**Buburuze de 2009 in actiune(2)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Nu-i tuse magareasca ca aia cica-i cantagioasa..e tuse seaca dar urata rau.
Am cautat ridiche dar nu am gasit la magazinul aproape de noi..iar prin alte parti nu am umblat ca nu vreau sa-mi mai scot sotul din casa..si asa are interzis afara si el si fata...si totusi ieri a fost cu mine si fata la pediatra...iar vremea asta e nasoala rau ..ploaie, ploaie si iar ploaie.
Ii fac ceai de nuci.

Noi ma incercat doua tipuri de siropuri din farmacie si de la amandoua s-a iritat rau la fundulet..banuim aroma pe care o au in compozitie...

Scriu mai tarziu ca acum mi s-a trezit fata..
Multam fetelor ptr retete

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 29+ ..o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Picky e si ragusita cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

incep asa acu sa va spun si de ce fimea este bestiala parca stie ce vreau azi ce cuvant nou credeti ca a zis??
tatae si in fata lu soacramea si stiti cum areactionat nebuna a inceput sa urle ca il striga pe el si pe ea nu, sa inegrit cica mamaita pe cine nu trebuie strigi

revin ma duc sa dau papa la maimutica

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Buna seara dragele mele.

Ce faceti?
Picky ,imi pare rau ca e bolnava papusa mica poate pe tine si bebe va ocroteste Domnu` si nu luati si voi.

Exista un cont comun?Parca asa am inteles eu...
Simina si ti-e greu sa nu vezi atatea ore puiul?
Anna ai venit de la munte?Asa citisem parca ca ai fost si s-a imbolnavit baiatul nu?
Getik soacra ta are o problema la scufitza?
Ceva tigle lipsa?
pup mai vin io....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

si musai trebuie sa cititi si aicea

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2674

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

mai bine nu putea sa o descrie pe Bryanna. exact ca fii-mea.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

BUna seara fetelor,am citit si eu in sfarsit tot,dar mai greu cu scrisul.

CALIPSO,bun venit la buburuze!

SSABRYA,eu am nascut la Universitar,dar acum 5 ani..per ansamblu e ok,dar na,ca la stat..oricum eu zic ca sunt profesionisti in comparatie cu alte spitale;d drul ala nu stiu,am fost la Sorin Badescu eu.

PICKY,sanatate la fata (si eu sirop de ridiche am bagat,nasol ca nu gasesti in toate pietele la voi)

ALICE,poza aia cu NAty la fereastra cum sta si se uita la ninsoare e superba;tot asa jucausa este Naty?

MADY,felicitari tie,am cunoscut o gagica super priceputa la secretariat..e mare lucru,ca sunt multe de facut,trebuie sa ai talent.

ANNA si SIMINA va pup si ma gandesc la voi,sa fie bine la munca si sa nu va streseza aia tare.

EMA,ce impletesti?vezi ce cuminte e baiatul,de te lasa..

Eu o intreb de o ora pe fimea daca vrea sa doarma si cica nu..acum si-a adus pernuta cica mami nani (apropo,noi nu vorbim decat tot cam alea..in plus spunem mimic,adica nimic,si nuni,adica luna)

Va pup pe toate,si nu ma las eu de caruta..chiar daca sunt mai mult pe jos

Mergi la inceput

alic mai omorat cu pozele, dar picea belea ce acrescut

calipso mama are pobleme mari cu teasta, si tigle multe duse, si de vb nu ai cu cine.

piky cum mai este zana? cu febra cum mai sta a mai scazut, ca toata ziua numai la ea m-a gandit

lavi la pizza fara mine?? am o pofta de mor dar cred ca fac si eu ca tocmai am gasit o reteat de blat bengos rau sa vedem daca iese.

cris tare bancu cu babele, tot nato?? ai facut PC? sau mancam coliva vreau si eu ca imi place.

simina mami din :barbat betiv femeia curva tu ce crezi ca ar iesi?? iti spun eu un tolomac credul cu sflet mare, dar la fel si gura,destept si priceput in toate, nu imi intra in casa de la electrician la instalator nimeni in casa, dar tre sa aibe si o buba ca altfel ar fi prea bun in fiecare sea bea, un pahar de ceva dar bea iar eu am alergie la bautura. si este deadreptu rasu palnsu cu astia.
mady acu miam adus aminte de o postare a ta in care spuneai
"niciodata nu a zis nimic impotriva parintilor lor, niciodata nu a ridicat vocea la ei sau sa imi ia apararea chiar daca am avut dreptate. m-a deranjat cumplit, am plans si m-am jurat ca divortez de 10 ori. ne iubim mult, copiii sunt viata noastra, suntem o familie unita in fata vietii si in fata tuturor... dar nu in fata parintilor lui. asta am invatat in 13 ani: parintii i-au dat totul, eu mai am inca de dovedit ce am de dat." de ce trebuie sa te subestimezi?? sotul tau stia ceea ce esti cand a hotarat sa faca pasul alaturi de tine si sa intemmeieze o familie alaturi de tine, acelasi lucru la incercat si soacramea ia mers vreo 5 ani pana sa desteptat al meu si a vazut ca doar de fatada este ca ia oferit totul...etc.... si acum este altfel imi ia apararea, este pentru mine si sia dat seama ca tot ceea ce facea ai lui era si este de fatada,doar ca deabia acum am realizat(eu)de ce nu se cearta cu ea... ca nu mai vrea scandal sa saturat de cat de fandosita si mahalagioaica este.

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

fetelor ce o fi cu lali? ca nu a dat nic un semn de 2 zile nici pe mess sper sa fie bine

ariciu a facut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele..a fost foarte fain la munte, iar Natalia a fost foarte incantata, mai ales de baietelul la care sta in carca

Picky, ce face face? ai vb cu un dr?
Ema, chiar...ce impletesti?
Cris, superba descrierea ,,parca ar fi vorba despre Naty a mea, pe cuvant...
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaa,sunt cheuna de cap,prin urmare..nu va atingeti de perfuzabia cu nes ca e numai a ea,voi aveti ce bea..[cefa],ceai fructat,trabuce si vougue

M-a aranjat sectorista cum nu se poate mai bine,numai ca ea e freshsi eu dorm pe mine..s-a trezit si mi s-a marait de vreo 20 de ori azi noapte,si sper as fie caninii ca altfel ii bag un sut in bucinele.

ema[/]b stai fata ca nici nu gaseam reteta la coliva si uite ca acus de pe Pc va trimit mesajspor la impletut,vreau sa vad fularul la final cum arata
picky offf,mai mama,multa sanatate sa se faca bie mai repede puca si sotul
getik deci la tine e circ..fata,ti-au inebunit socrii de-a binelea si nu stiu daca se mai si gasesc medicamente pentru ei ca sa li se amelioreze starea
ssabrya m-am gandit eu ca o descriere a piticilor nostrii mai buna decat aia nu se puteain concluzie..copiii nostri sunt in parametri normali ai terorismului
elena chiar ne era dor de tine si puii tai
getil nop..iti dai seama ca nu isi facea singur franjuri orgoliul de macho si imi trimetea bancul cu babele si mosii impotentinu ca nu ar face treaba bunadar nahh...si eu m--am gandit la lalipoate nu se simte prea bine ca zicea ca a inceput perioada greturilor..off
[b]alic
eheee,dar si pana am gasit descrierea si am inceput sa ma dumiresc ce scrie acolo..

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput