**Buburuze de 2009 in actiune(2)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mady....mistocute hainutele...adev e ca au stia calitate super. sa le poarte sanatos. si app de un comentariu de-al tau la o foto....daaaaaaaa, seamna ft bine ca 2 picaturi diferite
simino o sa-l vezi mama da sa nu vrei si tu.....ca deja vreau eu la cat de fain iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ola fetele .
Eu nu sunt in stare sa stau la pc,merci de incurajari ! Sunt deshidratata tare,aseara am fost la urgenta si mi-au pus perfuzii. Am fost la MF si mi-a dat ceva homeopat pentru greata,sper sa aiba efect.
Va pup,si revin imediat ce pot . Acum nu sunt in stare sa asimilez informatii si sa raspund cuiva .

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze
ALICE,poza aia cu NAty la fereastra cum sta si se uita la ninsoare e superba;tot asa jucausa este Naty?

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

POZE / HAINUTE

sarumana! daa...parca mai tare, are o energie....

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata!
daca va vine sa credeti ca eu la ora asta sunt la cafea
am dormit amandoua pana la 11.30 da si-acu sunt cheaune, umblam una dupa alta prin casa fara rost...

Simina, conudc cu prudenta imi cam stau in ceafa aia de stau in spatele meu si-mi dau flash-uri, chiar daca stanga dreapta e gol ...tre sa-mi fac curaj sa nu-i mai bag in seama aa..si ma dernjeaza perioada cand se ingana ziua cu noaptea, nu ma pot orienta deloc ...

ce ma amuza Natalia, o invat sa zica Bebe,iar ei nu-i iesa altceva decat beibei sau baibai

Anna, imi imaginez ce-i in sufletelul lui saracul sa de dumnezeu sa ai putere sa fii tare, c-am auzit ca trec si fazele astea eu nici nu vreau sa ma gandesc

Madyrizi, frumoase hainute! sa le purtati sanatosi! cat te-a costat setul de body-uri si cel de maieuri?

Lali sananate multa! daca poti face perfucii, e bine, te hidrateaza rapid

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor

Stefi e din ce in ce mai rau..deci infectia in gat e de fapt laringita ...nici voce nu mai are..tuseste foarte rau, horcaie pe gat, e ragusita....fara chef de nimic, nu-mi papa mai nimic, nici macar lapticul..nu accepta nici un ceai/sirop facut in casa...si e mai tot timpul lipita de mine .
I-am facut o supa crema sa vedem daca-mi papa macar 2 lingurite si apoi sa-i dau antibioticul..

Sper ca mai tarziu sa intru si pe la voi..v-am citit asa pe fuga, am vazut si pozicile cu Naty (foarte frumoase si peisaje de poveste..poza la geam e mortala) ...dar timp nu prea ma ptr a scrie.

Va pup si o sa intru mai tarziu macar sa schimb capitolul

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 29+ ..o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele, eu am intrat sa va spun ca sunt bine cu sanatatea dar cu psihicu la pamant.am aflat azi ca nu mai am servici ca acolo la spital unde lucram mi-au incheiat contractu de munca, de anu trecut cand a expirat perioada determinata de azi dimineata plang in continu nu am chef de nik, margelesc sa ma calmez dar nici asa nu mai merge.

poate la noapte o sa fiu mai ok sa vb dar acum sunt varza asa ca din 2 nu mai nici unul, bine unu cu semnu intrebari dar eu sunt mai mult ca sigura ca nu

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

super tareeeeeeee...sta kinderul meu kk-cit si eu daca o intreb ce a facut,zice "pish" ,dar de fapt are ditamai rahatelul ca mi-a demolat nasul
si acum doar ce ma suna o tipa de la boom,cum ca nu am achitat ultima factura si suntem restanti,si am dat de chitanta si sa vedeti ce o sa iasa ca am platit de mai bine de o luna

eheeee,nu degeaba ne incuscrim noi emo si masa-mare a avut macarici sa vina cu lucrul sus,si i-a luat miruna in primire ghemul si i l-a desirat si i-a incurcat firul de numai cu foarfeca o sa-l rezolve
mady meserie tare invitatiile aleasi tzolul e belea .Din pacate chiar nu vroaim sa fiu fruntasa la peratea asta,dar uite ca asta e viata..
simina am remarcat atunci aluzia ta,dar m-am facut ca ploua pentru ca vroiam sa fiu 100% sigura.Hai fata ca pentru tine mana de lucru e moca
lali ne era dor de tine,bine ca ai revenitoff,mama lor de greturi..te inteleg ca stiu cum e sa stai in perfuzii daca te pot ajuta cu ceva,nu ezita sa imi spui.Chiar,ca sa imi revin in perioada aia,pentru ca nici apa nu o mai tolera organismul meu,amdat de un doctor la urgente care lucrase 20 ani pe serviciul de salvare,si in ciuda tututror contraindicatiilor,mi-a dat sa iau 7 zile vitamax,cate 1 drajeu pe zi si uite asa m-am pus oleaca pe picioare ca nici sa ma ridic din pat nu mai aveam putere
alic a da?si la mine a fost fina mai devreme si am mai bauta cate o cafea,pardon...nesasa ca acum parca sunt in priza,dar tot imi curg ochii in bocanci de somn.Cu timpul ai sa te obisnuiesti si cu perioada aia cand e amurgul sau rasaritul,trebuie oleaca de timpP.S. pe mine ma ajuta si ca mi-am facut ochelarii ccu lentile heliomate
picky sper ca nu ai schimbat capitolul cat am scris eu...offf pui micmulta sanatate pletoselului nostru sa se faca bine mai repede

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

getik dar e posibil sa-ti rezilieze contractul de munca,chiar daca tu il ai suspendat pentru ca ai intrat in CIC??..cred ca e cazul sa ne interesam ca nu stiu cat de legal este..

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Fata-mi doarme asa ca profit putin.
Am sunat sotul la pediatra sa intrebe de un sirop ptr laringita si cand a auzit ca nu-i mai bine ci mai rau ne-a chemat diseara la control ...

Getik e legal? Off imi pare asa de rau...hai ca incerc diseara sa te sun, sa vb putin, ca stiu ca tu nu mai prea ai minute

Schimb capitolul asa ca fiti pe faza ....si daca mai am timp incerc sa mai recuperez cate ceva..

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 29+ ..o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor cica este legal
o sa intru pe forum la legislativ
si o sa pun subiect sa vad ce rasp primesc si nu pot sa am liniste ca debila zbiara se cearta cu toate cele injura perna, tot se cearta cu patu simt ca rabuvnesc si eu, dar tre sa imi economisesc energia sa il temperez pe cez care este din ce in ce mai irascibil, nervos, urlu

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput