**Buburuze de 2009 in actiune(2)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Cris ideal ar fi sa incerci sa-ti gasesti altceva de munca si sa mergi in continuare cu vechimea...daca vrei inca un bebe sa zicem ar putea fi probleme la continuarea vechimii....si in zilele noastre e mare lucru sa-ti plateasca cineva contributiile la stat.Poti sa-ti dai si demisia dar ai grija la chitibusurile cu preavizul etc etc,hestii care vor fi valabile doar pana intra noul cod al muncii ala de tot sheetul ca dupa aia....dumnezeu cu mila.Fereasca sfantul ce se da nas patronilor cu asta de vor fi abuzuri peste abuzuri si stiu foarte bine deoarece lucrez in domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

siminoooo stii ca ai de cotizat, da??? cum sa fie la Beljica.....soareeee....am aterizat de la -20 si zapada la 10 si ploaie. acu e mai rece....cica is 4 si innorat; in rest....e ok, deocamdata
picky tu esti prea curajoasa....pe mine bestia asta mica si rea ma termina. ma si intrebam de ce e asa slabut ca mananca non stop si multisor....poi daca nu sta locului o secundaaaaaa....si acu e in bratele mele si bodogane si da din zgaibe...ii bai bag cate o lingura de lapte cu cereale, de ale mele si nici atunci nu sta linistit....molfaie dar din zgaibe tot da. parca are limbrici. i-am luat de la ikea scaunel din ala mic , de stat cu curul pe el....ce crzi ca face maimuta??? il cara prin casa si se urca cu picioarele e el sa ajunga acolo unde vrea el dar nu poate ...si nu are stabilitate si-mi sta inima...deci senzatii tari mama, nu gluma. sa ne spui cum fu la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sa mor de nu ma inbolnavesc de nervinumai tampenii o invata bunica pe teroristaiar ma scoate din minti si iar ma cert cu ei si 2 luni am liniste la orice ora vreau..

simina am facut o praji in foi cu crema de ciocolata,o sa pun poza pe mail
anaaaaa gata munca?cum a fost prima zi?cum e vladut?
lali damn women mortale torturile si vreauuuu,dar fara burtiai idee cat e pe kg?
picky sa fiu concediata de unde??nu stii ca e firma unde e al meu asociat si trebuie sa ma implic ca sa ne mearga tuturor bine..cand termin CIC-ul o sa ma angajez la ei cu drepturi depline,ca nu ma voii mai intoarce la firma unde eram eusi nici nu vreau sa o las singura pe miru..de fapt nu am pe nimeni de incredere cu cine sa o las.Ia pune man si filmeaza copii sa vada si ochiul meu distractia de la voi..fata,psihicul meu nu mai rezista,esti betoana ca te descurci cu 3 acuma.Nu ne mai tine pe jarrrr..cum a fost la dr?
calipso cum spuneam si mai devreme,eu doar imi ajut soata ca pana la urma e in interesul meu sa mearga bine..asta inseamana bani,iar de bebe 2 nici nu ma gandesc..dupa 6 luni de sarcina state la par si injectat si perfuzata mai tot timpul,zic un mare PAS..las loc altora .Demisia de la locul de munca de unde am intrat in CIC am de gand sa mi-o dau imediat cum termin concediul,fara nici o pretentie asupra lor sau alte nebunii.Ei pe drumul lor,eu pe al meu si atat..e mai complicat la mine
ema deci bestiuta mea de ginere te tine cu inima in pioneze

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna, duamnelor!
am venit din umblari creanga. am papat tort si alte bunatati de la sefa. am ghilibadit cu colegele mele, de nu-mi mai venea sa plec de acolo, am mai achizitionat ceva, ceva pe drum pentru ziua unui coleg de scoala de sambata... ufff... o gramada de treaba am facut.

crisule, baga reteta aici ca noua ne-a iesit un tort de craciun de radeau si curcile . s-a rupt blatul (cumparat de comert ca io n-am forma d'aia inca) si l-am pus asa... bucati. arata ca zidul berlinului daramant. in schimb am facut niste aripi picante... de lesini. mananca astia ai mei de rup la ele.

