**Buburuze de 2009 in actiune(2)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
cafea cu lapte si zahar cris?????? mai fac si mofturiiiii
aci e asa de pitoresc....plouaaaaaaaaaaa
cris deci te rog frumossss....s-a inaltat de parca i-a pus cineva apa la radacinaaa...nu v-am spus ca geaca aia bengoasa in dec nu ii mai venea????? plus alte chesti ...pantaloni, bluzite, etc. deci....asa flacau, asa fata , da????? tort...la romanica mai fac ca stii probl mea de aci....probl ce se rezolva dupa Pasti cand al meu intra la demolat si facut bucataria. hai sa vedem ce iese
getik cum rezolv probl aparatului mai fac foto....pana atunci am sa ma chinui eu asa, dar sincer nu vad sanse de izbanda. daca ai fata dijdeaptaaa.....al meu e lenes la vb.....eu ii zic uvinte, ce ar trebui sa zica in loc sa arate si el nici macar da nu zice....zice....aha sau ihi....deci mor cu zile las ca iti bag web cu prima ocazie ca sa vezi freza ciufulita
sarumana simino daaa, tot e o curatenie...n-ai treaba cu el.....sper sa nu isi ias din mana cand a creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Neatzaaaaaa cum zice fiica-mea.
M-am trezit si eu la 6.30 ca de sa fac niste acte pana nu se scoala maimutza mica.De unde ca aud in spate....mamaaaaa,zos,adica mama jos,batzeeeeeeeee,adica brate,neatzaaaaa,tata hopa sus!Deci....zburau hartiile pana la urma i-am dat si ei sa faca ceva am terminat si eu niste acte si acu` se inchina la minimax...leo si fred....
Si flutura un polonic de plastic si racneste bosss,adica bors .Sunt cu capu` da` am invatat-o sa zica te iubesc in franceza si engleza si zice mai bine ca in romaneste...si buna tot in trei limbi..sunt cu capu` adica far` tigle la casa nu?da cu franceza se intelege cel mai bine ca r-ul e mai graseiat si nu are nevoie mult de el.

Iar haleala aziiiiiiii,of ce sa mai fac?
O sa-i fac paste cu carne de pui poate vrea.
Va pup fug la treaba.Desi nu am chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetiliii, am venit la cafea caci mi-e tare somn. Eu tot infundata cu alergia dupa mine. Am rinita alergica, sufar de alergie de vre-o 10 ani. Am incrcat de toate, vacci8nuri vre-o 3 ani, medicamente si nimic.Era bine atata timp cat luam medicamentele apoi o luam de la inceput.Acum dupa ce am nascut parca nu e asa rau ca si inainte, acum doar periodic ma apuca, inainte eram non-stop. Asa sa va imaginati ca ma ridic din pat si ma apuca stranutul vre-o 20 la numar nu exagerez si apoi o ora mucesc...dar m-am obisnuit din casa nu trebuie sa lipseasca servetele pt nas si nici din vre-o geanta de-=a mea.
Vad ca ati facut prezenta dupa ce v-am amenintat, ma bucur , n-am mai putut intra eu caci a fost nasa pe la noi.
Lali off fimi pare rau ca nu te simti ok, nine ca te ajuta soacra, deci a omorat Paul aparatul de tantari, las ca iei altul poate mai gasesti la fel
Picky moama cata carnatu, m-ai intrecut[bang[ fir-ar sa fie...ma bucur ca ti-a placut carnatul-cerceaf al meu, multumim si de complimente legat de maimutica...da aceea e perinita lui pe care o indrageste si de care se freaca cu fatuca...el mananca doar coaja cand ajunge la miez cere alta...asta i-am zis si eu cuscrei ca noi tot ne incuscrim dar mai stii ce ne rezerva viitorul? la cati pupici isi dau si ce frumos se joaca impreuna,este singurul copil de varsta lui cu care se joaca Rares...e rinita alergica din pacate o duc pe picioare pana am sa m or...soata nu ma mai stresez, acum il tratez cu ac easi indiferenta cu care ma trateeaza el de fiecare data cand ne certam, sa vedem cat o sa-i placa situatia, nu fac nimic pt el nici macar sa-i incalzesc mancare, el mai bine moare de foame decat sa-si incalzeasca asa de lenos e, ei bine de cand ne-am ceratat si m-am suparat eu nu a indraznit sa-mi zica sa-i incalzesc de mancare isi face singur, dar nici nu vine sa-si ceara scuze, nici o problema eu mai pot
Getik i-ati fluier sau stai ca-ti trimit eu ca am...si noi tinem la tine si la Aricia mica...spor la vanzare si sa dea DD cat mai multe comenzi
Cris de ani de zile sufar de rinita alergica, am fost si la teste dar le-am lasat balta ca nu au efect pe termen lung...stai linistita nu-i problema cand poti tu sau cumnatu strig eu cand am mare nevoie. Zi-i cumnatului cand merge la caserie sa zica ca face depunere in cont de angajat iar cand completeaza foaia sa treaca alea la explicatii transfer, Dumnezeule cine le-o fi angajat ...eu maine merg la depozit dupa scutece nu vrei?
...doamne ce ti si tie cu soacra
Picky off nu si puca mica sanatate multa!
Simina
Getik cum esti? vezi sa nu fie ceva contagios de la Paty
Merg sa-mi iau maimutica si mergem pana la piata sa iau legume caci azi fac o supa pe cocos bun de la tara
Va

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am facut comanda de tort sotului cu una bucata pereche balcoane

getik ce pretentii fata?dar asa stiu sa imi cera bani pentru una si alta..daca nu vor sa ma duc in audienta la cine trebuie,ar fi bine sa-si miste bucile si sa faca ceva ca altfel o sa discut sub alta forma cu ei
ema si ce fain ii statea cu geaca aia...
calipso spor la treaba
lavi tu ca si mine,si eu sufar de ceva si o s-o duc asa toata viata,ca nu exista tratament de vindecareAm vb azi de dimineata cu el ca are in drum un BT si depune el azi baniinu pot acum sa ma arunc la scutece,mai am un bax care abea l-am inceput si astept sa-mi intre si banii.

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor sunt varza imi este si mai rau asa ca daca sunt mai bine intru

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

cris...asa fata, toarna gaz pe foc si sare pe rana....urato auzi, da balcoanele au si termopane????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Fiica mea cu temperatura 39, i-am dat nurofen i-a scazut..diseara mergem la pediatra si cred ca nu scapa fara antibiotic..ca nici nu papa, respira greu .....cred ca are aceeasi problema ca tati..
Sotul lat in pat cu febra si pe antibiotic, ca pe langa gripa are si infectie la caile respiratorii si ia tratament.
Eu sunt bine, nu am simpotome cu semnul intrebari..asa ca sunt fresh
Stefi acum e mai bine, cu chef de joaca cu picky..adica ii arunca cereale pe jos sa le manance..si el se sperie de ele sau de ea..ca mai devreme incerca sa-l bata ..

