FIV in Ungaria 123

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaflorea

Fetelor, trebuie sa va intreb ceva. Am hotarat luna asta sa iau AC , ca sa-mi odihnesc ovarele, si am inteles ca la 7 zile dupa intrerupere iti vine cm. Acuma , eu in loc sa incep cu ele in prima zi, am uitat si am inceput in a doua, si odata am uitat-o de tot. Intrebarea mea este: poti trisa si sa-ti prelungesti tratamentul, sau sa-l scurtezi ,ca sa controlezi data la care sa-ti vina rusii? Ca ar trebui sa fac vizita la Debrecen luni, in 31 si am Colocviu pentru gradul I in ziua aia la Oradea si nu am cum sa amestec treburile. HELP!!!!

Irina, ca sa amani rusii, incepi o noua tzipla de Ac fara sa faci intrerupere intre ele si iei din ea atatea pastile cat sa-ti iasa tie socotelile, cate zile vrei sa amani. Mie de ex imi vin rusii la 5 zile de la intreruperea AC, nu la 7 zile, si in tineretile mele imi venea la 3 zile. Eu stiam ca in mod normal rusii vin la 3 zle de la intrerupere....7 zile faci pauza ca sa poti incepe o alta tzipla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

ronna
multumesc frumos pt schema , estradiol nu ai primit deloc dupa ET?
joannaalx
esti cumintica si linistita pe langa patut asa?
Llor
super bun rezultatul tau , inseamna ca ovocitele au fost de calitate pt ca s-au fertilizat si divizat.
Ce tratam ai avut?
Iti doresc din suflet sa fie incercarea norocoasa.Multa bafta !!!
irinaflorea
eu zic ca la 3-4 zile de la intreruperea AC vin rusii.Asa ca tu poti lua AC in functie de ziua cand vrei sa-ti vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Citat:
citat din mesajul lui joannaalx

ronna, super tare ziua aflarii rezultatului....Mosul a fost bun cu tine ...iti doresc sa fie bine pana la final si sarcina sa fie usoara....te-ai gandit unde o sa mergi la medic? pana cand mai trebuie sa mergi la kaali?

Llor,felicitari, sa de DD sa fie bine si fie lipiciosi.ai vazut k a fost ok pana la urma? la cte zile ai fkt transferul si cand e ziua cea mare?
p toate

Joanna,iti multumesc din suflet. Lesko ma cheama tot la 2 saptamani(am fost si in ziua ET-ului tau dar de la 10:30).Eu am 7s5z si inca m-a mai chemat.Cat ma cheama ma tot duc, dar sapt viitoare merg la dr.meu din oras.
Iti doresc embrionasi lipiciosi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinaflorea

Fetelor, trebuie sa va intreb ceva. Am hotarat luna asta sa iau AC , ca sa-mi odihnesc ovarele, si am inteles ca la 7 zile dupa intrerupere iti vine cm. Acuma , eu in loc sa incep cu ele in prima zi, am uitat si am inceput in a doua, si odata am uitat-o de tot. Intrebarea mea este: poti trisa si sa-ti prelungesti tratamentul, sau sa-l scurtezi ,ca sa controlezi data la care sa-ti vina rusii? Ca ar trebui sa fac vizita la Debrecen luni, in 31 si am Colocviu pentru gradul I in ziua aia la Oradea si nu am cum sa amestec treburile. HELP!!!!

Da poti trisa si sa-l lungesti si sa-l scurtezi, dar sa iei in calcul ca cele 7 zile nu sunt batute in cuie.Eu am intrerupt AC joia si duminica mi-a venit ciclul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luck

ronna
multumesc frumos pt schema , estradiol nu ai primit deloc dupa ET?

N-ai pt ce,oricand!Divigelul e estradiol.Am uitat sa spun de el?Daca da, atunci iti spun ca divigel am primit inca din timpul stimularii(dupa ce am terminat closty)pana dupa beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

Llor, ziua mea de test este vinerea viitoare in 28, ar fi trebuit sa merg in 29 dar pica sambata asa k medicul a zis sa merg in 28...abia astept sa treaca zilele astea....mi se pare k e o vesnicie.

Luck...da, sunt cuminte...nu ma ridic din pat decat sa maerg la masa sau la baie...ma gandesc k mai stau vreo 2 zile si apoi o sa mai si umblu putin k ma anchilozez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llor

kemskaia...ai uitat ca eu am reactionat fff greu la tratament, ai uitat ca eu am avut cei mai putini foliculi de aici...DAR...am fost optimista si increzatoare asa cum si tu ma sfatuiai sa fiu si cei 3 foliculi au devenit 3 ovocite...si s-au fecundat toate 3....si apoi au crescut toti 3 mari....iar acum am in burtica pe cei 3 mici szegedtei ai mei...asa ca minunile se intampla...sunt alaturi de tine...si sunt convinsa ca va fi mai mult decat ok...o sa vezi...astept sa te vad mai pozitiva...

Llor esti dragutza
nu, n'am uitat, numai ca la mine e pe dos , am reactionat f repede la tratament, foliculii mei + endometrul aratau in z6 asa cum ar fi trebuit sa arate in z9-10 de tratament!! dr era f surprins de asta
riscul, zice el, e sa fie goi sau necorespunzator dezvoltati
vom vedea maine, vineri, pt ca deja merg la punctie
sa fie bine

felicitari pt cei 3 'muschetari' sa stea la caldurica!

as avea o intrebare..am vazut ca ai facut ICSI...ai cerut tu sau dr a propus?
ma gandeam sa vedem si noi cum facem dc nr ovocitelor e mic, e o solutie pt cresterea sanselor, nu?
initial, dr ne'a zis ca dc e spermograma buna, nu e nevoie de ICSI.
acum, n'am mai intrebat
voi ce ziceti?

va doresc mult succes tuturor

Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

noi am fost cu spermograma f buna tot timpul, si n-am facut ICSI la nici unul din cele 3 FIVuri. Probabil ca, daca spermatozoizii sanatosi "ocolesc" un ovocit, inseamna ca ovocitul e imatur si oricum, nu ar fi rezultat un embrion ok. Asa ca eu zic ca nu are rost sa insisti pt ICSI daca spermograma e ok! vb si cu dr tau.

Gabi+29
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Am vazut ca ati scris in ultima parte despre spermogramele sotilor.
La mine asta este problema mare, spermograma soltului, si as fi vrut sa stiu daca voi cele care ati reusit cu FIV aveati voi probleme medicale sau doar sotii?

Vreau sa stiu, asa, pentru a-mi mentine optimismul care dispare de fiecare data cand vad o noua spermograma cu probleme

kemskaia bafta! iti tin pumnii! sa ai outez multe si bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Sonya mea, Luck., ronna va multumesc. Am mai luat mai demult o singura luna AC si nu mai tineam minte cum functioneaza....Oricum trebuie sa-mi fac bine socotelile.
kemskaia nu-ti fa griji! LA fel am patit si eu la ultima stimulare, m-am dezvoltat prea repede si se temea Dr. Doar ca am reusit 11 ovocite si am avut 4 embrioni. Succes!!!

Mergi la inceput