dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 9
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yellowella anul trecut in iunie, cat timp a fost in concediu? stiu ca ai dreptate ca e si el om si are familie, dar ma apuca disperarea cand ma gandesc ca nu nasc cu el, mai ales ca este un doctor extraordinar. m-a apucat plansul cand am citit ca s-ar putea sa plece.m-am mai calmat intre timp. o sa tin picioarele stranse ca sa nu iasa pana ce se intoarce:)) |
Cred ca in jur de o saptamana. Te inteleg, ca si eu am avut acelasi stres.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Camica_24 spune:
Buna, mi-am facut programare la Medical City Marti 22 Martie. Daca aflu ceva de concediul domnului doctor o sa va anunt. Sper sa nu trebuiasca sa imi caut iar altul... Va pup si sa aveti o nastere usoara!!!
carmenpit77 spune:
Doamne ce de gravidute ale d-lui dr nasc la sf lui mai. Si eu sunt una dintre ele. Sa de Domnul sa fie bine pt toata lumea.
Voiam sa le intreb pe mamicile care au nascut recent la F dc mai exista saloanele cu plata si dc merita sa mai iei un astfel de salon tinand cont ca fost renovat tot spitalul.
Camica_24 spune:
Buna carmenpit, Doamne ajuta sa fie bine, iti doresc sa ai cea mai usoara nastere si poate ne intalnim in spital, cine stie?... Imi spui si mie mai multe despre domnul dctor, te rog? Merg pentru prima data la el maine... Sper sa fie bine... Pe tine te-a monitorizat pe tot timpul sarcinii? Eu am emotii mari ca sunt si tanara si e primul copil...
dianaemma spune:
Buna ziua gravidutelor si mamicilor,
Sunt noua pe aici si imi place ca sunteti o echipa si discutiile sunt foarte ajutatoare.
Am 26 de sapt si merg la Dl. Haiduc Catalin , pana acum numai cuvinte de lauda.
Sincer ma preocupa si pe mine concediul dansului dar sa nu uitam , asa cum a mai spus si o alta graviduta este si dansul om.
La mijlocul lunii iunie sunt programata pt nastere, am emotii si vreau sa fie totul natural.
Pe 01.04.2011 am programare la MedicalCity si am sa il intreb de concediu, bineteles am sa postez ceea ce aflu.
Daca ma puteti ajuta cu info legate de tarifele unei nasteri naturale, am mari emotii si mai am destul timp.
Las o adresa de e-mail in speranta ca ma puteti ajuta :diana.roman87@yahoo.com sau diana_gologan@yahoo.com
Am incredere in cele spuse de voi ca sunt probate si pe pielea mea majoritatea pana acum.
Va multumesc frumos,
Zi buna!
sarcina / nastere usoara!
PS: legat de bagajel unde pe site pot gasi informatii?
Diana
yellowella spune:
pentru info legate de bagajelele voastre in tra aici: http://www.spitalulfilantropia.ro/sectie_neonatologie.html
tarifele nu le am nici eu
sper sa ti le trimita cineva
iana_62002 spune:
Buna,Yellowella
Referitor la tarife, postez si eu ce am gasit pe aici, nu stiu cat sunt de adecvate dar poate se dau mai multe fete/mamici cu parerea.
postat de o mamica: daca vrei sa stai la rezerva e 300 ron pe noapte, daca vrei la salon nu costa nimic.
La doctor se da intre 700-1000 RON pt nastere naturala, 1000-1500 pt cezariana.
La moasa 100 ron.
Anestezist, 150-200 ron,
asistent anestezist 100 ron.
La toaletare/ calmant / orice ai nevoie de la asistenta cam 5 ron.
Desfundare canale sani, 10 ron.
La neonatologie, pt baita bebelului, daca vrei sa vezi si sa te ajute 10 ron.
La neonatolog 100 ron.
Schimbat pat, daca ai nevoie, 5 ron
cam asta am reusit sa aflu si eu......sper sa fie bune.
sarcina/nastire usoara
Iana
carmenpit77 spune:
Camica iti urez multa bafta in sarcina.
Eu am fost la dr Haiduc la ambele sarcini si totul a fost f bine. Este un adevarat profesionist, o persoana f rabdatoara si poti sa-i pui ce intrebari vrei ca nu se supara.
Eu am facut cezariana la dansul si a fost f atent cu mine, a venit sa ma viziteze pe salon in fiecare zi, deci sa ai incredere ca totul a isi bine
Camica_24 spune:
Multumesc mult Carmenpit de urari si mai ales de incurajari! Abia astept sa merg la dansul. Am programare azi la 16:00. O sa povestesc cum a fost. Va urez tuturor gravidutelor nastere usoara si multa sanatate! Mai vorbim mai pe seara... Aveti grija de voi!
yellowella spune:
am si eu o intrebare mai delicata pentru cele care au nascut natural.
la internare vi s-a facut clisma? cred ca in momentul nasterii nu mai poti controla nimic si este foarte jenant sa te scapi pe acolo.
cum se procedeaza?
merci anticipat!