FIV in Ungaria 123
Raspunsuri - Pagina 14
joannaalx spune:
ronna, e clar k nu e incepator si nici nu am spus asta.stiam k lucreaza si la miskolc pt k este poza lui p site.....pana la urma conteaza rezultatul final...
joannaalx spune:
ronna, cand ai facut fiv, anul trecut? cat repaus ti-a recomandat medicul sau ce altceva ti-a recomandat sa faci sau sa nu faci pana la test?
Llor spune:
Buna fetelor,
ieri a fost ziua cea mareeee...am facut ET...si dupa ce m-am gandit bineee...i-am bagat pe toti 3 szegedtei...fiindca crecusera ffff mari si frumosi toti...si daca tot au fost 3 de la inceput pana la final...m-am gandit sa nu-i despart...
denisa220972...multumesc ca m-ai luminat...
luck si alinuknuknuk...multumesc pt sustinere....da am facut ICSI...
joannaalx...felicitari....iti tin pumnii sa fie lipiciosi rauuuuu...
kemskaia...ai uitat ca eu am reactionat fff greu la tratament, ai uitat ca eu am avut cei mai putini foliculi de aici...DAR...am fost optimista si increzatoare asa cum si tu ma sfatuiai sa fiu si cei 3 foliculi au devenit 3 ovocite...si s-au fecundat toate 3....si apoi au crescut toti 3 mari....iar acum am in burtica pe cei 3 mici szegedtei ai mei...asa ca minunile se intampla...sunt alaturi de tine...si sunt convinsa ca va fi mai mult decat ok...o sa vezi...astept sa te vad mai pozitiva...
samira... LA MULTI ANI !!!...cu intarziere...
diana....bine ai venit....iti doresc sa stai cat mai putin pe aici...
Va pup pe toate...
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez
ronna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joannaalx ronna, cand ai facut fiv, anul trecut? cat repaus ti-a recomandat medicul sau ce altceva ti-a recomandat sa faci sau sa nu faci pana la test? |
Anu'trecut la sf lui nov. inceputul lui dec.Am aflat rezultatul in ajun de Craciun.
Mie mi s-a recomandat primele 3-4 zile sa ma odihnesc, apoi sa-mi reiau activitatile obisnuite dar fara sa fac efort.
joannaalx spune:
ronna, super tare ziua aflarii rezultatului....Mosul a fost bun cu tine ...iti doresc sa fie bine pana la final si sarcina sa fie usoara....te-ai gandit unde o sa mergi la medic? pana cand mai trebuie sa mergi la kaali?
Llor,felicitari, sa de DD sa fie bine si fie lipiciosi.ai vazut k a fost ok pana la urma? la cte zile ai fkt transferul si cand e ziua cea mare?
p toate
irinaflorea spune:
Llor Doamne ajuta!!!!!! Tinem pumnii si numaram zilele!!!!!!
Samira A fost ziua ta si nu ti-am zis La multi ani???? Nu-i bai, iti spun acuma!!!!! Sa-ti dea DD tot ce-ti doresti, si sa aiba ochisori!!!! Te pup si La MULTI ANI cu intarziere dar din suflet!!!!!
Llor spune:
Buna joannaalx...transferul l-am facut la 4 zile...iar ziua cea mare este pe 31 Ian...
Tu ce faci, cum te simti? Ziua ta norocoasa cand e?
kemskaia...ce faci, cum esti?...
Va pup pe toate...
_
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez
irinaflorea spune:
Fetelor, trebuie sa va intreb ceva. Am hotarat luna asta sa iau AC , ca sa-mi odihnesc ovarele, si am inteles ca la 7 zile dupa intrerupere iti vine cm. Acuma , eu in loc sa incep cu ele in prima zi, am uitat si am inceput in a doua, si odata am uitat-o de tot. Intrebarea mea este: poti trisa si sa-ti prelungesti tratamentul, sau sa-l scurtezi ,ca sa controlezi data la care sa-ti vina rusii? Ca ar trebui sa fac vizita la Debrecen luni, in 31 si am Colocviu pentru gradul I in ziua aia la Oradea si nu am cum sa amestec treburile. HELP!!!!
carla_2008 spune:
Buna fete,
eu am o fiola de Pregnyl ce expira in august 2011 si O DONEZ.
Astept PM.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llor Buna fetelor, ieri a fost ziua cea mareeee...am facut ET...si dupa ce m-am gandit bineee...i-am bagat pe toti 3 szegedtei...fiindca crecusera ffff mari si frumosi toti...si daca tot au fost 3 de la inceput pana la final...m-am gandit sa nu-i despart... "Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin." Gabriel Garcia Marquez |
sa fie intr-un ceas bun!