**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 19
calipso_zeus spune:
Hop si eu..
Neatzaaaaaaaa
Da` si pe mine m-a aranjat maimutza mica.A adormit la 23.30 s-a fugarit cu nanul sau prin casa s-au jucat si s-a trezit la sase, a miorlait din cinci in cinci minute pana la sapte 20 ,mi-a stricat somnul, si acu` doarme de rupe patul iar eu stau ca rama si casc...iar sotul meu doarme si el obosit nevoie mare....
io cu ochii in gura si o doza de nervi...dar macar am facut ordine in acte,lle-am pregatit de operare,etc etc.
Azi o expediez pe fata pana la mama oleaca sa pot face curat si ceva de mancare.
madyrizi spune:
neatza, fetelor!
crisule, ce brambureala in mesajul tau
... mihaita doarme de cateva nopti fara intrerupere. am bagat ieri mana in gura lui si am gasit un dinte in plus
(deci avem 8) si niste ditai umflaturile unde ar trebui sa fie maselute
. deci raceala lui coincide cu iesirea dintilor si a maselelor... nasol.
getik, noo... eu m-am consumat la inceput, acu' vreo 7-8 ani. de un an m-am facut de o nesimtire iesita din comun. ii convine bine... nu-i convine sa taca si sa inghita. suntem casatoriti de 10 ani si il cunosc ca pe buzunarul meu. nu imi mai poate face surprize. si nu mai dovedesc de mult nimik la nimeni. soacra mea are o vorba "cui nu-i place sa nu mai vina pe la tine sau sa se obisnuiasca".
la dovlecei am aflat ca lali nu se simte bine. are greturi, vomita... kestii frumoase de gravida.
calipso, ce bine ca ai unde expedia copilu' macar pt. scurt timp... la mine n-a mai sunat soacra de-o saptamana. nu intreaba niciunul daca mai traim, daca avem nevoie de ceva... nik. stau acasa la ei, adica 3 statii mai incolo, si ii doare in popou.
lavi, azi musai cumpar o pizza ca mi-ai facut o pofta de am mancat zilele astea numai prosii, poate mi-o trece. mi-au crescut gliceamiile si pofta tot a ramas
.
picky, printesa???? tot cu febra? sau si-a revenit. ca de sot nu intreb... ei oricum sunt mai rau decat copiii.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
calipso_zeus spune:
Bine ca la mama e tratata ca o printesa absoluta.Totul ii apartine totul e al ei,face ce vrea si unde vrea...noroc ca are bun simt nativ asta mica ,(seamana cu tac`su`ca ma-sa e o insensibila,adica moi) si se joaca frumos...imprastie jucarii dar asta e...nu strica nimic.Eu nu-i dau voie chiar orice da` bunica-sa....stau si ea si tatal meu in gura ei ....se joaca merg afara...abia astept s-o vad bucuroasa ca iese in sfarsit afara,ca vad ca azi e soare si nu mai e ceatzaaaaa ....
Va 
Simina1980 spune:
Neata!
Si eu la
!
Ema-spor la impletit!Imi plac activitatile tale-ba desenezi si pictezi acum impletesti-mi-ar placea si mie desi sunt antitalent la tot ce tine de indemanare.Aseara vroiam sa-i desenez ceva lu Anduc(asta ca sa pot sa-i iau pixul din mana inainte sa murdareasca tot coltarul)si la cat de priceputa sunt nu mi-a iesit decat un O nici macar un cerc-doar un oval stramb acolo.
Alic-am vazut si eu pozele-super peisajul,super Naty-si da pare inaltuta.Ia zi-ne,conduci?
Cris-mama lor de canini,sa iasa o data sa nu mai chinuie fata!
Cand e ziua sotului?Mai ai si alte surprize ptr el in afara de tort?
Getik-f tare Ary
,sa inteleg ca pune paie pe foc intre socri.
Mady-mai e ceva timp pana la ziua lui Alex-credeam ca e mai aproape.Ma bucur ca sunteti mai bine.
Elena-ce bine ca mai intri si ne mai zici de voi chiar daca putin.Eu as vrea niste poze cand ai timp ca mi-e dor de ochii superbi ai Andrei.
Picky-cum mai sunteti?Cum e Teti?
Anna- te asteptam cu week-end cu info despre Vladut!
Lali-
Lavi-cum a fost la pizza?
Ma apuc de trebi!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Neata,
Este al patrulea mesaj pe care il incep zilele astea si mai mult de doua fraze nu apuc sa scriu. Mi-e tare dor de voi, dar nu mai reusesc sa citesc deloc, daca miercuri am citit pe diagonala, ieri si azi nu am mai citit nimic
Sper ca sunteti bine toti. Am citit de miercuri ca [b]Stefi[\b] e bolnavioara, multa sanatate, sper ca acum e mult mai bine.
La mine e f mult de munca la birou, nu am timp de nimic, seara ajung acasa pe la ora 20.00, cand ma joc putin cu piticul, mancam, baita si ne bagam toti la nani.
Vladut este marcat de schimbare, nu a mai reusit sa doarma bine noptile, atunci isi manifesta subconstientul lui furia, asa ca doarme mai mult nu, f agitat, nu se linisteste nici macar cu mine in pat, din contra ma bate, ma cearta, plange....in fine, tot tacamul ca dimineata sa fiu apta de munca. Asta e, ne-om invata cu toate. Zilele astea a trecut prin toate stadiile, luni a fost cuminte si fara probleme, insa baiat istet marti si-a propus sa nu se mai intample plecarea mea, asa ca insuccesul de a ma tine acasa a dus la o zi de plansete, miercuri s-a simtit doborat si a avut o zi de letargie, a zacut si dormit toata ziua, iar ieri a fost ok.
Va pup si incerc sa revin cat de repede
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
calipso_zeus spune:
offfffffffffffffffffff
offffffffffffffffffffffff
Si eu ma intorc in august la servici.
cris_82 spune:
am copil atomic
nici nu ziceti ca toata noaptea s-a frichinit si mi-au iesit mie perii albi
mady iti dai seama ce varza sunt creierii meidupa o noapte super sexy
.Nu inteld nici eu ce am scris,daramite voi
.Felicitari pentru noul dintisor
.Ce belea,dar sigur eu va intrec pe toate,taica-miu sta fix gard in gard cu spatele curtii mele si in 3 ani de zile nu mi-a calcat niciodata pragul
simina stai fata ca viu eu la vara si iti pictam peretii
.Ziua lu nato e odata cu cea a lui Valdut al nostru
,si deocamdata ma limitez la tort si o cina in 2 la lumina lumanarilor,urmata de o noapte salbatica![]()
![]()
![]()
o sa ma mai gandesc ce sa-i mai pregatesc..Spor la treaba si te asteptam la o barfa
ana ce dor ne-a fost de tine
off saracul Vladut,ma doare sufletul ca e trist si simte din plin ca ai inceput jobul,dar sper sa se acomodeze repede cu noul tau program.
mada alias calipso,credeam ca suntem o mare familie aici la buburuze si nu ne ascundem una de alta..
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
emanouela spune:
neata
elena...fac fularel piticului....si e asa de frumossssssssssss....daaa, e ft cuminteeee, se joaca cu ghemul ca motaniiii![]()

mai cris cum am ratat eu sa mananc colivaaaa
....data viitoare
, sa-l termin si-l vedeti
simino lasa mama ca tu esti priceputa la altele
....bun si ovalul ala, acu....ca atunci cand va creste iti da peste nas![]()

ano spor la trebi. naspa...s-a dat peste cap...semn ca nu ii plac schimbarile bruste....deci de acu cand ai de gand sa ii schimbi ceva in program, fa-o treptat
cris imi creste inima in mine sa vad ca nu-s singura care era convinsa in privinta lui calipso...personal n-am nic cu nimeni dar nu suport sa se calce cu bocanci pe intelijenta mea...si inchei
fara drept raspuns la replica
madyrizi spune:
uite ca v-am pus poze cu ce am cumparat de la Z (si pe care am dat 135 de lei)
si o poza cu invitatia la ziua lui alex, care musai trebuia cu ben 10. daca vrea cineva vreo invitatie d'asta... mai am si va pot scana si trimite
.
http://picasaweb.google.com/madyrizi/Diverse?authkey=Gv1sRgCKCH1Z-DoqTFeA#
sper sa se vada.
cris, m-ai intrecut clar, fara drept de apel.
anna,
ma intristez cand ma gandesc ca asa va face si mihaita. eu o sa-mi chem soacra cu 2 saptamani inainte si o las cu cel mic cateva ore si apoi mai mult, si mai mult. bine, ca la noi e vorba sa stea cu ea 1-2 zile pe saptamana... ceea ce mi se pare cam aiurea. adica macar daca ar sta cu ea toata saptamana (fara we) s-ar obisnui, dar asa... 1 zi cu bunica, 1 zi cu tati, o juma de zi cu bunica, 2 zile cu tati...si mai vine si mami 2 zile in we. o sa zapacim copilu'.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Simina1980 spune:
Mady-adik pe toate ai dat 135 ron?Super!!!!Ma duc si eu in week-end sa vad daca mai gasesc ceva.
Anna- of ce rau imi pare ca ii e greu lui Vladut!eu nu prea am intrat in perioada in care ne-ai anuntat ca te intorci la job asa ca nu stiu prea multe amanunte dar nu ai putut sa negociezi sa te duci cate putin-cateva ore pe zi la inceput?bina ca acum oricum nu mai ai ce face.....eu cand m-am intors la munk Andu era asa mic(2,5 luni) ca nici nu mi-a simtit lipsa si oricum la inceput ma duceam acasa la pranz 2 ore ptr ca inca alaptam.......ce vremuri...nici nu stiu cum rezistam cu oboseala ca acum uite e 11 si desi am dormit toata noaptea eu sunt adormita...ma duc sa mai iau o cafea ca nu mai tine.
Ema-sa ne arati si noua fularul!
Si eu eram convinsa dar am preferat sa ma fac ca nu stiu desi un mic apropo am facut atunci cand am zis data nasterii....in fine.
Cris-mersi de propunerea cu pictatul dar nu mai vreau sa amenajez in casa decat peste vreo 2 ani-ca vreau sa mai facem si noi concedii,sa ne mai rafatam si noi-imi ajunge ca in 2010 numai asta am facut.Vara asta am de gand sa mergem in turcia in concediu dar sa vedem.Bine acu daca pictezi gratis.......s-ar putea sa ma mai gandesc.
Hai ca ma duc dupa cafeaua aia!!!!!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)