anna , da-ne raportul... mie imi e groaza sa ma intorc la serviciu. imi amintesc ca la alex am plans o saptamana, cand m-am intors la serviciu. orice faceam nu puteam sa-mi dezlipesc gandul de la el.

picky, esti viteaza maica. cati copii ai avut mai exact in casa? xena... nu jucarie.

calipso, noi doua suntem cele mai noi prospaturi... daca pot zice asa... desi stiu ca e pleonasm.

getik, ai disparut subit. fericirea asta sa nu se transforme in altceva... vezi ca la lali s-a potrivit cu ce am zis io. las-o mai moale cu dragosteala si mai bine scrie p-aci .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

aaa... si mucii lui mihaita sunt tot acolo . ma scoate din minti chinuiala asta... si pentru el si pentru mine. nu merge nici cu unimer, nici cu ser fiziologic... maine doctora noastra nu-i ca are program de cucoana...si trebuie sa astept pana miercuri dimineata ca sa merg la ea si atunci sunt toate babele acolo ca n-au somn dimineata.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor voi ma omoratii pe mine, in zilele cand sunt libera bate vantu cand am si eu treaba voi avetii o tastarnita in voi de mama mama.

calipso bine ai venit printre noi

simina mult ma bucur ca ia inceput serviciul ca asa o sa stam si noi la ca fetele la

mady a fost bun tortul de la sefa?? la multi ani sa traiasca, si sa fie o sefa buna in continuare

lali stai linistita mama ca tot tu faci trebile asa ca usor, dar ce tort este asta 'juma muher'?

ema lasa ca iti vine tie cheful si atunci cand o s aintri in priza ssa ne tinem
ema, lali, calipso pai au nevoie de bani, si sa faca ei virusuri ca sa scoata apoi bani din antidot, cum seet si SIDA, au antidotul dar nu il dau pe piata ca ar pirde la bani, as ca mai bine ne chinuie

lavi gata cu musafirii??

lali sti de ce nu patea nimeni nik? ca de fapt nu era nik, putea fi orice si un sobolam in cotet si omora gainile, si cu gripele astea vor sa a stoarca casa de asigurarii de bani ca sa vanda nu stiu ce vaccin la nu stiu ce tulpina, pai daca este sa o luam logic vaccinurile sunt fix apa de ploaie deoarece ele sunt bazate pe o tulpina deja existenta nu una care poate avea modificari in 10 min, in cau asta ai facut vaccinu pt o tulpina si in 10 minute faci gripa si ai alta tulpina, asa ca in concluzie pt mine vaccinul este apa de ploaie. si eu pe langa la tine la comentarii de genu asta

piky pt tine am ceva special adica ca sa intelegii iti sppun asa ca daca aveam bani ma infiintam cu fimea la tine si ma prefaceam in pitic, adica cei care or sa emigreze de la ema ca tu nu te potolesti, vrei sa nasti mai devreme ce ai, stai cuminte mamica ca te rau de tot, si puca ce o sa faca daca u stai o luna in spital, stai cuminte incearca sa nu mai faci plimbari lungi, si multe ore in parc cu puca si poataitza, vezi ca puca intelege unele lucruri dar potaiza nici o sansa

anna spor la munca azi si sa vi sa ne spui cum a fost prima zi de lucru si sa ne spui cum s acomportat vlatu la mami tau.

cris mama ucide tu daca poti reclama de la cappy, eu am renuntat sa ma enervez pt ea, la telefoane poti sa spargi si asa nu or sa mai sune, si mailurile nu stiu ce sa zic, , multumesc mult de tot pentru urarii, a fost distractie la mama dar ary a facut-o toti sau minunat cat papa, si ce frumos papa pt un anisor al ei, ia calarit pe totii, ei vroiau sa o pupe si ea sa mearga asa ca fiecare a bagat ture cu ea de manute.

simina ghinion mama pe capul meyu sat pana pe 19 februarie dar sper sa u tina socramiu asa ca pleaca la sorusa, sau sa interneaza vreo 3 sapt in spital adica cat mai tre sa stea, dar pe deoparte imi este mila de proasta, ca a venit acasa si ets ela 11 metri si de mine, cez si barbasu, intrebarea este de ce mai vine?? in fine eu am lasat mai moale cu ura si rautatea sa vedm ce iese, dar garda este tot foarte, foarte sus.

lali belea torturileee, si cred ca si delicioase deja sper sa nu va inund fetele de la constanta, ca stitii eu sunt mai sus ca voi

in momentul asta lesin de ras fimea isi cu ciocanu de plus in cap si nu reuseste sa il faca sa cante si se cearta cu el este teribil de draguta, intr-un final a dat cu el de pamant si a reusit.

piky da i-am facut program adica are voie sa vina cand este treaza si este in programul de joaca altfel ciuciu nu se alege cu nik, pai sa va povestesc prima dimi cand a venit repede cu tupeu o ia pe ary din patut o pupa, etc si vrea sa plece o pune in patut ary incepe sa urle o ia din nou in brate ary incepe sa rada atunci ma infurii si ii zic" in momentul asta va rog frumos o puneti in patut si afara, am luato de mana si am plecta cu ea la bucatarie ary a marait nitel si apoi a tacut si sa pus pe joaca cu jucariile din patut,si ea nu mai plange si ce se joaca eu ff sarcastica este un copil cuminte si nu permit nimanui sa m-il strice nici lu mama daca vine la mine. si a tacut femeia, a fost tare puca cu bataia cu perne si poze nik?? doar filmari?? oricum tre sa imi buseasca mmie mintea ceva sa te fac sa mai stai locului, ca nu imi plac contractiile atsea dureroase ale tale, ar trebui dus la un medic sa nu dezvolte un gigantism o boala a glandei uite iti pun un link si citesti la Gigantisme http://www.medicina-familiei.ro/glandele-endocrine/140-hormonii-si-procesul-de-crestere-si-dezvoltare.html, si daca gasesti ceva asemanari intre tony si descrierile de acolo sa il duca la un endocrinolog sa ii fac analize, a bafta la doctor si ma bucur ca bebelina este activa din nou asa ca ai scapat de uns tres, si am avut azi parte de o baie asa cum de mult nu am mai facut relaxanta

ema pup eu bestiuta care da zgaraibe si nu are stare de nici o culoare, te incurajez si eu acu: o vb din batrani spune ca copilu rau mik este ff cuinte marebestiuta nazdravana.

cris ce a mai facut soacrata iar??

mady mai usor cu retele de mancare ca eu incerc sa slabesc dar voi ma bagatii in boala cu bunatatile,asa ca mai ganditiva si la mine din cand in cand sa nu of urasc cat de grasa sunt. mady o las mai usor ca de si in ce sa trau nsforme ma rog doamna?? intr-un samburel sau linistea dinaintea furtuniii??, of sper sa treaca cu mucii lu mihaita sa scapi de statu la rand dupa babe mofturoase si chitroase.

acum gata am recuperat tot sunt la zi am reusit sa va dau si un carnat cum am promis de mult, cu cez de sambata cand am discutat cu masa ma inteleg bine,bine, si azi m-ia cerut voie daca vreau si nu ma supar sa il las sa o ajute pe masa la carnatii, sau daca vreau sa merg cu el o mare performanta este prima data cand il aud, si cumm v-am poveztit si sambata si duminica am avut musafirii, sambata nasi au venit la ary si tare sa m-ai minunat nasa de ary ca intr-o sapt sa inaltat ff mult si ca sa facut o frumoasa, sa jucat cu nasa mika cu jucariile de mureai de dragul lor poze nu am facut ca eram cu nasa cu bilutele admira cercei mei si m-ia dat comanda de libelule si i-am facut o pereche live si atre mandra a fosta a si lali i-a plaacut mult de tot setul de la tine deci a nimerit-o.

piky tu ce ai facut la doctor hai cu vesti
anna tu gata munca cum a fost, baiatu ce face??

va pupik drageleo si ne mai auzim

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor azi sunt cu vestile bune, bune ary a inceput sa mearga mult mai bine mai repede, si chiar a inceput corect, a inceput sa prinda curaj sa isi dea drumu sa stea singurica in picioare si chiar a facut acum cateva seri 2 pasi catre tati de la mami . ma bag la nanicum adoarme gaza ca ma doare capul groaznik
vroiam sa lucrez dar m-ia trecut

va pupacesc dulce si pe dimi la

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am sosit si eu la apel Piticania doarme deci inainte sa ma pun sa fac mancare am timp umpic de forumeala.
Cris si Simina multumim de complimente da este minunea mea si m i-e tare drag si ma face tare mandra...cred ca v-a luat ceva pana v-ati uitat la toate
Ema stai linistita ca nu e prea mic si prea dintos tot asa are si Rares si el are imediat un am si 8 luni si acelasi nr de dinti, bucura-te ca ies si o sa scapati de durerile dintoase...si eu tot ca tine zic nokia e nokia si eu le-am testat pe toate si tot la nokia am ramas sa-l folosesti sanatoasa
Lali am vauzut inelusele facute de tine sunt absolut superbe ..ce tare e paul cu muraturile, al meu e foarte sceptic la nouati, nu vrea dar si ce mananca el mananca foarte bine deci nu-mi fac probleme
Picky bau bau...te-a speriat carnatul-cearceaf sau pozele mele multe
getik ma bucur ca ati lamurit lucrurile si ca va intelegeti bine tu si Cez, sa dea Domnul sa va iubiti mereu. la mami tau sa traiasca o mie de ani si sa fie sanatoasa si fericita
Cris da 40 ron e un boschete dar in ghiveci cu pamant, care reinfloreste apoi nu dinaia in sticluta, nu dadeam atata pe una dinaia in sticluta...si te-ai scandalizat azi?
Calipso bine ai venit printre noi, ma bucur ca te simti bine cu noi si va dorim si noi tot binele din lume si printesa
Simina ma bucur ca ai inceput lucrul, ma bucur ca astfel ne mai scrii, imi era dor de voi, cum ti-ai mai petrecut in concediu?
Anna cum a fost prima zi la lucru?
Cris uite ca am venit la barfa de seara, am fost la cuscra si la Stefi din nou si s-au mai jucat kinderii, iar dimineata s-a jucat Rares cu Maia cu vreisoara lui, sunt niste scumpi...si eu am facut azi mancare din varza doar ca am facut supa de varza cu afumatura
Simina deci v-ati pus pe treaba, spor si sa vina bb2 cand va doriti voi
Picky sa o inregistrezi mi-ar placea sa o vad si sa o aud cum a fost la dr?....in legatura cu soata am incercat de multe ori sa remediez situatia dar doar eu, nimic din partea lui, tot eu las de la mine iar el mai nimic, m-am saturat sa ma tot duc eu sa zic sa ne impacam chiar dc nu-s de vina, chiar m-am saturat...suntem de 7 ani impreuna
MAdy pt mucisorii lui Mihaiota ai incercat sa0i dai cu Vibrocil sau Olynth? il aspiri?
Getik ma bucur mult ca face progrese Ariciu [pk[ azi maine nu o mai poti prinde
Va pupacesc si va doresc o noapte linistita!

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

ce fac harnicutele mele? greu tine lumea pasul cu voi! can reusiti sa le mai faceti si pe celelelate?
eu sunt suparata ca am pierdut telefonul digi de la rds si-acu nu mi-e de el, cat ca au astia niste clauze in contract de ma usuca de cel putin 50 de euro pentru o panarama de aparat si nu stiu pe unde sa scot camasa

Picky, merci pt complimente la adresa fiica-mii..n-am mai masurat-o, uite daca tot mi-ai spus am s-o fac...dar cred ca se invarte pe la 80 de cm, deci nu-i chiar inalta
referotor la cadou, m-am gandit si eu la o papusa cum zici ca i-ai luat lui Emmy; ii place? se joaca cu ea?
bine ai grait despre certurile de cuplu, uite mie mi se pare ca mai mult ne luam de cand o avem pe Naty si nu e bine...
Cris, e perfect daca ai sa poti avea grija tot tu de Miru in continuare...bravo voua ca ati reusit sa va tineti la suprafata afacerea
Ema, incet-incet citi capeti naravurile vechi vad in privinta "duracell-ului" ne putem lua de-o mana
Calipso, eu sper inca ca n-or sa puna in aplicare niciodata noul cod al muncii
Madyrizi, in ultimul timp o spalam pe Naty dimineata cu apa calda pe fata, si-i masam zona de sus a nasului, sa-i dea drumul cat de cat la secretii, apoi spray cu apa de mare, dar dat in jet, lasat 5 minute, apoi batista bebelusului; iar seara la baie idem, facut aburi si din nou toate cele pe capul ei...si a mers treaba incet-incet s-a facut bine;
Getik, mi se pare mie sau a rasarit soarele cu gura pana la urechi pe strada ta? hai s-o tineti tot asa, chiar ma bucur sa te-aud asa plina de optimism si buns dispozitie!
Lavi, am admirat frumusestea de Raresel
te-ai impacat cu soata? sper ca da, ca mie-mi place cum va sta cand va iubiti, nu cand sunteti artagosi
Lali, extraordinare maini ai! felicitari! tare mult mi-ar fi placut si mie sa am macar un hobby, daca nu un asa talent!

am sa mai vin cu poze in completare...deocamdata vreau sa va spun ca am constat o schimbare in comportamentul Nataliei...e mai linistita, mai iubitoare, are un alt fel de a ne imbratisa, de a comunica...oare se maturizeaza?
va pup si somn dulce!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaa...haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat ,trabuce si vougue

frate cat ati scris,,stati as ac va trag eu acuma un asternut de stati pana la pranz sa-l cititi

ana cum sunteti?
mady deci sa inteleg ca ca o sefa de treaba..in cazul asta sa-ti traiasca sefa si sa fie la fel de meseriasa ca si pana acuma .. zidul berlinului zici?e o tehnica si la blaturile alea de cumparat ca sunt lipute ca dracu intre ele de zici ca expre au pus superglue numai ca sa iti faca tie in ciuda si sa nu poti sa desfaci blaturile intre eledar tu sa ai meu in casa un cutit lunggggggggg si subtire.Stai asa ca mai tarziu bag si praji in foi,acum ma pistoneaza fi-mea ca si-a terminat laptele de baut si ta-su care nu mai poate sa inchida si el un ochi ca isi baga fi-sa cracii in coastele lui,dar las poza cu materialul balitor http://picasaweb.google.com/104295494406496657483/Din2011#5560805349049370482 offf,mam lor de babe sa le vad eu daca mai apar cand va fi si noul sistem,acela de coplata(parca) ai incercat cu batista bebelusului?la noi randul trecut ai fost niste muci cum nu mi-a fost dar sa vad pana atuncea..colorati si bine perinsi acolo ca nu vroiau frate sa o ia la vale cu nimicaam luat pivalone spray nazal 1% si cu batista bebelului si doar asa reuseam sa-i scot pe bucati..multa sanatate la flacau
getik ce facutsi fataaaaaaaa ce e cu ditamai cearceaful asta ca intrece toate posturile din calendar.FAta,torul "juma muher" e parte tzatzoasa si eventual si cu mai jos pe un tort mesterite,si in detaliu ca sa-i stea inima masculului in loc.Lasati fata ca dadusi o gramada de bani pe tilifoane si ma doare sufletul.Ma mai plang si eu uneori,dar sa stii ca tot cu ele imi trece ziua mai repede si numa plictisesc..intrebarea e ce nu face??chiar vorbeam cu al meu aseara si nici el nu-i mai intelege..cica batranetile sunt de vina.bravofatabravo aricicainca putin si o sa vezi ca o sa mearga corect
lavi tu la ora aia faceai de mancare?eu ma chinuiam sa tin ochii edschisi sa vad sfarsitul la film dar sufletulStii ca mie imi place sa vad pozici cu minunile noastre,si tu mami lasa ca arati prea bine.Hai ca nasii sunt to nasi si in ..goalaun boschet epe am merita si ei..eh,nu mult ,ci doar oleca m-am aprins,deznodamantul si finalul o sa fie tragic..dar nu ma las
alic off,cum ai reusit sa-l pierzi?multam,asta e si ideea,sa lucrez de acasa ca sa am fata sub privirea mea pana o dau la gradi..Vreau si eu sa am o sectorista iubitoare si pupacioasa,dar deocamdata doar dn e terorizeazasi nu oricum..ci la maximmmmmm!Te asteptam cu pozici

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput