dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaemma spune:

@ Iana si eu nasc tot pe 21 iunie :)
am fost la Medicalcity pe 31 si cu adevarat mi-a transmis ca are concediul programat la sf lunii iunie inceputul lunii iulie.
dandul pomenea de dl Florin Popescu, sa fiu linistita ca sunt pe maini bune.
Legat de prima vizita cu dl doctor, este un om calm, iti va cere sa faci analize mai deosebite cum ar fi cele de imunologie toxoplasma, listerie,CMV si asa mai departe. cateva analize tot de sange dar mai uzuale, o eco transvaginala si probabil una abdominala sa stie cum este bebe. nimic dureros!
Va doresc sarcina usoara !

Zi buna,
Cu drag
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianaemma

@ Iana si eu nasc tot pe 21 iunie :)
am fost la Medicalcity pe 31 si cu adevarat mi-a transmis ca are concediul programat la sf lunii iunie inceputul lunii iulie.
dandul pomenea de dl Florin Popescu, sa fiu linistita ca sunt pe maini bune.
Legat de prima vizita cu dl doctor, este un om calm, iti va cere sa faci analize mai deosebite cum ar fi cele de imunologie toxoplasma, listerie,CMV si asa mai departe. cateva analize tot de sange dar mai uzuale, o eco transvaginala si probabil una abdominala sa stie cum este bebe. nimic dureros!
Va doresc sarcina usoara !

Zi buna,
Cu drag
Diana

Buna, dianaemma!!!
Ma bucur ca mai e cineva care naste in aceasi zi cu mine!!!!
Sper sa ajungem cu atunci si poate totusi i-l prindm pe d-ul dr. Haiduc pe ultima suta de metri!!!!

pana atunci sarcina usoara si ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikymirror spune:

Buna tuturor.
astazi sunt programata la dl.dr, in sfarsit!De-abia astept sa-l cunosc pe dr.Haiduc si sa vad daca totul este in regula cu bebe.
Va povestesc cum a decurs consultatia si care au fost recomandarile.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Buna fetelor,

azi am primit rezultatul analizelor obligatorii si am glicemia cam mica (68 mg/dl) cand ea de fapt trebuie sa fie intre 79 - 115. Nu stiti, trebuie sa ma ingrijorez? Mai am si Eritrocitele mai putine si Limfocitele... Iar Leucocitele le am mai mari... Nu stiti care ar fi cauzele si daca trebuie sa ma ingrijorez? Am mai facut odata analizele astea la inceputul sarcinii si au iesit toate in intervalele normale. Acum am 32 de sapt... Sper sa nu fie nimic grav... Va rog daca aveti idee despre asta spuneti-mi si mie cate ceva...

Va pup si va doresc sarcini/nasteri usoare!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Camica_24

Buna fetelor,

azi am primit rezultatul analizelor obligatorii si am glicemia cam mica (68 mg/dl) cand ea de fapt trebuie sa fie intre 79 - 115. Nu stiti, trebuie sa ma ingrijorez? Mai am si Eritrocitele mai putine si Limfocitele... Iar Leucocitele le am mai mari... Nu stiti care ar fi cauzele si daca trebuie sa ma ingrijorez? Am mai facut odata analizele astea la inceputul sarcinii si au iesit toate in intervalele normale. Acum am 32 de sapt... Sper sa nu fie nimic grav... Va rog daca aveti idee despre asta spuneti-mi si mie cate ceva...

Va pup si va doresc sarcini/nasteri usoare!

32+

buna, Camica_24!
nu te ingrijora asupra analizelor, e normal sa fie unele mai mari altele mai mici. Asa am patit si eu, la care dr. mi-a spus ca in timpul sarcinei organismul e supus la multe si e normal ca unele rezultate sa fie mai mari - altele mai mici. sfatul meu stai linistita tu ca sa fie si bebele linistit, nu te ingrijora degeaba. O sa vezi ca nu e nimic grav cand o sa te vezi cu d-ul dr. Haiduc. mai e o chestie foarte importanta nu citit tot ce-ti pica pe net....fiecare organism reactioneaza si se manifesta in mod diferit, deacea suntem atatea pe planeta asta si atata diferiti!!!!
Bucurate de sarcina, razi mai mult, fii fericita si totul va fi bine!!! gandeste pozitiv!!!
pupici si numai bine, Iana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Multumesc mult Iana, ma ingrijorasem mai mult pentru ca la inceput mi-au iesit bine si credeam ca asa trebuie sa fie :D Cand o sa merg la dl dr o sa i le arat si dumnealui. Iti multumesc din suflet ca m-ai facut sa ma simt mai bine Te pup si iti doresc si tie tot ce e mai bun!

Pe 13 aprilie voi merge la ecografia de trimestrul 3, sunt foarte nerabdatoare sa o mai vad pe Irinuca mea .

Va pup si va doresc multa sanatate si nastere usoara!
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Buna fetelor!

Pana acum v-am citit din umbra, dar mi-am luat inima in dinti si am profitat de o pauza ca sa scriu.
Si eu am nascut cu dr. Haiduc, in ianuarie, un grasunel de 4 kg.
Dl doctor se comporta exemplar si la spital si la clinica.

Sarcini usoare la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikymirror spune:

Buna tuturor!

ieri am avut primul consult la dr.Haiduc si mi-a facut o ecografie 3D.Trebuie sa spun ca m-a impresionat faptul ca explica tot ce vrei cu un calm uimitor si are grija sa intelegi ceea ce spune.
Mie mi-a facut o impresie buna, cel putin pana acuma.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne81 spune:

Buna,Albinutzzza!

Multumim ca ti-ai facut timp sa intri pe forum. Daca ai nascut asa de recent, poate esti draguta sa ne povestesti experienta nasterii la filantropia cu dl doctor. La bebeul tau de 4 kg cumva dl Haiduc a considerat ca este nevoie de cezariana? Si daca nu, cum a fost nasterea naturala in aceste conditii? ai facut epidurala, a durat mult travaliul, esti multumita de conditiile din spital?
Sunt multe intrebari, nu te supara, raspunzi daca si cand poti.
Sanatate si tie si voinicului!

Si da, pentru toate fetele care ne citesc, confirm si eu, dl doctor este de admirat pentru cum se comporta atat la spital cat si la privat, adica cu rabdare, cu profesionalism. Oriunde consulta, simti ca esti respectata, ascultata, luata in serios.

Anne

Citat:
citat din mesajul lui Albinutzzza

Buna fetelor!

Pana acum v-am citit din umbra, dar mi-am luat inima in dinti si am profitat de o pauza ca sa scriu.
Si eu am nascut cu dr. Haiduc, in ianuarie, un grasunel de 4 kg.
Dl doctor se comporta exemplar si la spital si la clinica.

Sarcini usoare la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Buna fetelor,

Pe 18 ianuarie am nascut cu Dr. Haiduc. Experienta a fost una minunata, iar oamenii de nota 100000. Imi lipseste talentul de narator, dar as vrea sa va impartasesc parerile mele.
La spital am ajuns dimineata, pe la 7 30 - contractiile incepusera pe la 12 30 noaptea. Sotul meu l-a sunat pe doctor si i-a spus ca am contractii din 10 in 10 minute, iar acesta a spus ca au
ajunge in maxim 20 de minute la spital. La controlul din camera de garda mi-a spus ca sunt dilatata 5-6 cm si m-a intrebat daca vreau anestezie epidurala. I-am raspuns ca am la mine kitul si ca, daca totul e ok, as vrea. Apoi a spus ca din moment ce am rezistat pana acum, imi recomanda sa nu mai fac anestezia - o recomandare ce s-a dovedit a fi una foarte pertinenta. A mai facut o ultima echografie sa verifice greutatea - aproximase 3800 gr si sa vada daca mai are cordonul in jurul gatului - il mai avea.
Apoi fugutza la garderoba, m-am schimbat, mi-am pupat sotul si parintii si am plecat incarcata cu 100 de bagaje spre sala de travaliu/nastere. Era in jur de ora 9. Emotiile incepeau sa fie tot mai puternice. In sala de travaliu era o asistenta care curata masa unde il pune pe bebe si imediat a venit si prima moasa - s-a prezentat - acum eu nu mai stiu care e care, stiu doar ca le cheama Oana si Mihaela - mi-a spus ca ea o sa fie una din moase, ca totul va fi ok, etc. Dupa 5 min am ramas singura, m-am plimbat un pic, mi-am sunat niste prieteni sa le spun ca vine bebe.
Nu mai stiu cat timp a trecut - probabil ca 10-15 min - pana a venit doctorul si m-a intrebat cum ma simt si daca inca sunt sigura ca nu vreau anestezie. M-a atentionat de faptul ca urmatoarele contractii vor si mai puternice, mai dese si mai intense - eu inca le aveam la 10 min si foarte suportabile - si ca imi vor pune o perfuzie cu oxitiocina pentru sustinere. Eu ca o viteaza ce sunt m-am tinut tare pe pozitii. Nu vreau anestezie!
A revenit dupa 10 min si mi-a rupt apa. Atunci sa vezi contractii...... Muuuuuuult mai dureroase si mai dese. Mi-a explicat cum trebuie sa respir, sa nu ma concentrez pe durere. Era foarte calm si pozitiv si mi-a transmis si mie starea. Dupa 30-40 de min cand m-a controlat mi-a spus ca sunt dilatata complet si acum asteptam sa se angajeze bebe - nu stim cat mai dureaza. Imediat a venit si dr. Peltecu, care m-a controlat si el in imp ce dr ii spunea cate ceva despre sarcina mea.
Nu stiu dupa cat timp am inceput sa am senzatia de impins si le-am strigat pe moase, care au venit imediat si nu au mai plecat de langa mine. M-au incurajat, mi-au explicat cum sa trag aer si cum sa imping eficient.
A venit si doctorul echipat de primire - cu masca si cu o tichie super haioasa - si cu toate incurajarile lor si eforturile mele s-a nascut minunea mica de 4 kg si 56 cm la ora 10 56. A urmat cusutul, etc, apoi m-au dus intr-o sala alaturata unde am stat cam 50 de min, apoi fuga in salon - s-au nascut multi bebei in ziua aceea si nu mai aveau locuri in travaliu.
M-am intins o gramada...si ar mai fi multe de spus.

Acum sa raspund si la intrebari.
Problema de cezariana nu s-a pus. Eu am dorit o nastere naturala, iar dl doctor a fost de acord.
Conditiile din spital au fost bune. Camera curata - veneau infirmierele 1 data pe zi si spalau. La baie un pic cam murdar - multe lauze..va puteti imagina. Ce nu mi-a placut a fost orarul de alaptat: 6 dim, 10, 14, 18, 21, 00 si ca le dadeau supliment daca nu era inca ora de alaptat. Eu am cotizat la fiecare asistenta si cu putina bunavointa te chemau cand plangea bebe. Nu mi-a mai placut ca a trebuit sa trag de o asistenta ca sa imi arate una alta la bebe si sa il spele...saracu era asa murdarel pe cap. La externare medicul pediatru sau neonatolog..nu stiu exact, mi-a spus f senina ca piticu are clavicula fisurata..de la nastere..dar ca e ok, plus ca ii curgeau si ochisorii, dar si asta e ok. Nu i-am dat nimic..si nici ea mie explicatii si am asteptat cu nerabdare sa vina pediatra acasa in vizita sa ne spuna ce si cum. Deci la capitolul asta nu mi s-au parut f pregatiti. In rest..totul ok. haiduc a venit in fiecare zi sa ma vada..aduca miercuri si joi..joi la 12 am plecat. Mancarea e cam putina..sau eram eu prea fomista. Asistentele care fac toaleta sunt f ok, m-au ajutat si la desfundarea canalelor, aveau o gramada de sfaturi utile...
Daca mai aveti intrebari, va astept.
Multumesc pentru rabdare!

Va pupa o mamica fericita si bebe Stefan!

Mergi la inceput