Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************* Mami ![]() |
La multi ani si din partea noastra cu multa sanatate![pup]
La fel si eu, ca si Crispro, ma gandeam ca Andrei de Racusor face azi 7 luni!
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
La multe lunite delfinasule sef!
![](pupic.gif)
![](kerstinkopen.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Victo spune:
mai, azi m-am pus si eu si am cumparat lucruri pt diversificare..am luat 2 boluri..o cutiuta cu capac de la primii pasi si safe feeder tot de la primii pasi- cu 9 lei. mai vreau o craticioara in care sa gatesc numa pt el, macar acum la inceput..si cam atat.
azi am fost f limitati cu banii..mai aveam doar 200 lei pe card si a trebuit sa ma incadrez in ei cu mancarea pe sapt viitoare, asa ca am amanat craticioara pe wk viitor, ca si-asa nu ii dau sapt viitpoare supa.
acu nu stiu ce-o fi cu el, ca doarme de pe la 3 de numa..veselia lu mamica..:):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Victo, da cu ce altceva pot sa ii dau acum branzica? Mai incolo o pun cu smantana, sau in iaurt, sau in pireul de legume. Acum o pun in mar copt. E drept ca io nu am incercat asa ceva, dar lui ii place de numa...
Anca, de cand tot vreau sa te intreb: ce budincuta tot zici ca ii dai cu cereale si lapte? E ceva facut in casa sau cumparat???
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
tina, senty_mary multumim
am fost afara, a dormit printisorul, a mai stat si putin cu ochii pe sus, si cand am venit in casa a inceput harmalaia stia ca tre sa primeasca marul cu para
tare bine e cand papa
acum sta cu tati pana la 6, e tare urlacios, nimic nu ii convine sarcina grea pentru tati, de la 6 intru eu in schimbul II
pana atunci mi-am propus sa nu fac nimic decat neeeetttt
*****************************************mami fericita de nazdravanul
Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Victo eu zic ca branzica si mar copt e bun , ca sunt alti copii ce mananca branza cu zahar eu nici nu as gusta dar unora le place. dar branza cu supa
mi se pare chiar ciudat rau....
Paula si eu zic ca sunt multe mese, in felul asta el nici nu prea are timp sa digere cum trebe mancarea din stomacel ca ii vine alta proaspata. 5 mese mie mi se par a fi corecte.
fata mea are 2 ore de cand doarme dar io in loc sa dorm sa recuperez tot mananc de 2 ore
oi slabi la anu in felul asta
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo ma..ce nu pricep eu..de ce combinati branza cu mar...sau cu supa...???? trebuie sa le dam in principiu mancare normala..eu n-am mancat niciodata supa cu branza si nici mar cu branza. voi??? |
eu mananc si acum cu placere mere coapte umplute cu branza de vaci, asa ii fac si Isabelei, doar ca fara zahar si scortisoara... si fara frisca deasupra. in rest, incerc sa ma situez in limite rezonabile, desi combinatii de legume ce papa acum Isa n-as indrazni sa probez...
Isa 2011
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
Victo spune:
cristina, eu am dat mai tarziu un pic branza la Stefan, ca sa o pot subtia un pic, sa o poata inghiti..
pregatesc pozici noi..
uff..de-abia astept ziua de maine, Stefan va merge la gradi- n-a mai fost de pe la mijlocul lui decembrie, tot racit cu tuse urata..
sa ma uit si eu la pozici..habar nu am cum mai arata deflinasii..:(
Victo spune:
na ce sa zic..eu nu am auzit de combinatia asta..si cum faceti..puneti maru la copt? si dupa ce se coace puneti branza inauntru?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Multumesc fetelor. O sa incerc sa fac programul de masa asa cum zice Victo...
Am inteles tot. O singura intrebare am : de la ce varsta poate ramane cu 2 mese de lapte? Poate de la 6, 7 luni? Acum am vazut ca Anca mi-a zis ca la 7, 8 luni a ramas la Vlad cu 2 mese de lapte.
Deci pot sa incep incet, incet sa-i schimb programul...Dar masa de fructe e consistenta? Si iaurt cam cand poate fi introdus? Parca acum am nascut si sunt plina de intrebari...
. Si in plus am vreo 3 carti despre diversificare, dar mai multa incredere am in voi
I-am facut branzica cu LP, pana la urma. Bineinteles ca nu i-a placut. I-am dat simpla si si-a facut greata. E prima data cand isi face greata la o mancarica. Cred ca nu i-a placut nici consistenta, ca era asa cu bulgarasi... Nici cu canita cu cioc nu am avut mai mult succes. Acum va inteleg pe mamicile care ziceti ca nu vrea biberon. Numai cand vedea canita, strangea buzele, desi i-am pus ceiuc in ea, care ii place
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
crispro spune:
Branzica si a mea are bucatele si mai marisoare. Nu i-am dat goala niciodata, decat cu mar copt. Io cred ca e consistenta si masa de fructe, mai ales ca e amestecata cu branzica. Cred ca de-aia nu i-a placut lui Raul ca a fost doar branzica goala. Iaurtul de la 7 luni (cf pediatrei Racusor), preferabil Covalact (aceeasi sursa).
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex