Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Buburuza, Sabina, sa va traiasca micutii crestini :)

Am vazut poze de Sofia cea chic, as vrea sa vad si poze cu Nicklas

Ce emotii am cand va citesc - duminica viitoare avem si noi botezul. Abia astept, dar sunt curioasa daca scapam fara urlete

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

seara buna!

sabina, bubu, puiutza, ma bucur ca ati revenit pe aici! si felicitari pt botezul puilor!
Buburuza, ti-am vazut mica domnisoara cocheta! cred ca e o adevarata incintare sa-i cumperi accesorii mici si dragalase!

Fulguta, prin aceleasi stari privind greutatea piciului am trecut si eu. Ce pot sa-ti spun e sa te lasi de sportul asta extrem cu cintarul.
Ajunsesem la deprimare, nu altceva! Imi venea sa dau navala in LP si aveam senzatia ca tot chinul meu de al alapta e in zadar, ca orice as face laptele nu e bun si nu-l ajuta sa creasca. Mi-am gasit echilibrul in sotul meu care imi zicea sa dau pace copilului, ca arata excelent, nici pe departe a mort de foame sau subnutrit, si atita timp cit trendul e ascendent inseamna ca totul e in ordine.
Iar despre Mara ta, daca pot spune un singur lucru, acela e ca arata... stii si tu cit de bine
In prezent, il cintaresc pe Tudor din oki si sunt multumita.
Stiu ca la momentul asta prea mult n-o sa te linisteasca ce am zis, ca si eu pina n-am scormonit internetul sa aflu niste raspunsuri nu m-am potolit. Si unele le-am aflat chiar cu ajutorul tau Pune cintarul deoparte!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimi!

Vreau sa multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea referitoare la greutatea Marei: Camisv, summertime, bebecris, irina.

Iunia,raspunsul tau m-a mai linistit.

Fistiq, la capitolul teorie sunt pusa la punct, la practica... sunt corijenta.Din teorie stiu ca atata timp cat face kk, uda pampersul dintre mese, este vesela si vorbareata, pedaleaza si nu stagneaza in greutate, este bine. Cine stie poate ca asa cum a zis si Iunia, in luna 2 spre 3 ia mai putin in greutate. Toata treaba asta, coincide cu trecerea de la biberon la san direct. Poate nu mai stie sa suga la san si se multumeste doar cu ce primeste?
Nu i-am facut proba suptului decat o zi. Incepusem sa o iau razna si am intrerupt practica asta.

Azi Mara face 3 lunite. Sa-mi traiasca si sa fie sanatoasa.
Maine mergem la pediatru si am sa ridic si problema greutatii. Sper sa fie doar un pitic de al meu.
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

'neatza si de la noi!
Mara ! Sa cresti mare si frumoasa! Fulguta sa-ti traiasca printesa si sa aveti numai clipe de bucurie impreuna.
La multi ani si celorlalti copii care au mai crescut azi cu o lunita.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaa!!!! VA E DOR DE O CAFEA FACUTA DE MINE???
Daca da, va servesc cu cea mai mare placere. Si dau si un sandvis plus un fruct(clementine).

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

multumim ! buuunaaa cafeaua...mmmmmm

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
Mari bine ai venit inapoi! Pupam pe Vladut cel voinicel! Multumim de cafeltuta si de micul dejun!
La multe luni si multi ani Bianca Gabriela,Mara Elena,Ioana adelina,Carin Maria,Tudor,.

E nevoie urgenta de sānge B3 NEGATIV - fetita nou nascuta - mama a decedat saptamāna trecuta - va rog sa trimiteti mai departe mesajul pāna se gasesteo persoana ce poate si doreste sa salveze acest bebelus. Numarul de telefon īl aveti aici : - 0741 864 495 - 0765 262 424 multumiri .....mereu ajuta sa faci un bine...macar trimite mai departe..macar atat

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare si multumim de cafeluta!

SABU - criminala faza!

BUBURUZA - bine ai revenit cu micuta crestina!

Nici nu stiu ce am vrut sa va mai zic.
Si eu merg pe principiul ca daca ia in greutate nu conteaza cat ia, bine ca ia...

Nu stiu daca urmariti emisiunea "I didn't know I was pregnant".. pe mine ma amuza teribil. Pe langa ineditul situatiei ca nasc femeile ale pe te miri unde, aseara mi-a atras atentia un bebe simpatic foc. Dupa ce au prezentat cazul mamei care l-a nascut fara sa stie ca a fost insarcinata, acum il arata pe el, care era bine merci la varsta de 5 luni. Ce credeti ca facea bebele??..mergea de-a busilea pe o paturica prin curte. Si mama zicea ca la 2 luni se rostogolea... chiar spunea ca se mira toata lumea de ce evolutie are. Chiar era simpatic rau de tot, o bucatica de omulet acolo care mergea el in 4 labe .... la varsta aia....

Sar si eu de la una la alta.

Am schimbat si eu sambata asternutul din patul lui Darian, dupa ce vineri abia-l schimbasem ca a gasit sotul pisica dormind ca o lady acolo...bine i-o fi fost. Cine stie de cate ori o fi comis-o si eu habar n-am... daca ar sta numai in casa poate nu mi-as face mari probleme dar cand stiu ca circula pe afara, prinde soricei si cine stie pe unde mai merge

Saptamana asta mi-am fixat target cu sotul: sa gasim nasi pentru botezul lui Darian ... cred ca suntem ultimii la capitolul asta.

Mai mult ca sigur o sa-si dubleze si Darian greutatea la 4 luni, o s-o si depaseasca dupa cum vad eu....ia cam 35 g pe zi in ultimul timp... da si ma suge de parca la fiecare masa n-ar mai fi mancat de o saptamana.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata!
sa fac si eu cunostinta cu sabina(o intamplare super haioasa, m-a facut sa incep ziua cu un zambet), selenar, mari-mariuk(ma bucur ca e mai bine puiu tau si ca sunteti acasa, stiu cat stres este sa fie bolnavior), sabu, buburuza, loraG, danny, summertime, camisv, iunia, puiutza, nikolici, eveline.
- bine v-am gasit fetelor!!!
- ieri nu am mai apucat sa intru ca am fost plecati in vizita la neamuri...BTW, numai al meu este asa speriat cand mergem in alta casa sau cand vine lume noua la noi? e marait si sta numai speriat...ce gangureala, ce zambete...nimic!!!
- desi nu sunt fana suzetelor, trebuie sa-l invat pe al meu pici sa o ia pt ca imi foloseste de multe ori tztzi pe post de suzeta, sau pumnuletul lui..nici cum nu e bine...offfff...azi de la 5 se tot trezeste si se agita si cauta sa pape, pe cand il iau si il pun la tzitzi suge de cateva ori apoi incepe sa moflaie si adoarme...il pun inapoi in patutz..dupa 15 min iar incepe si cauta sa pape...il iau iar dar de data asta nu-l mai las sa adoarma si il tot pun sa traga...vezi de unde...tot moflaiala, incerc sa-i bag suzeta...se stramba de numa o mesteca intre gingii si o scuipa...cum sa mai procedez oare?

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hellooo
Petru a dormit toata noaptea PREMIERA, la 6.40 l-am trezit sa-i dau tzatzi pt ca trebuia sa o pregatesc pe Ema de scoala si nu voiams a se trezeasca cand trag de Ema care e adormita
Aseara Ema a luat bebelusii la rand, si-a ales unul si l-a plimbat in carutul ei, i-a cantata si l-a leganat ...asa cum ne vede pe noi cu Petru , ne-a emotionat pana la lacrimi

Acum Petru inca doarme, am baut o cafeluta slaba cu lapte si imi fac curaj sa ma apuc de ordine..m-a sunat si soacra sa ma intrebe daca am nevoie de ajutor, cand nu am nevoie? in fiecare zi am cate ceva de facut...de multe ori nu am spor din cauza oboselii, pt ca ma trezesc sa inveles bebelusul, sa o verific pe Ema daca e invelita

va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana MINUNATA

Mergi la inceput