Ema pai mama e nasol rau cu aparatul trebuie dus la reparat..oricum stiu ca aapratele astea "tati" se blocheaza toate la zoom si nu mai reactioneaza..trebuie scoasa bateria..dar la blitz nu am auzit...nasol..ca-i o groaza de bani ...Asa deci ai bucle.si nu ni le arati si noua?!
Getik multam de tele azi dimineata..ti-am zis nu-i bai te-am inteles perfect de aseara..offf vb Laviniei e posibil sa fi luat vreu microb de la catel?! mai ales ca aseara ai ingrijit-o??...ia gandeste-te si grija de Ariana..tine-o pe paty macar cateva zile pe hol
Cris balcoane cu ciocolata..da ce mama nu putea sa ti le indesi pe ale tale in ciocolata si puneai si putina frisca in mijloc(a se citi pe sfarcuri) si sa vezi ce-si indesa al tau capul intre ele..ca-s mai naturale .. Off ce iti e cu socrii astia..pai ei vor nepoata la ei sa o tina in fata la otv?! ce sa faca sa o indobitoceasca diaconescu?! tine-o mama mai bine sus si las-o sa se joace in legea ei decat sa o tina jos ca la puscarie.. Aici la gripa nu se da antibiotic..decat antitermice si atat...lui i-a dat antibiotic ca are si infectie. Deci trateaza infectia gripa doar cu panadol si ceaiuri..
Simina multam de intrebare..teti e bine acum, vesela si cu chef de joaca ca i-a scazut febra in schimb nu-mi papa nimic..doar bea cateva guri de laptic si apa..ma multumesc si cu astea..ca mancare solida nu vrea..deci clar banui gatul Daca ar fi copii nostri la fel de vrednici cand cresc ce bine ar fi...a mea s-a cam lenevit si nu-mi strnge sub nici o forma jucariile ei imprasitate...doar daca ma vede ep mine ca ma apuc sa le strang atunci sare si ea in ajutor
Ema ba da ne-ai zis de geaca..vezi o groaza de bani si doar de cateva ori a purtat-o
Calipso pai ai copil care vb bine daca deja invata si alte limbi ..a mea inca silabiseste si mai o da si pe bebeluseasca..da' nu-mi fac probleme nu vreau sa o fac geniu..o las sa se dezvolte usor usor..are toate viata sa vorbeasca
Lavi vad ca stii singura ca ai rinita..deci nu ajuta nimic..ba da..schimbarea mediului..uite de ex sora mea cat a stat aici la inceput tot avea senzatia de nas infundat, stranuturi exagerate si dupa o perioada a inceput sa nu mai aiba probleme..deci mediu de aici umed poate ajuta....apoi s-a dus in ro si a luat-o de la capat..si vad ca nu-i nimic de facut..nasol rau..
Cris si tu suferi mama de ceva fara vindecare? de ce anume?!
Getik off incearca sa te odihnesti dupa ce faci papaica fetei..ca nu-i de glumit
Anna sa inteleg ca esti prinsa rau in treburi..sa speram ca macar in weekend ai timp sa ne povestesti cum este si cum se comporta Vladut la ai tai

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 29+ ..o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Picky ne plictisim si incerc si eu sa mai variez distractia ca afara e o ceatza deasa si o umezeala cumplita si nu vreau sa o scot deloc..Si ce sa fac si eu?Ea seamana cu mine ii plac cartile de mica si ii place sa-i citesc povesti si ne distram spunandu-i diverse cvinte in alte limbi,si eu ii spun ce inseamna apoi le repetam.Trece timpul si fiind ceva nou retine cu placere.Eu vorbesc curent franceza i engleza am DALF-ul si CAMBRIDGE-ul examenele alea grele care se dau la noi in tara si primesti certificat..stii tu.Acu` ea trage de tastatura si eu ma chinui sa nu apese pe ceva.

Azi invatam sa numaram de la 10 la 15.Si vreau sa repetam si doua culori.Ea stie sa spuna cum o chema si cati ani are si mai multe chestii..nu ma chinui foarte mult repeta si retine fulgerator.

Tu mai poti cu atatia copii?
Brr eu nu cred ca as rezista.Bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Picky, sanatate multa lui Stefi si sotului! ai griaja sa nu iei si tu, ca se pare ca-i molipsitoare rau gripa asta!
am masurat-o proaspat pe Naty, are 85 de cm...e inalta? habar n-am!

Getik, incearca sa ajungi la medic sa te vada! si hidrateaza-te cat de mult poti! sanatate multa!

Ema, are Dariusca niste ochiiii
fiica-mea e mofturoasa pe oala...nu-i place zici c-o taie ..dimineata a facut pipi si-am aplaudat amandoua, am lasat-o fara pampers si i-am zis ca daca vrea pip sa se duca la oala..dar ti-ai gasit, tot in pantaloni a data drumul...asa ca acum e pedepsita sa stea acolo...si mi-e o mila de ea dar zau ca nu stiu cum sa mai procedez
si...stranuta...sper sa ramana doar la stadiul asta

va pupacesc!

aa..referitor la telefonul digi, n-am facut nimic, decat ca am cerut sa fie inchisa cartela..le-am zis ca nu stiu daca l-am pierdut sau daca e doar ratacit prin casa....contractul nu l-am citit, nici nu stiu daca mai am aditionalul, am sa-l caut...sper sa ma uite si sa nu-mi impute nimic
multumesc pt sfaturi! va pupacesc!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

In weekend si luni am inceput sa mergem pe la crese si gradinite..sa le vizitam...
Am fost la doua crese si sunt ocupate pana in 2012 deci nici un loc liber ptr bebelina mica chiar una ne-a recomandat ca daca e de asta sa ne apucam ca-i criza de locuri la crese si copii multi..ma bate gandul sa ma reprofilez spre asa ceva, mai trebuie inca o persoana ca e musai 2 pers la 14-16 copii..acum sa vedem... Iar gradinitele sa le vizitam trebuie cu programare..
Cautam deja ca din feb trebuie sa o inscriem si nu stim unde O scoala e aprope de noi restul sunt mai departe...deci e grele rau
Optiuni:
1 scoala din parc, o scoala normala de stat: e ok, e tentanta, pare super ok, au pasari, animalute pe care le poate hrani copii, e in parc ceea ce ptr unii e un avantaj super..numai ca mie nu-mi prea pare..de ce? ptr ca am fost de atatea ori in parc cu fata si am vazut educatoare/invatatoare venind cu copii la locul de joaca si ele statea pe banci la taifas si copii se jucau, se loveau, se bateau, plangeau..iar ele mai tipa din cand in cand la cate unul sa nu faca aia..dar stand pe banca...iar ptr copii mici mi se pare periculos, e un spatiu deschis unde orice strain poate veni, iar un copil poate sa dispara foarte usor de acolo..ok au si curte inchisa scoala si poate copii asa mici nu-i scoate in parc.., au activitati, dar nu cine stie ce...asta din ce am vazut pe site-ul lor ...oricum trebuie facut programare si vizitat si intrebat.
2 academia de muzica scoala de stat: e putin mai departe de noi dar se poate ajunge si pe jos, cam in 10 min, nu am vizitat-o inca, pare tentanta ca face muzica, invata sa cante la instrumente muzicale, face dansuri, dar site-ul un prea e cine stie ce...si in schimb sotul a fost odata la ea cand cauta crese...ca au si langa scoala cresa ptr copii de la 1 an si 8 luni si cica nu prea e cine stie ce..adica pare "mizerabila" cum era o scoala in ro pe timpuri oricum si aici trebuie mers si vazut...
3 scoala catolica , scoala de stat...e cea mai tentanta dintre toate numai ca-i mult mai departe de noi..se poate ajunge si pe jos dar in 15-20 min. este tentanta ca are si cresa ptr bebei, numai ca locuri ioc pana in 2012 au lista plina...am intrat putin la locul unde stau copii dupa programul scolar si mi-a placut, au curte mare, au sala mare ..Stefi cand a vazut copii si joaca deja era in mediul ei , imi place ca au uniforma ceea ce mi se pare foarte ok, pun accent pe invatat, sunt clase speciale ptr copii care invata bine si clase speciale ptr copii care prind mai greu "materia" de aceea mi se pare foarte ok..ca se ocupa de toti la acelasi nivel si un copil care pricepe mai repede sau un copil care pricepe mai greu nu ramane in urma ...au ore de muzica, dansuri, ore de gimnastica aerobica si de judo dar deja ptr copii mai mari ...deci pare cea mai tentanta...
4 scoala de stat, la iesirea din parc pe alta parte.la 10-15 min de mers pe jos...cica ar fi o scoala buna..acum nu stiu..trebuie vizitata
5 scoala de stat departe de noi...nu prea e tentanta...

Deci astea au fost alegerile noastre in functie de distanta...Dar parca as pune pe locul 1 scoala catolica..chiar daca e mai departe dar avantajul e mai mare acolo ca au clase speciale si pun accent mai mult pe invatat..dar nu sitm ce sanse vom avea ca nu stiu cum repartizeaza ei..apoi pe locul 2 as pune scoala din parc, chiar daca are dezavantaje si pe locul 3 academia de muzica ca nu mi-a placut site-ul lor dar poate ca dupa ce o vom vizita si vom afla mai mutle despre ea ne vom schimba parerea...

Acum sa vedem care ne sunt sansele..ca aici nu-i pe preferinte ci cum te repartizeaza ei in funcie de ce ai ales tu, de distanta cred...oricum multe nu stim nici noi...dar oricum e nasol cu inscrierea online..frate eu daca vreau la scoala aia de ce sa fiu obligata sa ma trimita la una care efectiv nu e pe placul meu..dar trebuie sa o scriu in lista ca-i cat de cat aproape de noi...si ca nu am avut ce alege

Voi ce ati alege? Ia dati-va cu parerea...sa-mi fac si eu o idee

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 29+ ..o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput