dr Catalin Haiduc (7)

dr Catalin Haiduc (7) | Autor: Eseea

Link direct la acest mesaj

hei gravidutelor, La multi ani si sarcini usoare!!

eu nu mai sunt gravida demult, asa ca organizati-va va rog

va mai deschid eu un capitol nou dar nu prea mai am ce cauta aici asa ca....sarcini usoare si numai bine!

aici aveti capitolul vechi :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156350

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eseea, chiar ma gandeam cand o sa deschizi capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

La multi ani, Ionela si tuturor fetelor care poarta acest nume frumos! Sa fiti sanatoase!(scuzati intarzierea)

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Anca

Mergi la inceput

Multumesc frumos celor care au votat printesa mea.
Am reusit si noi sa punem poze la semnatura cu grasuna

Lore, ce mai faci? Ce face bebe? V-ati obisnuit toti?

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Multumesc frumos celor care au votat printesa mea.
Am reusit si noi sa punem poze la semnatura cu grasuna

Lore, ce mai faci? Ce face bebe? V-ati obisnuit toti?

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Poze Raisa

Ionela, v-am votat si eu ! Ne-am acomodat, bebe a crescut si e mai grasut (4700 g). Joi facem o luna!

LORE mami de VLAD ANDREI (20.12.2010)

Mergi la inceput

Lore, multumesc pt vot.
Eseea
Ma bucur ca sunteti bine. Raisa mea a acit putin si a avut febra, dar in rest e ok. Avem 3 luni si 17 zile si duminica avea 6200g. E o gogosica zambareata

Poze Raisa

Mergi la inceput

Buna, fetelor! In sfarsit reusesc sa mai intru si eu... Ma bucur ca sunteti bine. Si noi crestem, avem 5 kg si marti facem trei luni. Eu am schimbat prefixul duminica, drept pt care mi-a facut si viezurasul meu un cadou: un kk maaare , ceea ce la noi e motiv de sarbatoare, deoarece face fix la trei zile, cu toate picaturile noastre...Apropos, voi le faceti masaj buburuzelor cu ulei? Eu i-am facut inca de la inceput, dar doctora mi-a zis ca se obisnuieste pielea sensibila si mai bine nu-i dam. Si inca un lucru: ni s-a recomandat sa facem eco de sold si eco renala (are un pedicul la ureche), dar noi facem 4 luni pana la programarea facuta. Eco de sold nu se face mai devreme? E ceva ce ar putea sa ma sperie? Voua, celor cu fetite, vi s-a recomandat sa faceti? Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Help! Eu nu stiu cum se pun pozele la semnatura...

Mergi la inceput

Anca, noi am facut eco de sold pe la 3 luni si cateva zile. Totul e ok. Am mai facut eco la burtica si i-a verificat si capul. A zis dr ca are mintea creata si ca o sa aiba multe idei, cica pe oase deja a inceput sa se depuna calciul.
Noua nu ne-a recomandat nimeni sa facem eco astea, le-am facut ca am auzit ca asa e bine, ca se pot depista multe eventuale probleme.
Am facut eco la CMU.

Poze Raisa

Mergi la inceput

Ionela, noi suntem d-aia cu multe moase, adica avem dr de familie unde am facut vaccinul, dar e cam , mai avem inca o pediatra la care am mai apelat (momentan nu mai locuiesc in Bucuresti) si acum mergem la Medlife in Drumul Taberei la dr. Denis Stanescu, care mi se pare ok. Ne-a recomandat sa mergem la eco la dr. Stamate la Medlife Grivita, pe motiv ca ar fi cel mai bun. Dar si foarte aglomerat...Sper sa nu fie tarziu.

Mergi la inceput