Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun hellooo Petru a dormit toata noaptea PREMIERA, la 6.40 l-am trezit sa-i dau tzatzi pt ca trebuia sa o pregatesc pe Ema de scoala si nu voiams a se trezeasca cand trag de Ema care e adormita Aseara Ema a luat bebelusii la rand, si-a ales unul si l-a plimbat in carutul ei, i-a cantata si l-a leganat ...asa cum ne vede pe noi cu Petru , ne-a emotionat pana la lacrimi Acum Petru inca doarme, am baut o cafeluta slaba cu lapte si imi fac curaj sa ma apuc de ordine..m-a sunat si soacra sa ma intrebe daca am nevoie de ajutor, cand nu am nevoie? in fiecare zi am cate ceva de facut...de multe ori nu am spor din cauza oboselii, pt ca ma trezesc sa inveles bebelusul, sa o verific pe Ema daca e invelita va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana MINUNATA BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
Bravo Ema! Felicitari, chiar e o realizare!
Si eu am stresul asta... sa nu fie treaz si marait Darian fix cand trebuie s-o pregatesc pe Bia pentru gradinita.
Vezi cum se aseaza toate...parca a citit soacra ce te plangeai tu zilele trecute.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
idalis spune:
Adelina daca tii neaparat sa il inveti cu suzeta, incearca sa o schimbi, poate nu ii place modelul. Piciul meu nu accepta suzetele care sunt curbate spre cerul gurii. Desi e mare fan al suzetei din 4 marci de suzete doar un singur tip il accepta. Sa fii atenta la marimea suzetei, sa fie pt varsta copilului. Conteaza si forma exterioara, sa nu il jeneze la nasuc sau barbie, sa fie aerisita, etc. Poate daca gasesti modelul potrivit iti va accepta suzeta. Stiu ca e un subiect controversat, dar eu sunt pro suzeta pt ca il linisteste si adoarme mai usor. Atat timp cat e de calitate si potrivita pt bebe, e mai ok suzeta decat sa-l vad cu degetele in gurita mereu
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
pop_adelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idalis Adelina daca tii neaparat sa il inveti cu suzeta, incearca sa o schimbi, poate nu ii place modelul. Piciul meu nu accepta suzetele care sunt curbate spre cerul gurii. Desi e mare fan al suzetei din 4 marci de suzete doar un singur tip il accepta. Sa fii atenta la marimea suzetei, sa fie pt varsta copilului. Conteaza si forma exterioara, sa nu il jeneze la nasuc sau barbie, sa fie aerisita, etc. Poate daca gasesti modelul potrivit iti va accepta suzeta. Stiu ca e un subiect controversat, dar eu sunt pro suzeta pt ca il linisteste si adoarme mai usor. Atat timp cat e de calitate si potrivita pt bebe, e mai ok suzeta decat sa-l vad cu degetele in gurita mereu Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) pozele noastre |
pai am 4 suzete pana acum...de silicon, de latex, forma rotunda, forma tesita, toate sunt pt o-3 luni..nu stiu ce sa mai incerc. poate imi poti recomanda tu o marca. eu am de la nuk, canpol si chicco.
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia
idalis spune:
Adelina, noi avem tommee tippee, difrax, mam si avent. Preferam Mam si Avent pt forma. Noaptea folosim suzeta Avent fosforescenta de noapte. Noi am trecut la 3+ pt ca cele 0-3 luni le scapam din gurita. Sfatul meu : incearca mai multe modele pana gasesti ceva potrivit pt el.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
puiutza spune:
Neata si de la noi!
Mari dar de ce nu folosesti sac de dormit...eu la amandoi amsac de dormit si nu mai am problema cu invelitul dezvelitu' peste noapte.
mihaelka77 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Mari-Mariuk bine ai revenit. Multa sanatate lui Vladut.
Noi avem inca mucisori albi care nu curg (sunt undeva sus in nas)si m-am saturat sa o chinui pe Petra cu batista bebelusului....Cu cat o aspir mai mult cu atat face mai multi mucisori....
Uneori imi vine sa ma urc pe pereti cand are Petra ceva ( mucisori, tuse, nervi) mai ales ca sunt singura si cam trebuie sa le fac pe toate. Am zile cand pic de oboseala si ma impiedic pe loc drept. Dar trec; daca vad ca nu se mai poate imi rezerv o zi in care nu fac nimic decat sa ma ocup de Petra si sa lenevesc. Dupa aia nu stiu de ce sa ma apuc mai intai
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI. Sa cresteti mari si sanatosi!!!!
LoraG76 spune:
'Neata!
Mariuk, multumim pt. cafea, acum o beau. Poate mai ramane ceva si pt. mai tarziu, ca-s cam cheauna..s-a trezit des bolfosenia si-a tocait asta noapte.
Mari, un pupic Emei, e o dulce!
Mihaela, ce-i mai dai Petrei sa manance? Adelina a mai gustat gutuie coapta si dovleac copt. Pana acum i-a placut cam tot ce i-am dat, dar cel mai mult ma incanta ca ii plac legumele. Momentan, cel putin...sper sa nu-si schimbe optiunile mai tarziu.
puiutza, ma bucur ca v-au placut cartile!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mihaelka77 spune:
Lora i-am dat dovleac copt amestecat cu un pic de lapte...azi tot dovleac si cred ca supa. Am mai incercat sa ii dau suc de mandarina (era tare dulce) dar s-a strambat de parca i-am dat lamaie.
selenar spune:
Lora, ce i-ai dat mai intai Adelinei? Ma refer la diversificare...din ce scrii imi pare ca sunteti fruntase la capitolul acesta.
LoraG76 spune:
Intai i-am dat suc de morcov si suc de mar. Suc de mar i-am dat doar de 2 ori, insa, in rest mar ras. Apoi supa clara, adica fara legume in ea, in primele 3 zile, insa de atunci ii dau cu legume pasate - morcov, telina, pastarnac, radacina de patrunjel. Mai nou, pun si ardei la fiert, insa nu i l-am pasat, inca.
Eu i-am mai dat zeama de la portocala si de la clementina - f. putin, de vreo 3 ori si, la fel, s-a strambat, dar nu cred ca pt. ca nu i-a placut, ci pt. ca e mai pronuntat gustul, mai acrut...
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)