata eram ca e clapauga urechea ca nu am asteptat sa cumpar, am pus ce aveam in casa. Seara, la baita se uda si il dadeam jos si puneam apoi altul. So...ultima poza din albumul meu...de acolo din albumul nostru.

MARI-MARIUK - sistemul nostru de sanatate nu inceteaza sa ma surprinda...no comment pentru "aventurile" voastre

Mergi la inceput

Mari, din pacate asta e sistemul in care traim, nu au pic de suflet chiar de e vorba de bebelusi, de niste fiinte nevinovate.
Sotul meu a fost operat la cap si dupa operatie, i-al pe dr de unde nu-i. Am asteptat in zadar sa iasa la usa sa-mi spuna cum se simte sotul meu, daca a reusit operatia. Dupa cateva ore am reusit sa dau de el in cabinet si stupoare.. nici macar nu mai stia despre ce pacien este vorba, de cine intreb. A trebuit sa il derscriu ca sa-si dea seama cine e. Si ce raspuns crezi ca am primit? Nu stie daca a reusit operatia. Pai el nu a vazut daca a scos din tumoare sau nu?? Si i-am mai dat si o caruta de bani. Din fericire, problema s-a rezolvat in Germania, unde am fost tratati omeneste.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

BEBECRIS - iti dai seama ca n-am facut poze special, insa in asta care am pus-o aum in album se vede foarte bine. In poza asta e leucoplast dintr-ala normal, i-am pus 2 zile pana sa cumpar aerat...asa de fixata eram ca e clapauga urechea ca nu am asteptat sa cumpar, am pus ce aveam in casa. Seara, la baita se uda si il dadeam jos si puneam apoi altul. So...ultima poza din albumul meu...de acolo din albumul nostru.

MARI-MARIUK - sistemul nostru de sanatate nu inceteaza sa ma surprinda...no comment pentru "aventurile" voastre

Pai, cred ca nu ai facut-o special. La al meu e putin mai departata de sus. Se indoaie toata urechea, nu numai lobul. I-am lipit-o si eu mai devreme si astept sa vina sotul de la servici si sa cumpere dinala aerat.
La voi s-a rezolvat problemuta?

Mergi la inceput